ÖNERİ; Akçe ile nadide ve mor itemleri aktarma
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ÖNERİ; Akçe ile nadide ve mor itemleri aktarma
Şaheser ve nadide size ne çağrıştırıyor? Biraz kafayı çalıştırın ve şaheser ve nadideye emek harcayın gerçek hayatta parası olanların oynadığı bir oyun olmasın ikv.
Bu arada rehabet görmek değil rağbet görmek.
PIRASASAPI
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
Konuyu açan kişi oyunda gerçekten büyük emeklere sahip bundan emin olabilirsin. (ozaerdenn yazdı:Şaheser ve nadide size ne çağrıştırıyor? Biraz kafayı çalıştırın ve şaheser ve nadideye emek harcayın gerçek hayatta parası olanların oynadığı bir oyun olmasın ikv.Bu arada rehabet görmek değil rağbet görmek.
![]()

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

ben katılıyorum. insallah degerlendirilir
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Göz kırparak çok cool olmuşsun. :roll:Canceazi yazdı:Konuyu açan kişi oyunda gerçekten büyük emeklere sahip bundan emin olabilirsin. (ozaerdenn yazdı:Şaheser ve nadide size ne çağrıştırıyor? Biraz kafayı çalıştırın ve şaheser ve nadideye emek harcayın gerçek hayatta parası olanların oynadığı bir oyun olmasın ikv.Bu arada rehabet görmek değil rağbet görmek.
![]()
) ayrıca insanların kusurlarını yüzüne vurmaya çalışmışsın çok basitçe bir hareket.
Saçmaladıysa birisinin ona durumu anlatması gerek.
Ayrıca oyuna birçok emek harcadı diye her yaptığını takdir ediyorsan senin adın birşeydir onu da herkes bilir. 3.kez forum hesabı açmak zorunda kalmamak için söylemiyorum. Böyle bir saçmalıktan tartışma yaratmanız gerçekten tuhaf. :shock:
PIRASASAPI
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
ozaerdenn yazdı:Göz kırparak çok cool olmuşsun. :roll:Canceazi yazdı:Konuyu açan kişi oyunda gerçekten büyük emeklere sahip bundan emin olabilirsin. (ozaerdenn yazdı:Şaheser ve nadide size ne çağrıştırıyor? Biraz kafayı çalıştırın ve şaheser ve nadideye emek harcayın gerçek hayatta parası olanların oynadığı bir oyun olmasın ikv.Bu arada rehabet görmek değil rağbet görmek.
![]()
) ayrıca insanların kusurlarını yüzüne vurmaya çalışmışsın çok basitçe bir hareket.
Saçmaladıysa birisinin ona durumu anlatması gerek.![]()
Ayrıca oyuna birçok emek harcadı diye her yaptığını takdir ediyorsan senin adın birşeydir onu da herkes bilir. 3.kez forum hesabı açmak zorunda kalmamak için söylemiyorum. Böyle bir saçmalıktan tartışma yaratmanız gerçekten tuhaf. :shock:
Türkçe'de ciddi anlamda söylenmediği halde bi iğneleme anlamı taşıyacak şekilde ünlem işareti (!) şeklinde kullanılır. Senden yaptığım ilk alıntıda göz kırpmayı sen kullanmışsın ayrıca
Oyunda çok fazla emeği olduğunu söylemek isterken bu sözüne cevap vermiştim. Yorum yapmak, iletini arttırmak yada tartışma ortamı yaratmak için boşuna yorum yapmaya çalışma. Konuyu açan kişinin bahsettiği şey iki tane aynı zırhtan düşünce birini aktarmak ki bu da gayet emek harcayıp iki zırh düşürdüğünün göstergesiozaerdenn yazdı:Biraz kafayı çalıştırın ve şaheser ve nadideye emek harcayın gerçek hayatta parası olanların oynadığı bir oyun olmasın ikv.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- asdzxcas35
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
aga 1000 akçe demek 10 tl demek ne yaptın sne imanımızı gevretiyolar zaten yapma hersey akceyle oldu şikayet bile akçeyle ben soleyem bıraz daha ılerlesınler ben bırakacam 4 yıldır oynadıgm oyunu

MeGaxKRAL/TILSIM

- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Sığır desem alınır mısın? Akçeyi cin kesip kazanıyorsun galiba? Adam parayı verip akçe alacak bir şekilde birisinden aktaracak. Kimse üzerine alınmasın genel konuşuyorum hırsızlığı artırır. Şaheserlerin aktarılmama nedenlerinden birisi de hırsızlık.Canceazi yazdı:ozaerdenn yazdı:Göz kırparak çok cool olmuşsun. :roll:Canceazi yazdı:Konuyu açan kişi oyunda gerçekten büyük emeklere sahip bundan emin olabilirsin. (ozaerdenn yazdı:Şaheser ve nadide size ne çağrıştırıyor? Biraz kafayı çalıştırın ve şaheser ve nadideye emek harcayın gerçek hayatta parası olanların oynadığı bir oyun olmasın ikv.Bu arada rehabet görmek değil rağbet görmek.
![]()
Saçmaladıysa birisinin ona durumu anlatması gerek.![]()
Türkçe'de ciddi anlamda söylenmediği halde bi iğneleme anlamı taşıyacak şekilde ünlem işareti (!) şeklinde kullanılır. Senden yaptığım ilk alıntıda göz kırpmayı sen kullanmışsın ayrıca
Oyunda çok fazla emeği olduğunu söylemek isterken bu sözüne cevap vermiştim. Yorum yapmak, iletini arttırmak yada tartışma ortamı yaratmak için boşuna yorum yapmaya çalışma. Konuyu açan kişinin bahsettiği şey iki tane aynı zırhtan düşünce birini aktarmak ki bu da gayet emek harcayıp iki zırh düşürdüğünün göstergesiozaerdenn yazdı:Biraz kafayı çalıştırın ve şaheser ve nadideye emek harcayın gerçek hayatta parası olanların oynadığı bir oyun olmasın ikv.konuyu açan kişi parayla şaheser almak değil AKTARMAK istiyor .
PIRASASAPI