Merhaba Arkadaşlar,
Fan Art eşya dağıtımları , 15-18 Mart tarihleri arasında , saat 20:00 21:00 arasın da yapılacaktır. Eşya kazanan oyuncularımızın 20:00 21:00 saatleri arasında sunucuların da "Meteor Bölgesinde" hazır bulunmaları yeterlidir.
Hediye verilecek eşyalar;
Yarışmada 1. olan oyuncularımız 1 adet şaheser yada 2 adet nadide eşya,
Mansiyon ödülü alan oyuncularımız 1 adet çift efsunlu (sarı) eşyaya sahip olabilecekler..
Not: Yarışmaya başvurduğunuz karakterle oyunda olmanız gerekmektedir.
Fan Art Eşya Dağıtımı Hakkında...
-
- Kadim 999
Fan Art Eşya Dağıtımı Hakkında...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Re: Fan Art Eşya Dağıtımı Hakkında...
Hele şükür 
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Hangi gün oyunda olacağımızı tam öğrenemez miyiz?3 gün boyunca beklemek zorunda kalıyoruz.O saatlerde evde olmadığımdan 3 gün boyunca işleri ertelemek zor oluyor da.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
DeathLord yazdı:Hangi gün oyunda olacağımızı tam öğrenemez miyiz?3 gün boyunca beklemek zorunda kalıyoruz.O saatlerde evde olmadığımdan 3 gün boyunca işleri ertelemek zor oluyor da.
Fan Art eşya dağıtımları , 15-18 Mart tarihleri arasında , saat 20:00 21:00 arasın da yapılacaktır. Eşya kazanan oyuncularımızın 20:00 21:00 saatleri arasında sunucuların da "Meteor Bölgesinde" hazır bulunmaları yeterlidir.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Beklenen ödül dağıtımı geldi sonunda
Öncelikle 2010 Fan Art'ta dereceye girenleri tebrik eder, başarılarının devamını dilerim...
Not: Benim bilgisayarımda arıza var, oyuna girince beklemediğim bir anda donup kalıyor, bilgisayara reset atmam gerekiyor. Eğer böyle bir durum ile karşılaşırsam ödülü verecek kişi beni bekleyebilir mi?
Yakınlarda internet cafe de yok ne yazık ki. :roll:
Umut Aybek - En İyi Duvar Kağıdı Ödülü " İstanbul'da "
Kuklacı - Iılmagıclıl
Öncelikle 2010 Fan Art'ta dereceye girenleri tebrik eder, başarılarının devamını dilerim...
Not: Benim bilgisayarımda arıza var, oyuna girince beklemediğim bir anda donup kalıyor, bilgisayara reset atmam gerekiyor. Eğer böyle bir durum ile karşılaşırsam ödülü verecek kişi beni bekleyebilir mi?
Yakınlarda internet cafe de yok ne yazık ki. :roll:
Umut Aybek - En İyi Duvar Kağıdı Ödülü " İstanbul'da "
Kuklacı - Iılmagıclıl
2009-2013
Şükür kavuşturana..
Çift efsunlu eşyalarda efsun ve sınıf seçimini yapabiliyormuyuz?
Görsel Mansiyon Ödülü "Bir Zamanlar Tablo Kadar Güzel Olan İstanbul"
Görsel Mansiyon Ödülü "Bir Zamanlar Tablo Kadar Güzel Olan İstanbul"
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Yarışmaya katıldığınız karakteriniz ile oyunda olmanız gerekmektedir. Hediyeler katılımın gösterildiği karaktere verilecektir.DuFy yazdı:[b]Şükür kavuşturana..![]()
Görsel Mansiyon Ödülü "Bir Zamanlar Tablo Kadar Güzel Olan İstanbul"[/b]
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Arkadaşım dediğimi anlamadın tamam yarışmaya katıldığımız karakterimizle orada olucaz ancak benim karakterim erkek savaşçı buna rağmen sizden bayan savaşçı itemi alabilirmiyim? Bir seçim hakkı söz konusumudur? Nede olsa aktarılabilir eşya bir sorun teşkil etmez diye düşünüyorum :|DoNotDisturb yazdı:Yarışmaya katıldığınız karakteriniz ile oyunda olmanız gerekmektedir. Hediyeler katılımın gösterildiği karaktere verilecektir.DuFy yazdı:[b]Şükür kavuşturana..![]()
Görsel Mansiyon Ödülü "Bir Zamanlar Tablo Kadar Güzel Olan İstanbul"[/b]
Dip Not : Kazandığım Ödül : Mansiyon Ödülü yani Çift Efsunlu İtem...
Ben oraya şifacımın ismini yazmıştım fakat o günden 2 ay geçince bende yeni karakter kastım erkek savaşçı
erkek savaşçı itemi seçme hakkımız var mı o kadar beklettiniz bari bunu çok görmeyin ...
erkek savaşçı itemi seçme hakkımız var mı o kadar beklettiniz bari bunu çok görmeyin ...
AdeLHarD
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Merhabalar..
Yarışmaya katıldığınız karakteriniz ile oyunda olmanız gerekmektedir. Hediyeler katılımcıların istedikleri şekilde değişiklik gösterebilmektedir. A karakteri ile katılmış bir oyuncu B karakterine hediye isteyebilir.
Yarışmaya katıldığınız karakteriniz ile oyunda olmanız gerekmektedir. Hediyeler katılımcıların istedikleri şekilde değişiklik gösterebilmektedir. A karakteri ile katılmış bir oyuncu B karakterine hediye isteyebilir.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>