Güzel fikirler. Fakat bir şey soracağım "Ganimet Artırıcı" normal canavarlardan çanta düşme olasılığını mı artırıyor yoksa yağma artırıcılar gibi boss'lardan düşen şaheserleri mi ?
Her ne kadar isim değiştirme ve stil değiştirmedeki SÜRESİZ yazısına anlam verememiş olsamda böyle eklentilerin oyuna renk vericeğini düşünüyorum sanada destek veriyorum.Zaten bunlar hepimizin aklından geçen şeyler ancak senin gibi çok az kişi dile getiriyor.
DuFy yazdı:Her ne kadar isim değiştirme ve stil değiştirmedeki SÜRESİZ yazısına anlam verememiş olsamda böyle eklentilerin oyuna renk vericeğini düşünüyorum sanada destek veriyorum.Zaten bunlar hepimizin aklından geçen şeyler ancak senin gibi çok az kişi dile getiriyor.
Yağma arttırıcılarda süre var.Süresi bitince etkisini yitiriyor.Arkadaşta hep aynı kaldığını belirtmek için kullanmış onları.Yani ismin 1 ay sonra eski haline dönmüyor.
DuFy yazdı:Her ne kadar isim değiştirme ve stil değiştirmedeki SÜRESİZ yazısına anlam verememiş olsamda böyle eklentilerin oyuna renk vericeğini düşünüyorum sanada destek veriyorum.Zaten bunlar hepimizin aklından geçen şeyler ancak senin gibi çok az kişi dile getiriyor.
Yağma arttırıcılarda süre var.Süresi bitince etkisini yitiriyor.Arkadaşta hep aynı kaldığını belirtmek için kullanmış onları.Yani ismin 1 ay sonra eski haline dönmüyor.
Nedense bu aralar yazdıklarım hep tam anlaşılmıyor Dikkatli okursan İsim değiştirme ve Stil değiştirme için SÜRESİZ'in neyi ifade ettiğini anlayamadığımı belirttim çünkü bunlarda süre söz konusu değil.Ancak yağmacılar senin dediğin gibi onlara zaten sözüm yok :mrgreen:
Nedense bu aralar yazdıklarım hep tam anlaşılmıyor Dikkatli okursan İsim değiştirme ve Stil değiştirme için SÜRESİZ'in neyi ifade ettiğini anlayamadığımı belirttim çünkü bunlarda süre söz konusu değil.Ancak yağmacılar senin dediğin gibi onlara zaten sözüm yok :mrgreen:
GM'ler isim epinlerini getirdiğinde bayağı kişi süresiz mi diye sormuştu.Arkadaşta onlara ithafen onu yazmış..
Sadece Gelmesi Gerektiğini Düşündüklerim Bunlar, Desteklerinizi Esirgemeyin...
Ganimet Arttırıcı : Yaratıklardan Torba Düşürme İhtimali ve Kazanılan Para %50 Artar.
Ganimet Toplayıcı : Çıkan Torbaların Hepsi Otomatik Toplanır.
Stil Değiştirme : Saçınızı Sakalınızı Takınızı Kısacası Tüm Yüzünüzü Değiştirmenize Olanak Sağlar. Her Ay 1 Kez Yapılabilir. Yaptıktan Sonra Değiştirmediğiniz Sürece Etkisi Kalıcıdır.
İsim Değiştirme : Nüfustaki İsminiz Değiştirilir. Bu İşlem 3 Ayda 1 Kez Yapılabilir.Yaptıktan Sonra Değiştirmediğiniz Sürece Etkisi Kalıcıdır.
Şaheser Transferi : Sadece Şaheser Transferi Yeteneğini Almış Olan ve Üyeliğine En Az Bir Adet Özel Sürüm Kutu Yüklemiş Üyelere Özeldir.Satın Aldıktan Sonra Karakterinizi Aktarmadığınız Sürece Etkisi Kalıcıdır.
Not: Şaheser Transferi Yapılan Kişide de Bu Yeteneğin Olması Gereklidir.
Karşı Klan Üyeleri İle Yapılamaz.