Dükkanda Bunlarda Olsaydı ?...(İSTEK)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Dükkanda Bunlarda Olsaydı ?...(İSTEK)

Mesaj gönderen GHQSEN »

Resim

Fiyatlara Takılmayın Sallamasyon ;)

Sadece Gelmesi Gerektiğini Düşündüklerim Bunlar, Desteklerinizi Esirgemeyin...
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: Dükkanda Bunlarda Olsaydı ?...(İSTEK)

Mesaj gönderen rockipsiz »

Güzel fikirler. Fakat bir şey soracağım "Ganimet Artırıcı" normal canavarlardan çanta düşme olasılığını mı artırıyor yoksa yağma artırıcılar gibi boss'lardan düşen şaheserleri mi ?
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kayzer »

Konuyu açan arkadaş sen aslında gm olupta yan hesaptan konu açmıyorsun değil mi ?
HİPHOPSTYLE
DuFy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen DuFy »

Her ne kadar isim değiştirme ve stil değiştirmedeki SÜRESİZ yazısına anlam verememiş olsamda böyle eklentilerin oyuna renk vericeğini düşünüyorum sanada destek veriyorum.Zaten bunlar hepimizin aklından geçen şeyler ancak senin gibi çok az kişi dile getiriyor.
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen DeathLord »

DuFy yazdı:Her ne kadar isim değiştirme ve stil değiştirmedeki SÜRESİZ yazısına anlam verememiş olsamda böyle eklentilerin oyuna renk vericeğini düşünüyorum sanada destek veriyorum.Zaten bunlar hepimizin aklından geçen şeyler ancak senin gibi çok az kişi dile getiriyor.
Yağma arttırıcılarda süre var.Süresi bitince etkisini yitiriyor.Arkadaşta hep aynı kaldığını belirtmek için kullanmış onları.Yani ismin 1 ay sonra eski haline dönmüyor. :)
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Kayzer yazdı:Konuyu açan arkadaş sen aslında gm olupta yan hesaptan konu açmıyorsun değil mi ?

Aynen :)
DuFy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen DuFy »

DeathLord yazdı:
DuFy yazdı:Her ne kadar isim değiştirme ve stil değiştirmedeki SÜRESİZ yazısına anlam verememiş olsamda böyle eklentilerin oyuna renk vericeğini düşünüyorum sanada destek veriyorum.Zaten bunlar hepimizin aklından geçen şeyler ancak senin gibi çok az kişi dile getiriyor.
Yağma arttırıcılarda süre var.Süresi bitince etkisini yitiriyor.Arkadaşta hep aynı kaldığını belirtmek için kullanmış onları.Yani ismin 1 ay sonra eski haline dönmüyor. :)
Nedense bu aralar yazdıklarım hep tam anlaşılmıyor :D Dikkatli okursan İsim değiştirme ve Stil değiştirme için SÜRESİZ'in neyi ifade ettiğini anlayamadığımı belirttim çünkü bunlarda süre söz konusu değil.Ancak yağmacılar senin dediğin gibi onlara zaten sözüm yok :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen DeathLord »

DuFy yazdı:
DeathLord yazdı:
Nedense bu aralar yazdıklarım hep tam anlaşılmıyor :D Dikkatli okursan İsim değiştirme ve Stil değiştirme için SÜRESİZ'in neyi ifade ettiğini anlayamadığımı belirttim çünkü bunlarda süre söz konusu değil.Ancak yağmacılar senin dediğin gibi onlara zaten sözüm yok :mrgreen:
GM'ler isim epinlerini getirdiğinde bayağı kişi süresiz mi diye sormuştu.Arkadaşta onlara ithafen onu yazmış..
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen waffle »

Kayzer yazdı:Konuyu açan arkadaş sen aslında gm olupta yan hesaptan konu açmıyorsun değil mi ?
GHQSEN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen GHQSEN »

GHQSEN yazdı:
Resim

Fiyatlara Takılmayın Sallamasyon ;)

Sadece Gelmesi Gerektiğini Düşündüklerim Bunlar, Desteklerinizi Esirgemeyin...
Ganimet Arttırıcı : Yaratıklardan Torba Düşürme İhtimali ve Kazanılan Para %50 Artar.

Ganimet Toplayıcı : Çıkan Torbaların Hepsi Otomatik Toplanır.

Stil Değiştirme : Saçınızı Sakalınızı Takınızı Kısacası Tüm Yüzünüzü Değiştirmenize Olanak Sağlar. Her Ay 1 Kez Yapılabilir. Yaptıktan Sonra Değiştirmediğiniz Sürece Etkisi Kalıcıdır.

İsim Değiştirme : Nüfustaki İsminiz Değiştirilir. Bu İşlem 3 Ayda 1 Kez Yapılabilir.Yaptıktan Sonra Değiştirmediğiniz Sürece Etkisi Kalıcıdır.

Şaheser Transferi : Sadece Şaheser Transferi Yeteneğini Almış Olan ve Üyeliğine En Az Bir Adet Özel Sürüm Kutu Yüklemiş Üyelere Özeldir.Satın Aldıktan Sonra Karakterinizi Aktarmadığınız Sürece Etkisi Kalıcıdır.
Not: Şaheser Transferi Yapılan Kişide de Bu Yeteneğin Olması Gereklidir.
Karşı Klan Üyeleri İle Yapılamaz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön