KALICI oyuncular böyle çıkar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

KALICI oyuncular böyle çıkar

Mesaj gönderen barkido »

Merhabalar ;

Bu oyunu bir arkadaşıma önerdiğim zaman çoğu kişi gibi oyun rehberine bakmadan oyuna başlıyor(Ki bence oyun rehberide geliştirilmeli)4-5 seviye olduğunda özellikle görev bulmada koordinat sisteminde sorunlar yaşıyor ve çoğu oyuncu 10.seviyeye gelemeden oyunu yarıda bırakıyor.

İşte tam bu noktada benim önereceğim oyunun oynanış biçiminden daha tanıtıcı olması ve oyncuların kolay havaya girmesidir.Eğer böyle olursa yeni başlayan biri 10 dk içerisinde 4-5 seviye atlarsa (üst üste) heveslenir.Ve unutmayalım ki heves bu oyunun sabırdan sonra gelen 2. önemli unsuru.
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: KALICI oyuncular böyle çıkar

Mesaj gönderen rockipsiz »

Güzel bir öneri. Hızlı level atlamasının yerine şey de olabilir. Mesela 15 levele kadar görev olunca haritada gideceğin kişi yanıp sönecek. Yeni başlayanlar için kolaylık olur. 15 levele kadar herhalde az çok öğrenirler yerlerini.
Kullanıcı avatarı
Conqueror
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Conqueror »

Haritayı büyütebilmeliyiz
İmza düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
lordsamurai
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen lordsamurai »

bence de bi buton gibi birşey koyun kişiler adı altında tıklayınca oyundaki j.ali,komutan vs yol flnda gostererek nerde oldugu belli olsun bence bu daha iyidir. bu fikir madenler hakkındada dusune bilir. bir adam bi gun dolassa 1 yerdeki madeni hiç gormeye biliyor maden haritasıda cıksa iyi olur kanımca... :idea:
TESKİLAT GAMLIBAYKUS
Sevgide güneş gibi ol,dostlukvekardeşlikte akarsu gibi ol hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol öfkede ölü gibiol her ne olursanol ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol.
Mevlana Celaleddin-i Rumi
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

lordsamurai yazdı:bence de bi buton gibi birşey koyun kişiler adı altında tıklayınca oyundaki j.ali,komutan vs yol flnda gostererek nerde oldugu belli olsun bence bu daha iyidir. bu fikir madenler hakkındada dusune bilir. bir adam bi gun dolassa 1 yerdeki madeni hiç gormeye biliyor maden haritasıda cıksa iyi olur kanımca... :idea:
http://www.ikvonline.net/ikv_maden_harita.swf
Bazı arkadaşlar madenlerle ilgili bir çalışma yapmış. Bakmanı öneririm, ben faydasını gördüm... :)
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen barkido »

rockipsiz yazdı:Güzel bir öneri. Hızlı level atlamasının yerine şey de olabilir. Mesela 15 levele kadar görev olunca haritada gideceğin kişi yanıp sönecek. Yeni başlayanlar için kolaylık olur. 15 levele kadar herhalde az çok öğrenirler yerlerini.
evet bu daha iyi olur
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lestrange »

Bencede qerekli bir konu ve destek :!:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Grandxtexas »

rockipsiz yazdı:Güzel bir öneri. Hızlı level atlamasının yerine şey de olabilir. Mesela 15 levele kadar görev olunca haritada gideceğin kişi yanıp sönecek. Yeni başlayanlar için kolaylık olur. 15 levele kadar herhalde az çok öğrenirler yerlerini.
diğer oyunlardada var bu ve ikv dede olması gerektiğini düşünüyorum!
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Grandxtexas yazdı:
diğer oyunlardada var bu ve ikv dede olması gerektiğini düşünüyorum!
Aynen. Ama diğer oyunlarda her levelde var(Tam bilmiyorum yanlış olmasın). İKV'de 15 levele kadar olsun. Tabi benim düşüncem :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön