sigara34 yazdı:olum atıyosun barı bıraz kıvamında at 1,18dakıkaymıs gıt onu benım kulagıma at sen değıl ejdadın gelse 1,18 dakıkada bıtıremez orayı her turlu ıddaayada varım ben yıyosa gel
hayatında kç kez sıgınaga gırdın sen bakim
senın o basın varya basının tuyu kadar çok gırdım
sana
FaunTLeRoy yazdı:vay vay vay
Millet artist olmuş
Laf sokmaya da çalışırmış
seni büyüyünce ANAOKULUna yazdıralım mı ?
Adam olasın diye
ama pardon eşeği ADAM edebilen bir Teknoloji yok dünyada
Bende var ama Çok can yakar
Her neyse
Forum Hesabın
hoşuma gitti
Sigara falan
Ben sigarayı sevmem senide sevmedim
Hemde o sigaraları sana monte etmek istedim
Münasip olunca bir ara gel monte edeyim
ben senın o monte edıcegın sıgarayı ben coktan sende monte ettım yeterlı gelmedı heralde baskalarına yonlendım cocuk beynınle elaleme yas sorgusu yapma o yaslarrın rakamları bırbır sana bata bata yakalar
sigara34 yazdı:olum atıyosun barı bıraz kıvamında at 1,18dakıkaymıs gıt onu benım kulagıma at sen değıl ejdadın gelse 1,18 dakıkada bıtıremez orayı her turlu ıddaayada varım ben yıyosa gel
önce bi sor bu oyunun adı ne diye yavrum sen git bi süt müt bişey iç kafan dağılır kafa yapar sana ben 5 büyü 1 şifa gittin 25 dk da bütn sığınağı temizledim sende bi dene istersen ha ?
''FaceBooK'' ... Face yi ben buldum , bokunu siz çıkardınız.
önce bi sor bu oyunun adı ne diye yavrum sen git bi süt müt bişey iç kafan dağılır kafa yapar sana ben 5 büyü 1 şifa gittin 25 dk da bütn sığınağı temizledim sende bi dene istersen ha ?
''FaceBooK'' ... Face yi ben buldum , bokunu siz çıkardınız.
Küfür içerikli mesajınız silinmiştir. Forum hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
FaunTLeRoy yazdı:vay vay vay
Millet artist olmuş
Laf sokmaya da çalışırmış
seni büyüyünce ANAOKULUna yazdıralım mı ?
Adam olasın diye
ama pardon eşeği ADAM edebilen bir Teknoloji yok dünyada
Bende var ama Çok can yakar
Her neyse
Forum Hesabın
hoşuma gitti
Sigara falan
Ben sigarayı sevmem senide sevmedim
Hemde o sigaraları sana monte etmek istedim
Münasip olunca bir ara gel monte edeyim
ben senın o monte edıcegın sıgarayı ben coktan sende monte ettım yeterlı gelmedı heralde baskalarına yonlendım cocuk beynınle elaleme yas sorgusu yapma o yaslarrın rakamları bırbır sana bata bata yakalar
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.