Sana selametler diliyorum.
Fakat ;
Bu oyun , örnekleri içerisinde hepsinden daha ucuz ve daha güzel.
Dediğin gibi zorla oynatmıyorlar.
O zaman sende oynamazsın.
Tabii oynayanlara da karışmaman gerekir...
Mecazmira DAn Veda...
- Axiomplace
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Mecazmira DAn Veda...
işte benim istediğim cümleler bunlar . Teşekkür ederim kardeşim Sen çok haklısın . Tabi ki elbette para kazanmaları lazım ama belliki haberin yok. Bir hesap et bakalım bu oyuna harcadıkları 1 milyon dolar olsa oyunu yapanların yaklaşık 30 kişi çlışsa . oyunun Televizyondaki açıklamasına göre her sunucuda 500 bin kişi olsa 8 sunucu var. Hadi diyelim 500 bin kişiden 100 tanesi 3 ayda bir plus paketi alsa 966 Milyar a denk gelir . bu 100 kişiden 40 tanesi yükseltmeydi carttı curttu 1. 200 tl eder. oyuna katılan her insan sayısına mynet Sobee ve TTnet '' her oyuncu sayısına 10 tL yatıyor . Yöneticilerin banka hesaplarına. Ayıca devletin verdiği para da var. ben sadece 1 sunucu için hesapladım kalan 7 sunucu yuda siz ler yağın baya bi kazanç .Kaptanmagaradami yazdı:Arkadaşlar bir yandan bakınca onlarında ekmek teknesi bu oyun.Yan gelip yatarak "asalak" şekilde para kazanıyorlar demişsin fakat böyle birşey söz konusu değildir.Zaten hep o isyan ettiğiniz GM ler para bile kazanmıyor bu işten.Senin asalak bir şekilde üstümüzden para kazanıyorlar demişsin ama adamlar o kadar oyun yapmış hala da ÇEMBERLİTAŞ için çalışıyorlar.Dükkan olayı sadece gelirlerini arttırmak için bir yöntem.Diğer oyunlara görede oldukça ucuz.Ama şu konuda sonuna kadar haklısın ki bu sadece yükseltmeli kişilerin alındığı etkinlikler.Bu etkinliklerde gerçekten parası olmayanı adam yerine koymuyorlar , bir diğer konu ise aktarımın paralı olması bu da parası olana büyük bir ayrıcalık ücretsizken gayet güzeldi.Bu konularda sonuna kadar hak veriyorum bu konuda ama diğer konularda katılmıyorum sana sonuçta onlarda insan ve para kazanmalı aileleri için
MECAZMİRA
MECAZMIRA
BeşiktaşJK
- Axiomplace
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Mecazmira DAn Veda...
Teşekkür ederim Müge' ablacımMeerlinee yazdı:Bedavadan hizmet değil mesele ben de akçeye karşı bi insanım.Paraysa para plus almıor muyuz zaten?Üstelik bu oyun sadece oynanarak da yeterince getiri sağlıyordur bence hayrına yapmadılar ya oyunuMustafa oyunu bırakma konusunu bi kere daha düşün derim ama gönlüm bırakmandan yana çünkü okulunu etkilemesini istemem.
''FaceBooK'' ... Face yi ben buldum ,Bokunu siz çıkardınız...
MECAZMİRA
MECAZMIRA
BeşiktaşJK