Adamına göre muamele yapmak böyle olsa gerek.İthafen seninle burada tartışmam.Ayrıca item show yapacak olsam gelen geçenin Nucleus set yaptığı İKV değil Metin2'de konu açardım. :arrow:mitmet yazdı:hiç değilse oraya buraya itemini yazıp kendisine dalkavuk arayan bir pohpoh meraklısı değil.DeathLord yazdı:Yok, sadece fazla bilmişliğine gülüyorum.Gördüğüm kadarıyla Meran'a uğradığında hiçbiryere ulaşamayacak türden bir büyücüsün.
Her Yöne Büyücü Yetenekleri (Tartışma Konusu)
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Her Yöne Büyücü Yetenekleri (Tartışma Konusu)
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
insanın kendini tanımaması ve ne yaptığını, yaptığının ne anlama geldiğini bilmemesi gerçekten çok acıDeathLord yazdı:Adamına göre muamele yapmak böyle olsa gerek.İthafen seninle burada tartışmam.Ayrıca item show yapacak olsam gelen geçenin Nucleus set yaptığı İKV değil Metin2'de konu açardım. :arrow:mitmet yazdı:hiç değilse oraya buraya itemini yazıp kendisine dalkavuk arayan bir pohpoh meraklısı değil.DeathLord yazdı:Yok, sadece fazla bilmişliğine gülüyorum.Gördüğüm kadarıyla Meran'a uğradığında hiçbiryere ulaşamayacak türden bir büyücüsün.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Bu sana yazacağım son mesajım ki bu mesajdan sonra cevapsız bırakmayacaksın(Altta kalmama duygunuz bayağı gelişmiş, son söz olacak illa ki).Ne yaptığımı gayet iyi biliyorum.O konuda mykons mu her kimse kendini kral zannediyor ya ; seni keserim edasıyla yorumları saydırıyor.Şu forum ortamında en sevmediğim şey farklı sunucularda olup, atıp tutanlar.Ee 2-3 mesaj yazmış ya etkisinde mi kaldın yoksa yalakası mısın her neyse mykons ne dediyse cephe alıyorsun.Senin gibilerle oyun içinde uğraşmayı inan çok seviyorum.Eğer tartışmak istiyorsan oyunda bul beni.Senin gibiler için mesaj sayımı yükseltmeye değmez.Tekrarlıyorum, son mesajım.mitmet yazdı:insanın kendini tanımaması ve ne yaptığını, yaptığının ne anlama geldiğini bilmemesi gerçekten çok acıDeathLord yazdı:Adamına göre muamele yapmak böyle olsa gerek.İthafen seninle burada tartışmam.Ayrıca item show yapacak olsam gelen geçenin Nucleus set yaptığı İKV değil Metin2'de konu açardım. :arrow:mitmet yazdı:hiç değilse oraya buraya itemini yazıp kendisine dalkavuk arayan bir pohpoh meraklısı değil.DeathLord yazdı:Yok, sadece fazla bilmişliğine gülüyorum.Gördüğüm kadarıyla Meran'a uğradığında hiçbiryere ulaşamayacak türden bir büyücüsün.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Anka
kral sanmıyorum ama sen sanıyorsun bunu da çok iyi biliyorum
çünkü ben yazdığım hiçbir mesajın sonuna Kral Benim gibi ifadeler yazmadım
senin yazdığını biliyorum kendini övündürmek istediğini de biliyorum
ama bunun yeri burası değil burası büyücü yetenekleri tartışma konusu
kim kral kim soytarı konusu değil zamanı gelince soytarı olduğunu söylersin ama daha zamanı gelmedi .
çünkü ben yazdığım hiçbir mesajın sonuna Kral Benim gibi ifadeler yazmadım
senin yazdığını biliyorum kendini övündürmek istediğini de biliyorum
ama bunun yeri burası değil burası büyücü yetenekleri tartışma konusu
kim kral kim soytarı konusu değil zamanı gelince soytarı olduğunu söylersin ama daha zamanı gelmedi .

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
kalitesi olmayanların etrafında insan olmaz değil mi ? kimin 2-3 mesaj yazdığı, foruma egemen olmaya çalıştığı bariz..DeathLord yazdı:Bu sana yazacağım son mesajım ki bu mesajdan sonra cevapsız bırakmayacaksın(Altta kalmama duygunuz bayağı gelişmiş, son söz olacak illa ki).Ne yaptığımı gayet iyi biliyorum.O konuda mykons mu her kimse kendini kral zannediyor ya ; seni keserim edasıyla yorumları saydırıyor.Şu forum ortamında en sevmediğim şey farklı sunucularda olup, atıp tutanlar.Ee 2-3 mesaj yazmış ya etkisinde mi kaldın yoksa yalakası mısın her neyse mykons ne dediyse cephe alıyorsun.Senin gibilerle oyun içinde uğraşmayı inan çok seviyorum.Eğer tartışmak istiyorsan oyunda bul beni.Senin gibiler için mesaj sayımı yükseltmeye değmez.Tekrarlıyorum, son mesajım.mitmet yazdı:insanın kendini tanımaması ve ne yaptığını, yaptığının ne anlama geldiğini bilmemesi gerçekten çok acıDeathLord yazdı:Adamına göre muamele yapmak böyle olsa gerek.İthafen seninle burada tartışmam.Ayrıca item show yapacak olsam gelen geçenin Nucleus set yaptığı İKV değil Metin2'de konu açardım. :arrow:mitmet yazdı:hiç değilse oraya buraya itemini yazıp kendisine dalkavuk arayan bir pohpoh meraklısı değil.DeathLord yazdı:Yok, sadece fazla bilmişliğine gülüyorum.Gördüğüm kadarıyla Meran'a uğradığında hiçbiryere ulaşamayacak türden bir büyücüsün.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Büyücü vs sinde direnç kırma iyi değildir zman kaybıdır boşadır.Direnç kırma yerine büyü bozma 15 olmalıIxMykonSxI yazdı:Bu Konuyu açmamın amacı bildiklerimizi burada paylaşarak , fikir alışverişi yaparak büyücü charlarımızı daha iyi kullanmayı sağlamak ..
Savaşçı Kesmek için
Meteorit & Bilgisi 15
Buz & Bilgisi 15 (Neden Buz ? : Elektirikten daha fazla vurduğu için + Fiziksel + Buz itemler olduğu için)
Meditasyon 15 (%5 lik kritik artışı sağlar %5 lik 46 saniye için pek az bir rakam değil 2 tane daha kritik item eder)
Zihin 15
Tesla 1
Kutup 2 (ws ye başlamadan önce menzilini ölçmeyi unutmayın)
Büyü Bozma 5 (Zihin Tutulması gelirse oturup adamın kesmesini beklemeyelim diye bir şanş)
Büyücü Kesmek için
Meteorit & Bilgisi 15
Buz & Bilgisi 15
Direnç Kırma 15 (Çoğunuz şaşıracaksınız ama deneyin gerçekten etkili oluyor .. Büyücünün büyü bozması 15 ise her attığınız meteoriti tutacaktır direnç + buz vurunca afallayacaktır)
Kutup 1 (Konsantrasyon varsa onu tutmak için)
Tesla 5 (Neden 5 derseniz adam size zihin attığında tesla açık ise daha fazla hasar vermek için)
Büyü Bozma 15 (Çoğu kişi 15 olması yönünde değil ama bana kalırsa 15 olması lazım)
Meditasyon 2 (Hızlı Kudret Doldurmak açısından)
Şifacı Kesmek İçin
Buz & Bilgisi 15
Elektirik & Bilgisi 15
Direnç Kırma 15
Zihin 15
Büyü Bozma 5
Kutup 1
Tesla 2
Not :
Şifacı Kesmek için Meteorite vermedim çünkü zırh düşüren şifacıların zırhına % 17 lik bir artış ekleniyor ruh kalkanı ile bu zırh oranını % 70 tamamlayabilirler zırh oranı %70 olursa meteorid fazla vuramayacağından Buz elektirik direnç kırma daha çok işe yarayacaktır ...
Savaşcı vs sinde direnç kırma 15 yapma iyidir çünkü adam sana yaklaşabiliyor bu direnç kırma+ buz ile mesafe açılabilir
Şifacıda haklısın şifacı üzeri istediği kadar iyi olsun kesilir atak yapmazsa (asitle falan o konu tartışılır) çünkü elinde ejder varsa kudretin bitmek üzereyken zihin atarsın sonra oturu kudret doldurursun 45 sn sonra tekrar zihin gelecek ki o sürede doldurduğun kudret bitmez tekrar zihin tekrar doldur
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
hem büyü atıp hem büyü bozmak zor olur
playerlik yoksa
playerlik yoksa

Savaşçı kesmek için çemberci olmamak yeterli olur diye düşünüyorum.Maraton ayaklı bir büyücü savaşçıların %90 ını keser.Kalan %10 luk kesim maraton ayağa sahip savaşçılardır.Burada menzil + büyü kritikleriniz önemli olacaktır.
Şifacılarda genellikle element vuruşları kullanmayı öneririm.Ruhu 15 olan bir şifacıyı fizikselle kesmek zor olsa gerek.
Büyücülerin canının azlığı büyü kritik şansı itemlerin Büyücü ws Büyücü karşılaşmasında önem arz ediyor.
Şifacılarda genellikle element vuruşları kullanmayı öneririm.Ruhu 15 olan bir şifacıyı fizikselle kesmek zor olsa gerek.
Büyücülerin canının azlığı büyü kritik şansı itemlerin Büyücü ws Büyücü karşılaşmasında önem arz ediyor.
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı
aynen öyleKable yazdı:Savaşçı kesmek için çemberci olmamak yeterli olur diye düşünüyorum.Maraton ayaklı bir büyücü savaşçıların %90 ını keser.Kalan %10 luk kesim maraton ayağa sahip savaşçılardır.Burada menzil + büyü kritikleriniz önemli olacaktır.