Ortak Karakter Bankaları!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Nevizade
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Ortak Karakter Bankaları!

Mesaj gönderen Nevizade »

Merhaba arkadaşlar,

Önerim şudur, Bildiğiniz gibi her karakterimizin ayrı ayrı banka kasaları oluyor ve mecburen aktarım yapmak için bir kişi gerekiyor sizleri bu sıkıntıdan kurtaracak çok basit bir öneri getiriyorum belkide bu gündeme pek çok kez gelmiştir.

Şimdi belki gerçekleşme olasılığı düşük olabilir ama yinede önerimi açıklayayım.

Şimdi 4 karakterimiz var diyelim herhangi bir karakterimizden gireceğiz bankaya ve ortak 4 banka sayfası göreceğiz Karakter Bankası 1 , Karakter Bankası 2 , Karakter Bankası 3 , Karakter Bankası 4 diye girdiğimiz her karakterde aynı 4 banka görüntülenecek ve herhangi bir karakterimizde yaptığımız her türlü değişiklik diğer karakterden girdiğimizdede değişecek yani ortak bir bankaya sahip olacağız.Oyun içinde Bankacı ile ''Kasamı Göster'' bölümü ile açılacak banka sayfası ve Karakter 1 , 2 , 3 , 4 diye 4 sayfa olacak karakter diziliş sırasına göre 4. sıradaki karakterimizin bankasından bir eşya alıp , çantamıza koyup sonrasında istediğimiz karakterin Karakter Bankasını açıp oraya koyuyoruz.Ve kolayca Karakterler Arası eşya aktarımı yapmış oluyoruz, Böylelikle 2 olan Banka sayfası 1'e düşecek ama oyun içinden kolayca Karakter Arası aktarım yapabileceğimiz için sorun olmayacağını düşünüyorum, daha kolaylık olması bakımından bulunan 4 banka sayfasının isimleri xxxxx , xxxxx , xxxxx , xxxxx diye karakter adlarımız bankada yazabilir daha kolaylık olur diye düşünüyorum.

Bilmiyorum bana katılacakmısınız ama böyle bir öneri düşündüm bu önerim daha da farklı versiyonları olabilir, burada ki amacım yönetimin dikkatini çekmek ve bu konuda çalışmalar yapmalarıdır, Resimli anlatım yapacaktım ama herhangi bir program vs bilgisayarımda yüklü olmadığı için en basit haliyle anlatmaya çalıştım, İnşallah beğenirsiniz,Teşekkürler.
Resim
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ace Of Spades

Re: Ortak Karakter Bankaları!

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Güzel öneri ;)
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
MoSTaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen MoSTaR »

guzel oneri /katıl
Kullanıcı avatarı
Esvedibihak
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Esvedibihak »

Merhabalar,

Bu güzel önerinizi Destek Formu / Öneri kategorisinden iletmeniz daha doğru olacaktır.

İyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Özgürlük için savas

Mesaj gönderen recepivedikx »

MoSTaR yazdı:guzel oneri /katıl
:arrow: