YETERRRR
KIMSE YANLIŞ ANLAMASIN.HAVA ATMAK İCİN SÖYLEMIYORUM KESİNLIKLE.BAZI DENGESİZLER CIKACAKTIR KESİN HAVAMI ATIYORSUN DIYE LÜTFEN BOS YORUM YAPMASIN
DÜKKAN GELMEDEN ÖNCE 3600 KÜSÜRLÜ SAVASCIMLA HEMEN HEMEN WS LERDE KAFA KAFA SAVASIYORDUK.EN FAZLA 5-6 VURUS YAPILIYORDU AMA ZEVKLI OLUYORDU.AMA DÜKKAN GELDĞİNDEN BERİ ÜSTÜ FUL BİDE SİLAH YÜKSELTMİŞSE WS ATARKEN VEYA KLAN SAVASI YAPARKEN SADEce 1 kişi 3 kere taş catlasa 4 kere vurunca yerdeyim ADAMIN canıda tas catlasa 10.ya EŞİT ORANDA KAREKTERLERİN CANLARINI YÜKSELTİN YADA OYUNDA CAN İKSİRİ KOYUN SATIN ALALIM.ZATEN BÜYÜCÜLERİ HİC DEMIYORUM.
KARAR SİZİN.HAKSIZSAM YAZIN BİLEYİM !!!
OYUN ALDI BASINIII GİDİYOR AĞAA BUNA BİR DUR DEMEK LAZIM !!!
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Re: OYUN ALDI BASINIII GİDİYOR AĞAA BUNA BİR DUR DEMEK LAZIM !!!
O adam da avantajlı olmak için 20 tl sine kıyıyor.20 tl nin karşılığını almalı eğer hiç bişey değişmeyecekse; sadece eceli parlasın diye yükseltmiyor adam.
tm ikv yöneticileri gmleride para kazansın.Onlarında ekmek parası oyun.Ben diyorumki oyuna can iksiri gelin.mesela işportacıda satılabilir ? Adam beni kesmesi icin 3 kere vurması cok zevksiz bir olay
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Buna katılıyorum...
Sınıfların canları yükseltilmeli...
Bence bu kadar kısa vsler zevk vermiyor..
Element devrindeki vsleri hatırlayın ne güzeldi uzun sürerdi...
O kadar olmasa da vs süreleri artırılmalı, yani karakterlerin canları artırılmalı.
Bence bu kadar kısa vsler zevk vermiyor..
Element devrindeki vsleri hatırlayın ne güzeldi uzun sürerdi...
O kadar olmasa da vs süreleri artırılmalı, yani karakterlerin canları artırılmalı.

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa 

öncelikle lafım sana değil yanlış anlama. çok güzel bir konuya değindiğin için senden alıntı yaptım. akçe sisteminin geleceği öğrenildiği anda kıyamet kopmuştu hatırlarsınız. "emeklerimiz ne olacak. biz o kadar kasıcaz, karakterimizi dizicez, madende sabahlıycaz vs. vs.vs. adam gelecek basacak parayı benden güçlü olacak. haksızlık bu. oyunu bırakırım. vs. vs. vs." gibi çok mesajlar yazıldı hatırlarsanız. evet işte oldu. adam geldi bastı parayı senden güçlü oldu. yani oyunda dengeler alt üst oldu. sen sabahladığınla kaldın. parası olan var olmayan var. tamam onlarda bu oyundan ekmek yiyorlar haklarıdır. babasının hayrına sana bedava oyun oynatacak hali yok. ama ikv eski ikv değil. oyun rayından çıktı haberiniz ola. yakında para ödemeden oyunada giremiyecez anlaşılan...turkoxHAMSTER yazdı:O adam da avantajlı olmak için 20 tl sine kıyıyor.20 tl nin karşılığını almalı eğer hiç bişey değişmeyecekse; sadece eceli parlasın diye yükseltmiyor adam.
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
karakterlerin canlarının artırılması konusunda sana katılıyorum!
üstü full buz büyüm var adama 3 kere vursam adam yerde olcak ama adam bi durdurma atıyor orda ipler kopuyor ölmem 3 saniye sürmüyor!(şifa olsa bile bu 3 saniyede başkasına can basmışsa yetişmesi de imkansız)
üstü full buz büyüm var adama 3 kere vursam adam yerde olcak ama adam bi durdurma atıyor orda ipler kopuyor ölmem 3 saniye sürmüyor!(şifa olsa bile bu 3 saniyede başkasına can basmışsa yetişmesi de imkansız)
http://bit.ly/qM7njk
TaTaNgAxEbKK yazdı:Buna katılıyorum...
Bence bu kadar kısa vsler zevk vermiyor..![]()
Element devrindeki vsleri hatırlayın ne güzeldi uzun sürerdi...![]()
- apomario
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
Herkes Dükkandan şaheser satımına karşı. Peki silah yükseltme alamayanlara yapılan haksızlık??? Adamlar o kadar şaheser üretiyor. Parası olan akçe alıp hasar arttırıyor. Sonra da emek emek diye şaheserleri engelliyorlar. Silah yükseltme de emeğe karşı saygısızlık bence...turkoxHAMSTER yazdı:O adam da avantajlı olmak için 20 tl sine kıyıyor.20 tl nin karşılığını almalı eğer hiç bişey değişmeyecekse; sadece eceli parlasın diye yükseltmiyor adam.
demedi deme ibrahim. yakında bu oyun kepenkleri kapatır....
haklısınız fikret bey...
haklısınız fikret bey...