sıkıldık artık yeter böyle Wsler
anlayın artık be wsciler...
sadece 5 hece
susun bi a.ku :mrgreen:
AvasT Team &WolfpacK TeaM 2007 MarT -2010 NisaN TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
Tryagain yazdı:Sen şakamısın ya fotolara bak :lol: Paintle oynayamayan adam kaldı ki vs atacak ?? Kusura bakma ama aynı zamanda iğrenç bir yalancısın. Televizyonda gördükleriniz kurgudan ibaret çocuklar. 21.30'dan sonra yatmayı şiddetle öneriyorum..
Muhaliflerde yorum yazmasın ki konu hit kalmasın..
Yorum diye buna derim. Tebrikler. Var mı ki bunun daha ötesi bu laf herkese ve herşeye yeter bence. Tabi bu sözlere bende katılmıyor değilim hani. :roll:
Tryagain yazdı:Sen şakamısın ya fotolara bak :lol: Paintle oynayamayan adam kaldı ki vs atacak ?? Kusura bakma ama aynı zamanda iğrenç bir yalancısın. Televizyonda gördükleriniz kurgudan ibaret çocuklar. 21.30'dan sonra yatmayı şiddetle öneriyorum..
Muhaliflerde yorum yazmasın ki konu hit kalmasın..
O fotoğraflar da neden oynama yaptın ? Kanıt gösterdiklerinde oynama söz konusu buna kim inanır sence ?
zannediyorum ki vs lerde hakem olayını HER 2 TARAFTA kabul eder başlamadan önce . Kabul ettiğine göre her koşulu da kabul etmişsindir . Ee o zaman neyin davası bu kadar yaygaran ?
Vipxcons un açtığı konuda Brothersxevil in Şerruhh u kazanan olarak gördü diye sırf Grup halinde girilebilicek hic bir yere girmesin bi daha benimle diyen birisinden ne beklersinki . Sanki eli kolu bacagısın !
Şerruhh ' la Choosensxkrall ın vs sindede Hakem KORLEGG ' ti . KORLEGG için hırsız muamelesi yaptınız . yine bir choosens vs si ve yine hakeme bir hırsız damgası daha . Nedense aynı sahne
Gerek varmı daha fazla söze ?
O fotoğraflar da neden oynama yaptın ? Kanıt gösterdiklerinde oynama söz konusu buna kim inanır sence ?
zannediyorum ki vs lerde hakem olayını HER 2 TARAFTA kabul eder başlamadan önce . Kabul ettiğine göre her koşulu da kabul etmişsindir . Ee o zaman neyin davası bu kadar yaygaran ?
Vipxcons un açtığı konuda Brothersxevil in Şerruhh u kazanan olarak gördü diye sırf Grup halinde girilebilicek hic bir yere girmesin bi daha benimle diyen birisinden ne beklersinki . Sanki eli kolu bacagısın !
Şerruhh ' la Choosensxkrall ın vs sindede Hakem KORLEGG ' ti . KORLEGG için hırsız muamelesi yaptınız . yine bir choosens vs si ve yine hakeme bir hırsız damgası daha . Nedense aynı sahne
Gerek varmı daha fazla söze ?
Bu konuya yorum yapmayacaktım fakat fazla uzadı bu Vs olayı.
Neden attıgım Vs'lerde bana degilde hakeme sarıyorsunuz ? amacınız nedir ? Benim size hakem olsun mu diye sundugum adamlar ne sizin gibilerden korkar nede sizin gibi yamuk yapar." Yenilmez " kavramını kendinize o kadar yakıştırıyordunuz ki teker teker yenilince çareyi iftira atmakda buluyorsunuz. Herkes çok iyi biliyor kimin ne mal oldugunu o yüzden çırpınmayın artık. Bu arada pait kullanmayı ögrenmişsin tebrik etmek lazım. madem ki konuyu uzatıyorsunuz V.s fotoları aşagıdadır.
MISIRA GİRDİGİNİN KANITI ! ^^
BUDA KABUL ETTİGİNİN KANITI ! ^^
Neyin tribindesiniz siz Choosensx ekibi ? Sıra agatha'da...
Eminim hakem DEV Lathander bile olsa yenilince ona da hırsız derler Sonra da Şerruh' un charı deyip ortalığa yaygara yaparlar O loncada bir tek apoyu bilirim gerisi fasa fiso Hayır o değil adam mısıra girdiğini, makina yaptığını ve bunun vs şartlarına aykırı olduğunu kabul ettiği halde nedir bu çırpınış acaba