Varan :1 =1. Kural 1 Menzil var !! bu yazı unutmayın sakın iyi bakın dier fotolardaki ws kurallarının nasıl degiştiginizi göreceksiniz !!!
2=Arkdaşlar bu 80 canda Menzil Varken Kestigim Foto
Arkdaşlar Bu ws lerde Menzil Var Birde Su ws Ye bakın ..
Adam bana bu ws de diyorki orda bi İşaret var O rayı gecmiceksin.. yani bana diyorki sen menzil atmayacaksın!!
Ve son OLARAK BANA DediLerki VipXoCeans Hakem ama nedense adam diyorki ben Vipxcons ben vipxcons hakem yaptıgımı hatırlamıyorum umarım herkes haddini bilir!!
aLBaYRaKxKaHiN
aLBaYRaKxKRALL
Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
zaza00 yazdı:Varan :1 =1. Kural 1 Menzil var !! bu yazı unutmayın sakın iyi bakın dier fotolardaki ws kurallarının nasıl degiştiginizi göreceksiniz !!!
2=Arkdaşlar bu 80 canda Menzil Varken Kestigim Foto
Arkdaşlar Bu ws lerde Menzil Var Birde Su ws Ye bakın ..
Adam bana bu ws de diyorki orda bi İşaret var O rayı gecmiceksin.. yani bana diyorki sen menzil atmayacaksın!!
Ve son OLARAK BANA DediLerki VipXoCeans Hakem ama nedense adam diyorki ben Vipxcons ben vipxcons hakem yaptıgımı hatırlamıyorum umarım herkes haddini bilir!!
Fotolarda ws leri görüorsunuz saten ancak orda sordugum sorularıda koyarsan sevınırım.Madem bır ıs yapıorsun yarım yapma.Bak ben senın yalanlarını 2 fotoda açık ettım ve ws nın şerruh un oldugu anlaşıldı sen nasıl ws nın kendıne cekmeye calısacaksın cok merak edıyorum.en başta şeruh saten cons hakem demıs sende kabul etmıssın bu foto şerruh açtıgı konuda saten mevcuttu AMA YEDIREMEYEN FORUM YETKILILERI konuyu sildiler.
Cons.. bu fotolarda kurallar belli ws benimdir.. ben kazandım daha söze gerek yok sus biraz belki adam sanarlar yani sanmazlarda az bişey de olsa süphe ederiz varmı bunda admalık diye
aLBaYRaKxKaHiN
aLBaYRaKxKRALL
Denildimi Bir Yere Türk Beldesi , Gözüm aLBaYRaK , Kulagım Ezan Sesi Arar !
zaza00 yazdı:Cons.. bu fotolarda kurallar belli ws benimdir.. ben kazandım daha söze gerek yok sus biraz belki adam sanarlar yani sanmazlarda az bişey de olsa süphe ederiz varmı bunda admalık diye
ws benım dıorsun.GBM yaptıgını kabul ederek nasıl ws senın oluyor az insan olun haksız kazanc elde etmeye iftira atmaya devam etmeyın..bunlar burnunuzdan fitil fitil gelır emın olun.
Sen şakamısın ya fotolara bak :lol: Paintle oynayamayan adam kaldı ki vs atacak ?? Kusura bakma ama aynı zamanda iğrenç bir yalancısın. Televizyonda gördükleriniz kurgudan ibaret çocuklar. 21.30'dan sonra yatmayı şiddetle öneriyorum..
Muhaliflerde yorum yazmasın ki konu hit kalmasın..
Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...