Merhaba arkadaşlar,
Önerim şudur, Bildiğiniz gibi her karakterimizin ayrı ayrı banka kasaları oluyor ve mecburen aktarım yapmak için bir kişi gerekiyor sizleri bu sıkıntıdan kurtaracak çok basit bir öneri getiriyorum belkide bu gündeme pek çok kez gelmiştir.
Şimdi belki gerçekleşme olasılığı düşük olabilir ama yinede önerimi açıklayayım.
Şimdi 4 karakterimiz var diyelim herhangi bir karakterimizden gireceğiz bankaya ve ortak 4 banka sayfası göreceğiz Karakter Bankası 1 , Karakter Bankası 2 , Karakter Bankası 3 , Karakter Bankası 4 diye girdiğimiz her karakterde aynı 4 banka görüntülenecek ve herhangi bir karakterimizde yaptığımız her türlü değişiklik diğer karakterden girdiğimizdede değişecek yani ortak bir bankaya sahip olacağız.Oyun içinde Bankacı ile ''Kasamı Göster'' bölümü ile açılacak banka sayfası ve Karakter 1 , 2 , 3 , 4 diye 4 sayfa olacak karakter diziliş sırasına göre 4. sıradaki karakterimizin bankasından bir eşya alıp , çantamıza koyup sonrasında istediğimiz karakterin Karakter Bankasını açıp oraya koyuyoruz.Ve kolayca Karakterler Arası eşya aktarımı yapmış oluyoruz, Böylelikle 2 olan Banka sayfası 1'e düşecek ama oyun içinden kolayca Karakter Arası aktarım yapabileceğimiz için sorun olmayacağını düşünüyorum, daha kolaylık olması bakımından bulunan 4 banka sayfasının isimleri xxxxx , xxxxx , xxxxx , xxxxx diye karakter adlarımız bankada yazabilir daha kolaylık olur diye düşünüyorum.
Bilmiyorum bana katılacakmısınız ama böyle bir öneri düşündüm bu önerim daha da farklı versiyonları olabilir, burada ki amacım yönetimin dikkatini çekmek ve bu konuda çalışmalar yapmalarıdır, Resimli anlatım yapacaktım ama herhangi bir program vs bilgisayarımda yüklü olmadığı için en basit haliyle anlatmaya çalıştım, İnşallah beğenirsiniz,Teşekkürler.
Ortak Karakter Bankaları!
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Re: Ortak Karakter Bankaları!
guzel oneri /katıl
- Esvedibihak
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: Ortak Karakter Bankaları!
Merhabalar,
Bu güzel önerinizi Destek Formu / Öneri kategorisinden iletmeniz daha doğru olacaktır.
İyi eğlenceler.
Bu güzel önerinizi Destek Formu / Öneri kategorisinden iletmeniz daha doğru olacaktır.
İyi eğlenceler.
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas