MADEN ŞANS ARTTIRICI
MADEN ŞANS ARTTIRICI
ARkadaşlar Bu Eklentiyi almadan once bi sormak istiyorum bu eklentiyi alıp mu uygulanmadan memnun olanlar yada olmayanlar buraya yazarbilirlerse cok memnun olurum...İyi Forumlar
KaRDeŞxFuRKaNN/ŞifaCı/AshaB-I Keyf/
KardeŞxFuRKaNNN/SavAŞçı/Latif/
- EraySULUN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Re: MADEN ŞANS ARTTIRICI
Ben aldim ama 1 gunluk beqendim. Bide boyle dusun plusla arttirilioya sans cektinde osmiridyum x2 cikti diyelim. İridyumdanda x2 cikacak ama bide bunu dusun .
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.
KATyPERRy KATyPERRyŞ
eyw saol kardeşim
Kardeşim 2 tane torba cıkacak fakat yüzde 60 şansla.Aldığım ilk gün Akik çektim fakat şunu diyorum birinden akik çıkar ama diğerinden çıkmayabilir.Haberin olsun.Bunu alıyorsan hep madende olmalısın.
iyi forumlar
iyi forumlar
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
bunu alıp 1 saat maden çekip hiç bir şey çıkmadı demek olmaz. mesela çok değerli bi abimin hesabında sarraf artırıcı yüklü. yükledi bu artırıcıyı, sabahtan öğleye kadar 8 mavi topaz çekti. öğleden akşama kadar başka bir arkadaşım onun hesabına girdi ve hesabı ortaklaşa kullandılar. o arkadaşımda akşama kadar 3 iridyum 2 yonca çekti. işe yarıyor bildiğim kadarıyla.

- Prisonbreakx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Almanı tavsiye ederim.Diğer madenler için birşey söyleyemiyeceğim ama Sarraf paketi aldım yüzde 60 lık.Aldığım gün
Cuma günüydü.Haftaya cumartesi ejderi yaptım:)Bir haftada 27 mavi topaz çektim:)
LoSTxOsManBeY LoSTxlOsManBeyl
Cuma günüydü.Haftaya cumartesi ejderi yaptım:)Bir haftada 27 mavi topaz çektim:)
LoSTxOsManBeY LoSTxlOsManBeyl
LoSTxOsManBeY[Ashab-ı Keyf]
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
Teşekkürler arkadaşlar..
- delidir
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Arkadaşlar peki şu %30 ne kadar işe yarıyor alan kullanan veya bilgisi olan varmı ?
Şovalyexdelidir(savaşçı)
İZBıRaKaNLaRMüCO(^)EJder Asa
Mücahid Macit
Şovalyexdelidirr MoRFiNxDeLiDiR Güüney (^) Ejder asa ÇeRKeZoĞLan AnTiBiYoTicq (^) Ejder Adlı çarlarla alakam yoktur...
İZBıRaKaNLaRMüCO(^)EJder Asa
Mücahid Macit
Şovalyexdelidirr MoRFiNxDeLiDiR Güüney (^) Ejder asa ÇeRKeZoĞLan AnTiBiYoTicq (^) Ejder Adlı çarlarla alakam yoktur...
Ben %60 lık aldım son 5 menekşeydi 4 günde çektim 5 menekşe çok işe yarıyor fakat sabretmeniz lazım.. ayrıca onla beraber 3 sibiryalı çektim. mavii topaz bu artırıcı ile çok kolay çıkıyor.
Eski ikvci
Menteşeoğlu
Menteşeoğlu
teşekkürler arkadaşlar bilginiz için