alperap55 yazdı:İsim : Muhammet Alper Önder
Yaş /color] 18
Şehir /color] Samsun
İKV'deki Tüm Karakterlerin İsmi ve Lvl'i /color] Birlikxrapkopat(savasşçı49Level),BirlikxPrewett (Büyücü49Level)
Neden ANCYRA /color] Çünkü Birlik Ve Beraberliği olan bir Lonca Saygılı ve dürüst olduğu için...Aranızda Olmaktan Gurur Duyarım Cevabınızı Bekliyorum,İyi Forumlar
Değerlendirmeye alınmıştır dostum.
Oyunda Bana Ulaşırsan Alper Kardeş Konusalım Bu Konuda. . .
Sahipsiz vatanın batması haktır,sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır..!
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,uğrunda ölen varsa o toprak vatandır!
Bu Arada Özel Msj Atmayın Bakamıyorum İlgilenemiyorum Yada Geç Görüyorum Cevap Gönderemiyorum. Bana Oyundan Ulaşırsanız Daha İyi Olur Yada Bir Tanıdıktan Ulaşırsanız. . .
Kolay Gelsin.
Sahipsiz vatanın batması haktır,sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır..!
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,uğrunda ölen varsa o toprak vatandır!
alperap55 yazdı:İsim : Muhammet Alper Önder
Yaş /color] 18
Şehir /color] Samsun
İKV'deki Tüm Karakterlerin İsmi ve Lvl'i /color] Birlikxrapkopat(savasşçı49Level),BirlikxPrewett (Büyücü49Level)
Neden ANCYRA /color] Çünkü Birlik Ve Beraberliği olan bir Lonca Saygılı ve dürüst olduğu için...Aranızda Olmaktan Gurur Duyarım Cevabınızı Bekliyorum,İyi Forumlar
Değerlendirmeye alınmıştır dostum.
Oyunda Bana Ulaşırsan Alper Kardeş Konusalım Bu Konuda. . .
Merhaba Yasin Abi,ben İboş sizin loncanıza hayranım ve eğer kabul edersen katılmak istiyorum... Adım:ibrahim
Soyadım:ŞİRİN
BeyazKöşkteki Karakterlerim:KızılxPrenses,Undergrand,Rapkopatt,
Ad: Adem
Soyad: Çetinkaya
Oyundaki karakterler : Strongman / Strongmanxbüyü / Birlikxstrongman / Birlikxanatolien
Deneyim : 4 Yıl
Loncanıza katılma sebebim : Öncelikle ben Birlik Loncası Yönetiminde yer alıyordum. Fakat lonca iyice dağılmaya başlayınca bende kendime dürüst ve sağlam bir lonca aramaya başladım. Bundan birkaç gün önce ise arkadaşımda sizin loncaya girince bende sizin loncanıza hem iyi bir lonca olması nedeni ile katılmak istedim. Eğer loncanıza alırsanız 49 level bir tane büyücüyümü isim değiştirme paketi ile Ancyra loncası altına sokacağım.
Loncanıza alırsanız sevinirim. Ve bu loncayı daha da kaldıracağımıza inanıyorum.
Strongman Strongmanxbüyü AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
sirinprens yazdı:Merhaba Yasin Abi,ben İboş sizin loncanıza hayranım ve eğer kabul edersen katılmak istiyorum... Adım:ibrahim
Soyadım:ŞİRİN
BeyazKöşkteki Karakterlerim:KızılxPrenses,Undergrand,Rapkopatt,
Gerekli bilgilerin yetersiz kardeşim. Başvuru formunu tam bir şekilde doldurarak başvuru yaparsan değerlendirmeye alınacaktır. Aksi takdirde göz ardı edileceğini de bildirmek isterim.
Ad: Adem
Soyad: Çetinkaya
Oyundaki karakterler : Strongman / Strongmanxbüyü / Birlikxstrongman / Birlikxanatolien
Deneyim : 4 Yıl
Loncanıza katılma sebebim : Öncelikle ben Birlik Loncası Yönetiminde yer alıyordum. Fakat lonca iyice dağılmaya başlayınca bende kendime dürüst ve sağlam bir lonca aramaya başladım. Bundan birkaç gün önce ise arkadaşımda sizin loncaya girince bende sizin loncanıza hem iyi bir lonca olması nedeni ile katılmak istedim. Eğer loncanıza alırsanız 49 level bir tane büyücüyümü isim değiştirme paketi ile Ancyra loncası altına sokacağım.
Loncanıza alırsanız sevinirim. Ve bu loncayı daha da kaldıracağımıza inanıyorum.
Adem başvurun değerlendirilmeye alınmıştır. Tarafımızdan haber bekle lütfen.