herkez baksın
herkez baksın
yanlızkurt dengesızı sabah sabah bı espırı yaptı arkadaslar 2 buyu 1 sıfa bastan sona kenanı 2 saate kesmıs la ınsan yalan atar bukadarmı atar ne adamsın la yanlızkurt sen benı guldurdun allahta sneı guldursun
:D dedım gel ıdaaya gırelım 100msıne yemedı cıktı gıttı:D
Re: herkez baksın
arkadas eminonu sunucusunun sayfasını acarsan 2 buyu 1 sıfa kenan kesiminin fotoların gorebilirsin
MoSTaR yazdı:arkadas eminonu sunucusunun sayfasını acarsan 2 buyu 1 sıfa kenan kesiminin fotoların gorebilirsin
cok komısksın arkadasım ama olabılır kesılırde 2 saatte kesılmesı ımkansız:D
devrimingunu yazdı:evet arkadaşlar bu akşam 3 kişi sığınak bitirmek üzere içeri girdik.
3 kişi ile yapacaktık bu işi..
ZüNtİKaM xSAFABEYx DeVRiMTaNRıSı
kadromuz bu şekildeydi.Başka birşey yazmaya gerek yok. Olan biteni fotoğraflarda göreceksiniz.Tabi atmayı becerebilirsem![]()
![]()
hocamıza Safa'ya ve arada bilgisayarı elimden alan Rohat'a teşekkür ederiz...
Xsafabeyx yazdı:Güzel ve eğlenceliydi bizim için . 1 saat 18 dakika da sığınak tamamiyle bitirilmiştir
şu asagıdakilerden istedigini secebilirsin. ayrıca bişiy yazmadan once arastırma yapmanı oneririm

olum atıyosun barı bıraz kıvamında at 1,18dakıkaymıs gıt onu benım kulagıma at sen değıl ejdadın gelse 1,18 dakıkada bıtıremez orayı her turlu ıddaayada varım ben yıyosa gel
adamlar kanıtlarıyla koymuslar ister inan ister inanma. senin bilecein iş. 35 dakikalık kesimlerde bol eminonunde. inanmayan gelir gorur dersini alır. bence konuyu uzatmayalım. inanmak sana kalmıs. artı sulale lafları hos degil.
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
sigara34 yazdı:olum atıyosun barı bıraz kıvamında at 1,18dakıkaymıs gıt onu benım kulagıma at sen değıl ejdadın gelse 1,18 dakıkada bıtıremez orayı her turlu ıddaayada varım ben yıyosa gel
hayatında kç kez sıgınaga gırdın sen bakim
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
eseslisemi yazdı:sigara34 yazdı:olum atıyosun barı bıraz kıvamında at 1,18dakıkaymıs gıt onu benım kulagıma at sen değıl ejdadın gelse 1,18 dakıkada bıtıremez orayı her turlu ıddaayada varım ben yıyosa gel
/katıl
eseslisemi yazdı:sigara34 yazdı:olum atıyosun barı bıraz kıvamında at 1,18dakıkaymıs gıt onu benım kulagıma at sen değıl ejdadın gelse 1,18 dakıkada bıtıremez orayı her turlu ıddaayada varım ben yıyosa gel
senın o basın varya basının tuyu kadar çok gırdım
sana
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
vay vay vay
Millet artist olmuş
Laf sokmaya da çalışırmış
seni büyüyünce ANAOKULUna yazdıralım mı ?
Adam olasın diye
ama pardon eşeği ADAM edebilen bir Teknoloji yok dünyada
Bende var ama Çok can yakar
Her neyse
Forum Hesabın
hoşuma gitti
Sigara falan
Ben sigarayı sevmem senide sevmedim
Hemde o sigaraları sana monte etmek istedim
Münasip olunca bir ara gel monte edeyim
Millet artist olmuş
Laf sokmaya da çalışırmış
seni büyüyünce ANAOKULUna yazdıralım mı ?
Adam olasın diye
ama pardon eşeği ADAM edebilen bir Teknoloji yok dünyada
Bende var ama Çok can yakar
Her neyse
Forum Hesabın
hoşuma gitti
Sigara falan
Ben sigarayı sevmem senide sevmedim
Hemde o sigaraları sana monte etmek istedim
Münasip olunca bir ara gel monte edeyim