--->> İnTiKaM LoNCaSı <<---

Beyaz Köşk sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: --->> İnTiKaM LoNCaSı <<---

Mesaj gönderen ChuckBartowsKi »

Bugün Onurla Felanda Konuştum . Bizim Bi İt Peşinde Koşmamız . Ona Güvenmemiz Hataymış . Haniballl Denen #@!? ( Tugay ) Loncada Yoksa Ben Her Türlü Varım O Varsada Dediğim Gibi Muhabbetimiz Devam Eder Ama Aynı İsmi Kullanmam Ben Onla ;)
Resim

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
Kullanıcı avatarı
payitahtxintikam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen payitahtxintikam »

arkadaşlar iyi, güzel söylüyosunuz ama bugüne kadar kaçınız loncadan birini kastınız veya görevini yaptınız?? iş bölge atmaya veya kadim kesmeye gelince dayanışma yok diyosunuz. zamanım oldukça ben birilerine yardım etmeye çalışıyorum elimden geldiğince bölgelere grup ayarlamaya çalışıyorum kendim gelemesem bile. herkes loncaya kattığı şeyler kadar eleştiri yapmalı bence, sen eğer dayanışma ortamı oluşturmak istersen bu zaten kendiliğinden oluşur mesele kendinizde birazda.
Farazixxintikam /Emreexxintikam /EmRexXxİnTikaM /Payixtaht /Payitahtxintikam

Evet kabul ettim hepiniz 1 numara , evet haklısın benim yok ki bi numaram,
Hepiniz kralsınız, hepiniz mükemmel, ben kendi çapımdayım kalemim tükenmez. ;)
Kullanıcı avatarı
payitahtxintikam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen payitahtxintikam »

ChuckBartowsKi yazdı:Bugün Onurla Felanda Konuştum . Bizim Bi İt Peşinde Koşmamız . Ona Güvenmemiz Hataymış . Haniballl Denen #@!? ( Tugay ) Loncada Yoksa Ben Her Türlü Varım O Varsada Dediğim Gibi Muhabbetimiz Devam Eder Ama Aynı İsmi Kullanmam Ben Onla ;)
tugayla ne sorunun var mustafa özele anlatırmısın
Farazixxintikam /Emreexxintikam /EmRexXxİnTikaM /Payixtaht /Payitahtxintikam

Evet kabul ettim hepiniz 1 numara , evet haklısın benim yok ki bi numaram,
Hepiniz kralsınız, hepiniz mükemmel, ben kendi çapımdayım kalemim tükenmez. ;)
Kullanıcı avatarı
astalavista
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen astalavista »

payitahtxintikam yazdı:arkadaşlar iyi, güzel söylüyosunuz ama bugüne kadar kaçınız loncadan birini kastınız veya görevini yaptınız?? iş bölge atmaya veya kadim kesmeye gelince dayanışma yok diyosunuz. zamanım oldukça ben birilerine yardım etmeye çalışıyorum elimden geldiğince bölgelere grup ayarlamaya çalışıyorum kendim gelemesem bile. herkes loncaya kattığı şeyler kadar eleştiri yapmalı bence, sen eğer dayanışma ortamı oluşturmak istersen bu zaten kendiliğinden oluşur mesele kendinizde birazda.
Emre hiç tanımadığımız adamlar sırf üstü güzel diye loncaya alındılar.Bugune kadar bu Loncadan Kimler Bana yardım ettide dayanışma kurmaya calısayım.Ben milletin amelesimiyim.Adamlar bana Ne yardımıma,ne görevime koştuda ben onların yardımına gideyim,milletin eşşeğimiyim ben,bu loncada sadece 2/3 kişiden yardım gördüm. Kadim gruplarında hep ikinci plana atıldım,sürekli dışlandım ee bu loncanın anlamı ne.Ben bu loncada hiç bir vefa görmedim.Bu loncada mılet tarafından dışlandıkca,bu lonca skimde olmaz ben tek tabancada takılırım sorun yok.Diğer loncada mıllet birbirinin arkasını kollar bizim halimize bak nerede dayanışma var.Öyle bi hale gelmişizki kendı loncamdaki adam beni şikayet etmiş :!:Millet biri ile kavga çıkarır haklı veya haksız,Zor durumda kalırsa oyundan kaçar,Onların arkasını ben toplarım loncaya laf gelmesin diye 3 saat adamla kavga ederim.Sonuç 1 hafta susturulma cezası..
...

Astalan

XxASTALANxX

AsTaLaNxxİnTiKaM
Kullanıcı avatarı
bLaDexm
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen bLaDexm »

Mert Hepimizin Tanıdığı Adamı Almak Çok Zor Zaten ki Biz Tanımadığımız Adamı Almıyoruz.Sen Bana Yardım Eden Kimse Yok Bende Etmem Dersen İlk Adımı Karşıdan Beklemiş Olursun Karşıdaki Adam İse Aynı Şeyi Düşünürse Ne Olacak ? İşi Gücü Bırakıp 1 Saat Bazen 2 Saat Char Kastığım Oldu Çoğunluk Şifacılar Çünkü Büyü ve Savaşcı Çok Rahat Kasabilir Ama Şifaların Kasmaları Çok Zor.Kendi Loncamızdaki Adam Dediğin İse Mehmet Muharrem'in Charını Devrettiği Adam Loncada Değildi Sadece İsmini Değiştirmemişti.Sen de Birşeyler Demişsin Ayrıca Birşeyden Haberi Olmadığını Ve Başkasınıda Charına Girdiğini Söyledi.Kadime Gelince Mesele Kesmek Olsa Her Kestiğim Kadimi Birisine Lazım Diye Verip 3 4 Ay Almayı Beklemem.Kendi Kestiğim Kadimi Verip Sonra O Adamın Charına Kestiğim Çok Oldu.Mesele Bu Değil Böyle Ufak Tefek Şeyleri Uzatıp Durmayın.

Ayrıca Şu 2 Ay Önceki Olayın Başrol Oyuncularını Anlat Bana.
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Kullanıcı avatarı
sgpkjmr
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen sgpkjmr »

ChuckBartowsKi yazdı:Bugün Onurla Felanda Konuştum . Bizim Bi İt Peşinde Koşmamız . Ona Güvenmemiz Hataymış . Haniballl Denen #@!? ( Tugay ) Loncada Yoksa Ben Her Türlü Varım O Varsada Dediğim Gibi Muhabbetimiz Devam Eder Ama Aynı İsmi Kullanmam Ben Onla ;)
Sağ olun aslanlar eksik olmayın .
Haniballllll
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

sgpkjmr yazdı:

Düzeltelim Harunmuş Bana Hırsız Çocuk Vs Diyen .

MyLiFexxİnTiKaM Karakterinin Benle Alakası Kalmamıştır Yakında Savaşçımın İsmini Değiştiricem .
Resim

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

Kullanıcı avatarı
sgpkjmr
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen sgpkjmr »

ChuckBartowsKi yazdı:
sgpkjmr yazdı:

MyLiFexxİnTiKaM Karakterinin Benle Alakası Kalmamıştır Yakında Savaşçımın İsmini Değiştiricem .
kafana göre at koşturma lan...
kim sana niye hırsız desin ? sana hırsız dediyse göster bana kanıtınıda ...
Altı üstü bi oyun dedik,amacımızı sizlerle bir araya gelmek oyun araç dedik... dedik dedik dedikçe oyunu amaç edindik.
Elalemede gidip tugay beni tehtit ediyo carttı curttu demeyide bırak
Konuşursan ekime konuşmazsanda ...... oraya kadar canım benim .
Problemin neyse gel benle hallet oraya buraya o bu #@!? o namuslu diyerek reklam olmanın da bi anlamı yok.
Haniballllll
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

sgpkjmr yazdı:
ChuckBartowsKi yazdı:
sgpkjmr yazdı:

Altı üstü bi oyun dedik,amacımızı sizlerle bir araya gelmek oyun araç dedik... dedik dedik dedikçe oyunu amaç edindik.
Problemin neyse gel benle hallet oraya buraya o bu #@!? o namuslu diyerek reklam olmanın da bi anlamı yok.

Burdan Seninle Tartışmıycam . Senin Kim Olduğunu Zaten Öğrendim Ben :) Umrumda Değilsin Kafana Göre Takıl ;) Git Muhattabını Bul Oyun Oyna :)

Loncayla Hiçbir Alakam Yoktur .
Resim

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

Kullanıcı avatarı
sgpkjmr
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen sgpkjmr »

ChuckBartowsKi yazdı:
sgpkjmr yazdı:
ChuckBartowsKi yazdı:
sgpkjmr yazdı:

Burdan Seninle Tartışmıycam . Senin Kim Olduğunu Zaten Öğrendim Ben :) Umrumda Değilsin Kafana Göre Takıl ;) Git Muhattabını Bul Oyun Oyna :)

Loncayla Hiçbir Alakam Yoktur .
Tamam aslanım,benden izinsiz aldığın madenlerle paralarımı ver.Sonra ne yapıyosan yap
Haniballllll

“Lonca İletişim” sayfasına dön