Silah ustaları ile GM'ler ........'ya karşı!
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Silah ustaları ile GM'ler ........'ya karşı!
Ne beklenirki bu yönetımden :evil: :evil:
-
- FareAdam Düşmanı
GEREKVARMI yazdı:Bakalım ceplerimizi sömürmek için daha ne "etkinlikler" uyduracaksınız. 3 yıllık plusımı iptal ettim. Vicdanen rahatım, param cebimde. Sizin gibi sömürgecilere de benden zırnık çıkmaz artık... Hadi şimdi ne halt yiyosanız yiyin sömürgeci tenekeler...
+1
Yok ArTıK LebRon JaMeS yönetim nasıl soygun yapacağını şaşırdı eskiden kapalı bir şekilde yaparlardı şimdi açık açık yapmaya başladılar. Artık örsleri bile akçeyle yaparlarsa şaşırmam
Gakgoşbey
- Amaseia
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Hangover
++++ agzına saglık ne güzel söylemişsinManasiyok yazdı:Artık örsleri bile akçeyle yaparlarsa şaşırmam
Prinssof » 15 Mar 2011 07:28
GEREKVARMI yazdı:
Bakalım ceplerimizi sömürmek için daha ne "etkinlikler" uyduracaksınız. 3 yıllık plusımı iptal ettim. Vicdanen rahatım, param cebimde. Sizin gibi sömürgecilere de benden zırnık çıkmaz artık... Hadi şimdi ne halt yiyosanız yiyin sömürgeci tenekeler...
ModelXL
Örgülüxefe
vOsvOs
xLEONİDASx
ShaGGy
ÖrGüLüxIHoLyWaRI
Örgülüxholywar
TheMoNuTie
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ
Örgülüxefe
vOsvOs
xLEONİDASx
ShaGGy
ÖrGüLüxIHoLyWaRI
Örgülüxholywar
TheMoNuTie
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
Merhabalar,Karakter Transfer Hakkı'nın limiti var mıdır?
Hayır limit yok. Satın aldığınız Karakter Transfer Hakkı kadar transfer yapabilirsiniz. Daha önce var olan üç transfer hakkı limiti kaldırılmıştır.
Bilip Bilmeden Konuşmasak :?:
öncelikle yanlış bilgi için herkesten özür dilerim. Ben son açıklamayı okumadan bir yorum yazmıştım. Gerçi yazma nedenim içeriktede yazılı. Boşyere 3 hakkını doldurup yeni hak isteyenlar için yazmıştım. Ancak bu ek hakkı, kendi haklarını kullanmayıp cezalandırılan ve kullanmadıysan artık sanada ücretli denilmesine gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum. Gerçekten saçmalıkta sınır tanımamışlar. Hakkımızda hayırlı. Verilen hakların iptali ilk yaşanmış bir olay değil (bknz. Sancak savaşları)
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- CIZIK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Bedr-in Aslanları
Yala yala nereye kadar , külahın sonuda bir yere kadar , parası olana bu alemde külah bedava. Eskilerin dediği gibi istanbulun taşı toprağı altınmış 
En son CIZIK tarafından 15 Mar 2011 10:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

leones non capit muscas
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Bende ilk okuduğumda yuh artık dedim herşeyi de paraya çevirdiler.Ama öyle değil.Şöyle düşünün daha önce böyle bir etkinlik varmıydı? Yoktu.Peki daha önce herkese açık etkinlik artık sadece silah yükseltmişlere özel olacak diye bişey oldu mu? O da olmadı .Yani bu sadece silahını yükseltmiş kişilere bi teşekkür gibi düşünebilirsiniz.Yani kimse etkinliğe katılmak için silahını yükseltmez.Üstelikbu duyuru sanırım bugün yapıldı şimdi yükseltse bile yarın 6 da ki güncelleme ile silahı yükseltilir.İstese de giremez.Ortada ayrımcılık falan yok .Paragöz bi durumda yok.Yönetim sadece silahını yükseltmiş kişilere teşekkür mahiyetinde etkinlik yapıyor .Abartmaya gerek yok
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Aman ne heycanlı.. Heycandan ölüyorum şuan.. Kim o ? gaffarmı ? Hidramı 
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Re: OYUN ALDI BASINIII GİDİYOR AĞAA BUNA BİR DUR DEMEK LAZIM !!!
İleti semraye 11 Mar 2011 00:04
turkoxHAMSTER yazdı:O adam da avantajlı olmak için 20 tl sine kıyıyor.20 tl nin karşılığını almalı eğer hiç bişey değişmeyecekse; sadece eceli parlasın diye yükseltmiyor adam.
öncelikle lafım sana değil yanlış anlama. çok güzel bir konuya değindiğin için senden alıntı yaptım. akçe sisteminin geleceği öğrenildiği anda kıyamet kopmuştu hatırlarsınız. "emeklerimiz ne olacak. biz o kadar kasıcaz, karakterimizi dizicez, madende sabahlıycaz vs. vs.vs. adam gelecek basacak parayı benden güçlü olacak. haksızlık bu. oyunu bırakırım. vs. vs. vs." gibi çok mesajlar yazıldı hatırlarsanız. evet işte oldu. adam geldi bastı parayı senden güçlü oldu. yani oyunda dengeler alt üst oldu. sen sabahladığınla kaldın. parası olan var olmayan var. tamam onlarda bu oyundan ekmek yiyorlar haklarıdır. babasının hayrına sana bedava oyun oynatacak hali yok. ama ikv eski ikv değil. oyun rayından çıktı haberiniz ola. yakında para ödemeden oyunada giremiyecez anlaşılan...
semraye
fazla söze gerek yok...
İleti semraye 11 Mar 2011 00:04
turkoxHAMSTER yazdı:O adam da avantajlı olmak için 20 tl sine kıyıyor.20 tl nin karşılığını almalı eğer hiç bişey değişmeyecekse; sadece eceli parlasın diye yükseltmiyor adam.
öncelikle lafım sana değil yanlış anlama. çok güzel bir konuya değindiğin için senden alıntı yaptım. akçe sisteminin geleceği öğrenildiği anda kıyamet kopmuştu hatırlarsınız. "emeklerimiz ne olacak. biz o kadar kasıcaz, karakterimizi dizicez, madende sabahlıycaz vs. vs.vs. adam gelecek basacak parayı benden güçlü olacak. haksızlık bu. oyunu bırakırım. vs. vs. vs." gibi çok mesajlar yazıldı hatırlarsanız. evet işte oldu. adam geldi bastı parayı senden güçlü oldu. yani oyunda dengeler alt üst oldu. sen sabahladığınla kaldın. parası olan var olmayan var. tamam onlarda bu oyundan ekmek yiyorlar haklarıdır. babasının hayrına sana bedava oyun oynatacak hali yok. ama ikv eski ikv değil. oyun rayından çıktı haberiniz ola. yakında para ödemeden oyunada giremiyecez anlaşılan...
semraye
fazla söze gerek yok...