Ecel Ws Latif
Ecel Ws Latif
Ben Hem Klan Savaşı Hem Tank Savaşçı olarak migrat sığınak yapıcam. Sizce Hangisini üretiyim arkadaşlar sizin oyunuz hangisinden yana yardımcı olun lütfen. Kullanmış arkadaşlar söylesin sadece.
Elma=Vitamin | Vitamin=Güç | Güç=Başarı| Başarı=Para|Para=Kadın| Kadın=Seks| Seks=Aids| Aids=Ölüm| Elma isteyen varmı xD
ÜretimcixDenizx
ÜretimcixDenizx
Re: Ecel Ws Latif
İkisinin de yeri farklı. Yani ikisininde birbirinden daha iyi olduğu yerler var ama bir seçim yapacaksan eğer ben latif üretirdim...
İkisinin de yeri farklı. Yani ikisininde birbirinden daha iyi olduğu yerler var ama bir seçim yapacaksan eğer ben ecel üretirdim... :mrgreen:
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
2007 MarT -2010 NisaN
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
:mrgreen: :mrgreen:evsahibi yazdı:İkisinin de yeri farklı. Yani ikisininde birbirinden daha iyi olduğu yerler var ama bir seçim yapacaksan eğer ben ecel üretirdim... :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:rockipsiz yazdı::mrgreen: :mrgreen:evsahibi yazdı:İkisinin de yeri farklı. Yani ikisininde birbirinden daha iyi olduğu yerler var ama bir seçim yapacaksan eğer ben ecel üretirdim... :mrgreen:
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
2007 MarT -2010 NisaN
Ben senin yerinde olsam ecel üretirdim çnkü ecel daha göze çarpıcı duruyor
OoHeXeoO Anarchyxhuso Anarchyxpsıko
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:evsahibi yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:rockipsiz yazdı::mrgreen: :mrgreen:evsahibi yazdı:İkisinin de yeri farklı. Yani ikisininde birbirinden daha iyi olduğu yerler var ama bir seçim yapacaksan eğer ben ecel üretirdim... :mrgreen:

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:evsahibi yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:rockipsiz yazdı::mrgreen: :mrgreen:evsahibi yazdı:İkisinin de yeri farklı. Yani ikisininde birbirinden daha iyi olduğu yerler var ama bir seçim yapacaksan eğer ben ecel üretirdim... :mrgreen:

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Tokerx yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:evsahibi yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:rockipsiz yazdı::mrgreen: :mrgreen:evsahibi yazdı:İkisinin de yeri farklı. Yani ikisininde birbirinden daha iyi olduğu yerler var ama bir seçim yapacaksan eğer ben ecel üretirdim... :mrgreen:
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER