Silah ustaları ile GM'ler ........'ya karşı!

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Re: Silah ustaları ile GM'ler ........'ya karşı!

Mesaj gönderen waffle »

İkv yönetimi bukadar takla atmanıza gerek yok çok istiyorsanız özelimden telefon numarası isteyin babama yöneltim size fabrikalarımızın birinden hisse verelim olsun bitsin. :D
Kullanıcı avatarı
MoSTaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MoSTaR »

......'ya bence semiha'ya bekleyelim gorelim
ayrıca 19 cok erken calısanlar var bence en erken 20 olmalıydı
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Parayı veren düdüğü çalıcak...
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Peki Silahi yükselmemişler Napcak ?
Kullanıcı avatarı
Kronik35
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Kronik35 »

Bence GBM- makineleri =)
Revenge of Nobility

KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

Resim
Kullanıcı avatarı
Savasci
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Savasci »

Bu etkinliğiniz ile İ.K.V dünyası oyuncularını bir kez daha hayal kırıklığına uğrattınız,tebrikler.

İ.K.V demek,para demek değildir.İ.K.V demek ilk Türk oyunu,diğer oyun ortamlarından farklı bir oyun demek. Ama sizler bunu beceremediniz,İ.K.V'ye sahip çıkamadınız.

Fazla söz gerek yok,İ.K.V YÖTEMİNİ çıkarcılık sağlıyyor.İ.K.V etkinliğine,Silahı parlamayan katılamıyor. Vay Be :P

İyi Forumlar.
Bir kadın var solumda,soluğumda...

Kahraman Tazeoğlu
cankondur97
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen cankondur97 »

Hiç iyi olmamış.eskiden bu oyunda maddiyata önem verilmezdi şimdi ise herşey maddiyatla bu oyunda oynayan fakat fakir olan kişiler yokmu :?: hadi biz parlattık ama o parlatma parasını veremicek insanlarda var artık bu oyundan para sömürmeye başlıyosunuz.benim bildigim bu oyun maddiyata önem vermezdi ama şuan herşey parayla neredeyse madenleride kaldırıp ikv dükkandan satıcaklar artık.bu yaptıgınız gelişmelerden hiç memnun olmadım ve olmıcamda :!: :!: :!:
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Şuanda adamlar bizi zerre takıyosa bende adam değilim parayı verdinmi tamam geç bu kadar basit yakında ELVEDA
Kullanıcı avatarı
BadXDreaM
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen BadXDreaM »

Bizde paralı oyunlarda oynuyak ama kimse silahın parlıo diye bize özel etkinlik yapmıyor . Tamam oyunda parayla eşyalar satılsın dedik ama bu şekilde de ayrılacak yapılsın demedik artık şu oyun içerisinden elinizi çekseniz sadece gerekli yerlerde müdahale etseniz daha güzel olacak . Bunun yerine yükseltilmiş silah normal silahın 2 katı yüksekliginde bir hasar versin millet bunu yapmak zaten ister bu yöntemle sempati kazanmaktan öte itici oluyorsunuz . Bunu turnuva şeklinde yapın hiç olmasa zaten silahını yükseltmiş adam kazanır ha arada normallerde kazanabilirler bu şekilde itici durmazsınız bakın sizleri bu yöntemle seçtik diyebilirsiniz . Yav herşeyi ben düşünüyom aga :D Oyun kendi işleyişi içerisinde giderse daha iyi olacaktır . Bu şekilde sizin desteginizle millet silah parlatma yöntemine gitcekse ilerdede aynısını yapmak zorunda kalırsınız . İlerde zırhmı yükseltilecek bu sefer genemi etkinlik yapıcaksınız .
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
MoSTaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen MoSTaR »

cankondur97 yazdı:Hiç iyi olmamış.eskiden bu oyunda maddiyata önem verilmezdi şimdi ise herşey maddiyatla bu oyunda oynayan fakat fakir olan kişiler yokmu :?: hadi biz parlattık ama o parlatma parasını veremicek insanlarda var artık bu oyundan para sömürmeye başlıyosunuz.benim bildigim bu oyun maddiyata önem vermezdi ama şuan herşey parayla neredeyse madenleride kaldırıp ikv dükkandan satıcaklar artık.bu yaptıgınız gelişmelerden hiç memnun olmadım ve olmıcamda :!: :!: :!:
yaw arkadas ben işte sunu anlamıyorum bu oyunu oynayan fakat fakir olan insanlar yokmu demissin.

allahını seversen ortalama bir masaustu bilgisayar 1000 TL CİVARINDA HER AY 50 TL İNTERNET PARASI ELEKTRİK PARASI VERİYOR BU OYUNU OYNUYOR FAKAT 20 TL VEREMİYECEK KADAR FAKİR. NASIL Bİ ZİHNİYET BU. BEN HALA + BASMADIM HİÇ BİR SİLAHA AMA BU KADARDA ACITASYON OLMAZ. PARA HARCAMAK ZORUNDA DEGİL KİMSE AMA BABANIZ PARA KAZANIRKEN SEVİNİN İKV DEKİLER KAZANIRKEN UZULUN. BUNA KARSIYIM.
Kilitli

“Etkinlikler” sayfasına dön