Kuklacı halkı ben Orionxxxasopos .. Yaklaşık 2 yıl önce çarlarım çalınmıştı.. Yine yaklaşık olarak 4 aydır oyuna döndüm Bana ulaşmak isteyenler İTiRaZ adlı karakterimde oyuna devam etmekteyim bu çara pm atarak ulaşabilirler..
Konuyu açma nedenim şudur ki çarlarımı çalan kişileri bulmamdır..Uzun bir araştırmanın sonunda Çalan kişileri buldum..Askriz Ve Erolçiğdem adlı klaraktersizler çarları çalmışlardır.. Konuyla ilgili sorusu olanlar İTiRaZ adlı karakterimden bana ulaşabilirler..
Saygılar..
Selamlar..
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Selamlar..
Hatta oyunda Marul adlı kardeşimede Karizma satmışlar buda bir kanıttır..
Düzeltme
/color]
Aleykumselam / SelamunaLeykum Erol'un Karakteri olan Erolçiğdem Birzamanlar çalınmıştı.Çalan kişide Senin karakterini çalmış kişilerdir muhakkak yani Erol çiğdemin olayla kesinlikle bir alakası yoktur.
Aleykumselam / SelamunaLeykum Erol'un Karakteri olan Erolçiğdem Birzamanlar çalınmıştı.Çalan kişide Senin karakterini çalmış kişilerdir muhakkak yani Erol çiğdemin olayla kesinlikle bir alakası yoktur.
TAKVA yazdı:Düzeltme/color]
Sen Erol'un avukatımısın.Töbe töbe
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
- sallabash1993
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
dismo avukatı mı dediğin kişi bu oyuna yıllarca emek vermiş kişidir ve oyundan haberdarı olan bir arkadaşımız EROL bizim sunucuda tanımayan yoktur heralde biraz sözlerine dikkat etmeni tavsiye ederim
Damdan düşer gibi vurulmak isterdim bir kıza...
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
erolçigdem çar çalsa senin çarınımı çalıcak bnm kasa çarın şifresini bilior iftira atmadan önce 2 kez düşün
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY
:lol: :lol:Batuhangs730 yazdı:erolçigdem çar çalsa senin çarınımı çalıcak bnm kasa çarın şifresini bilior iftira atmadan önce 2 kez düşün
- HorribLestyLe
- Sahaf Yardımcısı
Doğru söze ne hacet.HorribLestyLe yazdı:Kuklacıda neler dönuyor neler millet ayakta uyusun
Merhaba kardeşim , öncelikle oyuna tekrar döndüğün için seni tebrik ediyorum.Ancak bir kişi yada kişileri suçlarken elinde bir kanıt olmaz ise yaptığın suçlama daima havada kalır.Zanlı kişiyi %100 bilsen bile oyunculara(yetkililere)bu iddia nın doğru olduğunu kanıtlamak için görsel bir kanıt gereklidir.Bu tip yorumlarda buna dikkat etmek daima sizin için en doğru seçim olucaktır.[/i][/b]mustafapak yazdı:Kuklacı halkı ben Orionxxxasopos .. Yaklaşık 2 yıl önce çarlarım çalınmıştı.. Yine yaklaşık olarak 4 aydır oyuna döndüm Bana ulaşmak isteyenler İTiRaZ adlı karakterimde oyuna devam etmekteyim bu çara pm atarak ulaşabilirler..
Konuyu açma nedenim şudur ki çarlarımı çalan kişileri bulmamdır..Uzun bir araştırmanın sonunda Çalan kişileri buldum..Askriz Ve Erolçiğdem adlı klaraktersizler çarları çalmışlardır.. Konuyla ilgili sorusu olanlar İTiRaZ adlı karakterimden bana ulaşabilirler..
Saygılar..
Kuklacı Sunucusu ;
Philotheos / İkvxkritikçisi / Gladioxrecep / Xrecepx
Çakabey / Xrecepxx
Bestofhealer / Xrecepxxx
"Temiz bir İKV için ele ele."
Philotheos / İkvxkritikçisi / Gladioxrecep / Xrecepx
Çakabey / Xrecepxx
Bestofhealer / Xrecepxxx
"Temiz bir İKV için ele ele."
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
mustafapak yazdı:Kuklacı halkı ben Orionxxxasopos .. Yaklaşık 2 yıl önce çarlarım çalınmıştı.. Yine yaklaşık olarak 4 aydır oyuna döndüm Bana ulaşmak isteyenler İTiRaZ adlı karakterimde oyuna devam etmekteyim bu çara pm atarak ulaşabilirler..
Saygılar..
çamur at izi kalsın bizi çekemeyen anten taksın!
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Wildpisagor
GALATASARAY