İLGİNÇ BİR TESBİT ???

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: İLGİNÇ BİR TESBİT ???

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

ANKA sunucusunun bir avantajıda budur.az kişi var.hırsızlık 0.arkadaşlık 10 da 10. aynı eski ikv gibi.ama bir dezavantajı da tenha olması dır. bazen sıkılıyorsun.
Kullanıcı avatarı
senhar15
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen senhar15 »

deliyureks55 yazdı:kardesım bı banka reklamı vardı hatırlar mısınız bilmem adam bı kahve istiyordu saniyesinde garsona dönüp kahvem nerde kaldı dıyodu
sızınkıde o misal bilgisayar basında kala kala herseyı bı tıkla olup bıtıyor sanıyosunuz bu oyunun bı gün sonu gelecek sonsuza kadar serüven oluşacak degıl sanki hayatta degılde bilgisayarda yasıyosunuz gibi kardesım hıcmı baska oyun oynamıyosunuz enınde sorunda oyunun hıkayesı sona erecek bı yerde bunun hemen olup bıtmesınımı ıstersınız yoksa uzun sure oyundan yararlanmakmı ?

yenılık dıye dıye adamların basının etını yedınız yenılık gelır 2 ay sonra bı yenılık daha ıstersınız o yenılık gelır 2 ay sonra tekrar boyle devam edersınız nereye kadar gıder bu hıc dusundunuzmu acaba ???
yenılık yenılık oyununun gelişimini tamamlanmasına kadar
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

Arkadasım bu senın actıgın konu ıcın bınlerce sebep yazıla bılır ama genelde herkezın uzerınde durdugu temel noktalar aynı sanırım ...
Oyun donem ıcınde ınıs cıkıslar yasadı ve bu bır tıcarı ısletme oldugu halde bu hep bız musterılere aksettırıldı bu bence ana sebep ....
Oyun gelıstırmek yazmak yapmak ellebette zordur teknık konular bızım anlıyacagımız seyler degıl ki anlasam kendım ypar kendım oynarım :) Ama bu bahane degıl sımdı ısım verıp reklam olmasın elın adamları bızım harıtaların tamamı buyuklugundekı harıtaları ceres dıye yayınlıyorlar.. Ama bızım ulkede adettır bır seyı yonetıyorsan elestırılırsen emek hırsızı derler bız elestırmıyleım oyuzden :)
Ve bu ustekı bahsetıgımız temel sebeplerden dolayı oyunda hıc bır zmana olusmuyan yonetım ekıbı kazara lutuf ederlerse gorunuyorlar kı onlarda haklı gırseler yemedıklerı laf kalmıyor adamların :) oyle calsıyormus gıbı gozukmek daha kolaya gelıyor .. e halıyle boyle agır ıslıyen oyunda kazara bır etkınlık haberı bıle ınsanalra bu olumsuzlukları unutturmaya yetıyor...
Ana fıkır :::: Dusune bılıyormusunuz su ana kadar olumlu hıc bır dusunce yazamadım bu oyunla ılgılı ama ıyı bır onlıne oyun sever oyuncu olarak ( ıkv sever demıyor dıkkatınız cekerım ) gordugum oyun kurgusu acısından en guzel oyunlardan bır ama teknık sebep ama kısıtlı fınansman vs. vs. ama basıretsız yonetıcler neye baglarsanız baglayın .. akıllıca ve guzel baslatılmıs bır sıstem el bırlıgı ıle yuceltılecegıne cokertılıyor.. nE DIYELIM UMARIM AKILLARI BASLARINA GEC OLMADAN GELIR ... ama sahsı fıkrım gelecegını hıc sanmıyorum ..
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön