yeni bakaçm işim vardı kelime hesabı değil harf hesabırockipsiz yazdı:Bir kaç kelime çözebildin mi kardeşim ?
ÇEMBERLİ HK. ÖZEL BULGULAR
Re: ÇEMBERLİ HK. ÖZEL BULGULAR

" Genç Bilgililer"
Onu bulabilirsen daha sonra bunada bakalım.Eğer harf sitesini özelden söylersen bakabilirim.

:mrgreen: bazı işretler harf değil sadce resim amam bazıalrı gerçekten anlamı var
KULLANDIĞIM ALFABENİN İSMİ VAR AMAM TEK BİR ALFABE DEĞİL DOĞRUSU ALFABE DEĞİL KULLANDIĞIM ÇOK KARIŞIK BİRŞEY İŞTE
KULLANDIĞIM ALFABENİN İSMİ VAR AMAM TEK BİR ALFABE DEĞİL DOĞRUSU ALFABE DEĞİL KULLANDIĞIM ÇOK KARIŞIK BİRŞEY İŞTE

" Genç Bilgililer"
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Allah kolaylık versin. Devamını dört gözle bekliyorumsasmaz yazdı:EVET SABAHTAN BERİ M.Ö 2000 YILINDAN BAŞLADIM TAM 75 ADET DİL İNCELDİM KİTABIMDA 500SAYFALIK KİTABIN 155. SAYFASINDAYIM GÖZLERİM AĞIRDI İŞİ AKŞAMA BIRAKIYORUM ŞİMDİ AZ İKV OYNUYAYIM VE BULDUKLARIM
SİZE SÖZ TÜM KELİEMYİ ÇÖZECEĞİM BU BULDUĞUM 3 HARFTEN EMİNİMKİ TAŞ KELİMESİ LATİNCE OLARAK ÇIKIYOR EĞER BİR YANLIŞIM VARSA AFFOLA ESAS DELİLLERİ YAĞRIN PAYLAŞACAĞIM ESEN KALIN
guzel calısma emegine saglık devamını bekliyoruz
Kayda değer bir şeyler bulabildin mi birader ? Merakla bekliyoruz
Bulduğun şeyleri paylaş burda 
bulunduğum çanakkalede bir hiyogralif var ona danıştım bir bakayım dedi bende merakla beklyorum ve araştırıyorum
merak etmeyin elim boş dönmüyeceğim çok yakında..............................
BU YER ÇEMBERLİ OLABİLİRDE OLMAYABİLRİDE????
YENİ BİRYER OLABİLİRDE OLMAYABİLRİDE????
merak etmeyin elim boş dönmüyeceğim çok yakında..............................
BU YER ÇEMBERLİ OLABİLİRDE OLMAYABİLRİDE????
YENİ BİRYER OLABİLİRDE OLMAYABİLRİDE????

" Genç Bilgililer"
Sahxyilan yazdı:Onu bulabilirsen daha sonra bunada bakalım.Eğer harf sitesini özelden söylersen bakabilirim.
TEKRAR KARŞINIZDAYIM YUKARIDAKİ RESİMLER SADECE ÖYLESİNEDİR MERAN YOLLARINDA 3 KELİME OKUDUM
-------BEYAZIN LANETİ ÜZERİNİZDE------
BEYAZ ?DERKEN NEYİ KASTEDİYOR BEYAZ BÜYÜCÜLERLE BİR ALAKASI VARMI BİLMİYORUM HAFTAYA ELİMDEKİ BİLGİELRİ TEKRAR SUNCAĞIM KANITLARLA ÇALIŞMALRIM HIZLNAMIŞTIR..
EĞER TERCÜME ETTİĞİM HARFLER YANLIŞSA AFFOLUNA KESİN KONUŞMUYORUM .....

" Genç Bilgililer"
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Beyazın laneti derken Gecenin takipçilerini kastediyor onlarda beyaz çünkü :lol:
evet onu kastedebilri ancak farklı birşeylerdenden bahsederbilir..KaraXHayalet yazdı:Beyazın laneti derken Gecenin takipçilerini kastediyor onlarda beyaz çünkü :lol: