Sağlam şifacıyı 5 sn.de zaten kesemezsin.Kudret ve enerjini ortalayıp Latif'le her şifacıyı kesebilirsin.Kendimi örnek gösterebilirim.exxon yazdı:turkoxHAMSTER yazdı:exxon yazdı:Affedersiniz de aranızda zırhı 70/70 olan bir şifacıyı latifle kesebilen varmı ? Düz en fazla 700 800 vurusunuz sert 1200 ağır 1300 taş çatlasa.turkoxHAMSTER yazdı:Yaratık veya kişi keseceksen ecel çok işine yarar özellikle yükseltirsen
Eğer kesmesi uzun süren yaratıkları keseceksen tank falan oalcaksan latif üret.(Şifacı keserken de latif işe yarar.)
zırhtan bahsetmişmiyim bakarmısın?
Adam ecel ile latifi karşılaştırın demiş.Zırh olsa da olmasa da bir şifacıyı keserken latif ecelden daha çok işe yarar.
Bence yanılıyorsun sifacının sifa basma süresi 5 sn. Bu yüzden 5 sn icerisinde verebileceğin en yüksek hasarı vermen lazım. Ecel burda öne cıkıyor. Ayrıca zırh olsa olmasa demissin. Bi dene bakalım zırhı ful olan bir şifacıyı kesebilecek misin latifle ? Senin kudret biter onunki kalır 50.
Ecel Ws Latif
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ecel Ws Latif
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
O senin yeteneğin
eğer durdurman zihin tutmazsa şifacı sağlam ve işini biliyorsa (tabiki zırhı 70/70) kesmen olanaksız bence. Kesebiliyorum dersen foto görmek isterim 
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Yahu olay latifin gücü değil ecel ile latifin karşılaştırılması.Bende latif yok ecel ile de şifacı kesebiliyorum.Ama yükseltilmiş latif hem çok sık hemde hiç sekmeden vuruyor bu sayede ck yı da hemen götürüyor ben arkadaşımdaki yükseltilmiş latifle üst üste 6-7 kere kritik vurdum.Bir şifacı zırhı yoksa latifle kurtulma şansı az.Ama ecelle de kesilebilir.Fakat demek istediğim ZIRH OLSA DA OLMASA DA LATİF ECELDEN DAHA YARDIMCI OLUR sadece şifacılarda.Tabii ki zırhı 70 olan bir şifacıyı ecel le de latifle de kesemezsin tabi denyo değilse.Bunlar dışında ecel ço kdaha iyi yaratık keserken de savaşçı ve büyücü keserken de.Zaten bende yükseltilmiş ecel var ama şifacılarda yada tank olduğum zaman motorinden düşen nadide zilfallon halit dişi takıyorum.
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Fotoğraf almıyorum da zamanın varsa oyunda gösterebilirim.Hiç yoktan oyuna girip en sağlam şifacılara imzamdaki ilk nicki sorabilirsin.exxon yazdı:O senin yeteneğineğer durdurman zihin tutmazsa şifacı sağlam ve işini biliyorsa (tabiki zırhı 70/70) kesmen olanaksız bence. Kesebiliyorum dersen foto görmek isterim
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
yazına katılıyorum bende eceli seviyorum ama bazı oyuncular latifi çok iyi kullanıyo yani asil silahi kullanmasini bileceksin bütün mesele buturkoxHAMSTER yazdı:Yahu olay latifin gücü değil ecel ile latifin karşılaştırılması.Bende latif yok ecel ile de şifacı kesebiliyorum.Ama yükseltilmiş latif hem çok sık hemde hiç sekmeden vuruyor bu sayede ck yı da hemen götürüyor ben arkadaşımdaki yükseltilmiş latifle üst üste 6-7 kere kritik vurdum.Bir şifacı zırhı yoksa latifle kurtulma şansı az.Ama ecelle de kesilebilir.Fakat demek istediğim ZIRH OLSA DA OLMASA DA LATİF ECELDEN DAHA YARDIMCI OLUR sadece şifacılarda.Tabii ki zırhı 70 olan bir şifacıyı ecel le de latifle de kesemezsin tabi denyo değilse.Bunlar dışında ecel ço kdaha iyi yaratık keserken de savaşçı ve büyücü keserken de.Zaten bende yükseltilmiş ecel var ama şifacılarda yada tank olduğum zaman motorinden düşen nadide zilfallon halit dişi takıyorum.
turkoxHAMSTER yazdı:Yahu olay latifin gücü değil ecel ile latifin karşılaştırılması.Bende latif yok ecel ile de şifacı kesebiliyorum.Ama yükseltilmiş latif hem çok sık hemde hiç sekmeden vuruyor bu sayede ck yı da hemen götürüyor ben arkadaşımdaki yükseltilmiş latifle üst üste 6-7 kere kritik vurdum.Bir şifacı zırhı yoksa latifle kurtulma şansı az.Ama ecelle de kesilebilir.Fakat demek istediğim ZIRH OLSA DA OLMASA DA LATİF ECELDEN DAHA YARDIMCI OLUR sadece şifacılarda.Tabii ki zırhı 70 olan bir şifacıyı ecel le de latifle de kesemezsin tabi denyo değilse.Bunlar dışında ecel ço kdaha iyi yaratık keserken de savaşçı ve büyücü keserken de.Zaten bende yükseltilmiş ecel var ama şifacılarda yada tank olduğum zaman motorinden düşen nadide zilfallon halit dişi takıyorum.
tamam o zaman simdi anlastık haklısın
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Sonuna kadar latif
-
- İskele Babası
tank isen elindekine pek önem vermezler tank için latif üretmene gerek yok yanı