Biraz kendin ol.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Biraz kendin ol.

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Yok kardeşim genele yazıyorum onu mesaj giden yerlere gitmiştir :)

Ben zamanında plusu düzenli bi şekilde alan biriydim ee Türk oyununa destek milliyetçilik oyunu gavura gitmesin bizimkisi yükselsin..

Ama yönetim naptı ?

Tek kelimeyle açıklarım..

Yediği tabağa bir güzel pisledi ..
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rockipsiz »

Kurtlarxjunior yazdı:Yok kardeşim genele yazıyorum onu mesaj giden yerlere gitmiştir :)

Ben zamanında plusu düzenli bi şekilde alan biriydim ee Türk oyununa destek milliyetçilik oyunu gavura gitmesin bizimkisi yükselsin..

Ama yönetim naptı ?

Tek kelimeyle açıklarım..

Yediği tabağa bir güzel pisledi ..
Açıklaman süper :!: :!: :!: Bu konuyu sabitlesinler :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Savasci
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Savasci »

Akçe - Dükkan sistemi başlı başına saçmalıktır.Karekter güvenliği bile parayla satın alabiliyoruz.Karekter aktarma 3 tane vardı,onuda yok ettiniz eyvallah.Karekterlerin ellerine parlayan silahlar verdiğiniz dengeyi bozdunuz eyvallah.Maden,miğrat,sığınak arttırıcılar yaptınız,işe yaramıyor Eyvallah.

Şimdi,arkadaşlar bir düşünün.Bu oyunda ne için para harcıyacaksınız ? Karekter güvenliği için mi ? Başka bir oyunda oyunun başlangıcından beri var oluyor ve ücretsiz.İşte burda İ.K.V farkı devreye giriyor,İ.K.V'de ücretli Karekter güvenliği.

Karekter aktarma;günlerce ama günlerce bağırdınız,çığırdınız Karekter aktarımı diye.Ne oldu peki ? elimizdevar olan 3 karekter hakkımızı götürdünüz yerine bi karekter aktarım adeti 295 Akçe yani gerçek para ile 3 TL yaptırdınız.

Bunlarda yetmedi,hala daha konu mu açıyorsunuz ? Yazık,gerçekten çok yazık.İlk Türk Çevrimiçi oyunu diye harcadığımız emeklere yazık.

Karekter tipi sakalı,bunlar Mısır çarşısında '' oyun parasıyla'' da olabilir. Karekter güvenliği oyunda farklı bir NPC'den '' oyun parası '' ile temin edebiliriz. Ama arkadaşlar,siz yüz verdikçe Dükkan dahada genişleyecek.Benim amacım oyunu kötülemek asla değil,oyunumuz gerçkten çok güzel ancak oyunumuzu neden oynanmaz hale getiriyorlar ? Siz neden buna destek oluyorsunuz ?
Bir kadın var solumda,soluğumda...

Kahraman Tazeoğlu

“Genel Etkileşim” sayfasına dön