Selamlar..

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
mustafapak
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Selamlar..

Mesaj gönderen mustafapak »

Kuklacı halkı ben Orionxxxasopos .. Yaklaşık 2 yıl önce çarlarım çalınmıştı.. Yine yaklaşık olarak 4 aydır oyuna döndüm Bana ulaşmak isteyenler İTiRaZ adlı karakterimde oyuna devam etmekteyim bu çara pm atarak ulaşabilirler..

Konuyu açma nedenim şudur ki çarlarımı çalan kişileri bulmamdır..Uzun bir araştırmanın sonunda Çalan kişileri buldum..Askriz Ve Erolçiğdem adlı klaraktersizler çarları çalmışlardır.. Konuyla ilgili sorusu olanlar İTiRaZ adlı karakterimden bana ulaşabilirler..

Saygılar..
mustafapak
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Selamlar..

Mesaj gönderen mustafapak »

Hatta oyunda Marul adlı kardeşimede Karizma satmışlar buda bir kanıttır..
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

Düzeltme :[/color]
Aleykumselam / SelamunaLeykum Erol'un Karakteri olan Erolçiğdem Birzamanlar çalınmıştı.Çalan kişide Senin karakterini çalmış kişilerdir muhakkak yani Erol çiğdemin olayla kesinlikle bir alakası yoktur.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DiSMoTi »

TAKVA yazdı:Düzeltme :[/color]
Aleykumselam / SelamunaLeykum Erol'un Karakteri olan Erolçiğdem Birzamanlar çalınmıştı.Çalan kişide Senin karakterini çalmış kişilerdir muhakkak yani Erol çiğdemin olayla kesinlikle bir alakası yoktur.

Sen Erol'un avukatımısın.Töbe töbe :D :D
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Kullanıcı avatarı
sallabash1993
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen sallabash1993 »

dismo avukatı mı dediğin kişi bu oyuna yıllarca emek vermiş kişidir ve oyundan haberdarı olan bir arkadaşımız EROL bizim sunucuda tanımayan yoktur heralde biraz sözlerine dikkat etmeni tavsiye ederim
Damdan düşer gibi vurulmak isterdim bir kıza...
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

erolçigdem çar çalsa senin çarınımı çalıcak bnm kasa çarın şifresini bilior iftira atmadan önce 2 kez düşün
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Batuhangs730 yazdı:erolçigdem çar çalsa senin çarınımı çalıcak bnm kasa çarın şifresini bilior iftira atmadan önce 2 kez düşün
:lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
HorribLestyLe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen HorribLestyLe »

Kuklacıda neler dönuyor neler millet ayakta uyusun ;)
Lilreb
Kullanıcı avatarı
Rhill
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Rhill »

HorribLestyLe yazdı:Kuklacıda neler dönuyor neler millet ayakta uyusun ;)
Doğru söze ne hacet.
mustafapak yazdı:Kuklacı halkı ben Orionxxxasopos .. Yaklaşık 2 yıl önce çarlarım çalınmıştı.. Yine yaklaşık olarak 4 aydır oyuna döndüm Bana ulaşmak isteyenler İTiRaZ adlı karakterimde oyuna devam etmekteyim bu çara pm atarak ulaşabilirler..

Konuyu açma nedenim şudur ki çarlarımı çalan kişileri bulmamdır..Uzun bir araştırmanın sonunda Çalan kişileri buldum..Askriz Ve Erolçiğdem adlı klaraktersizler çarları çalmışlardır.. Konuyla ilgili sorusu olanlar İTiRaZ adlı karakterimden bana ulaşabilirler..

Saygılar..
Merhaba kardeşim , öncelikle oyuna tekrar döndüğün için seni tebrik ediyorum.Ancak bir kişi yada kişileri suçlarken elinde bir kanıt olmaz ise yaptığın suçlama daima havada kalır.Zanlı kişiyi %100 bilsen bile oyunculara(yetkililere)bu iddia nın doğru olduğunu kanıtlamak için görsel bir kanıt gereklidir.Bu tip yorumlarda buna dikkat etmek daima sizin için en doğru seçim olucaktır.[/i][/b]
Kuklacı Sunucusu ;
Philotheos / İkvxkritikçisi / Gladioxrecep / Xrecepx
Çakabey / Xrecepxx
Bestofhealer / Xrecepxxx
"Temiz bir İKV için ele ele."
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

mustafapak yazdı:Kuklacı halkı ben Orionxxxasopos .. Yaklaşık 2 yıl önce çarlarım çalınmıştı.. Yine yaklaşık olarak 4 aydır oyuna döndüm Bana ulaşmak isteyenler İTiRaZ adlı karakterimde oyuna devam etmekteyim bu çara pm atarak ulaşabilirler..

Saygılar..

çamur at izi kalsın bizi çekemeyen anten taksın!
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY

“Genel Sohbet” sayfasına dön