İş İyice Maddiyata Dönüştü !
- oligarshi
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Aldem
Re: İş İyice Maddiyata Dönüştü !
Yuhh.. artık bunuda yaptınız ya yazıklar olsun .. ulan tamda benim aktarıcağım zamanı bulmuşlar
* Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.
2007 - ?
2007 - ?
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
İ.k.v oyuncuları uyuyun siz dha 
M.etmeyin yakında oyunun giriş çıkışnıda parayla yaparlarsa şaşırmayın
Gerçi plus o görevi yapıyo ama her neyse sömürülmeye devam..
Allahtan zamanında bilgisayardan kaldırdım şu oyunu yazık yönetim yazık ne hale getirdiniz dönün bi halinize bakın..
Kısa vur dedik öldürdünüz
M.etmeyin yakında oyunun giriş çıkışnıda parayla yaparlarsa şaşırmayın
Gerçi plus o görevi yapıyo ama her neyse sömürülmeye devam..
Allahtan zamanında bilgisayardan kaldırdım şu oyunu yazık yönetim yazık ne hale getirdiniz dönün bi halinize bakın..
Kısa vur dedik öldürdünüz

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
bu güne kadar yönetimi hep destekledim, sonuçta para kazanmak zorundalar haklılar dedim. bu günden sonra bende yönetime hak vermiyorum. daha destekleyici şeyler getireceklerine daha köstekleyici şeyler getirdiler. evet biz yenilik istedik. ama yeniliği iyi yönde istedik.

- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
Rapid yazdı:bu güne kadar yönetimi hep destekledim, sonuçta para kazanmak zorundalar haklılar dedim. bu günden sonra bende yönetime hak vermiyorum. daha destekleyici şeyler getireceklerine daha köstekleyici şeyler getirdiler. evet biz yenilik istedik. ama yeniliği iyi yönde istedik.
Seni düşündüklerinimi sanıyosun ?
Kokusu cıkmaya başladı herşeyin

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Aynen kardeşim. Ben de hep destekledim. Hiç bir zaman isyan etmedim. Etsek de bir şey değişmeyecek zaten. Ne zaman bir isyandan sonra böyle önemli güncellemeleri geri aldılar ki ? Ama artık işin cıvkını çıkarttılar. Artık yönetimin karşısındayım. :idea:Rapid yazdı:bu güne kadar yönetimi hep destekledim, sonuçta para kazanmak zorundalar haklılar dedim. bu günden sonra bende yönetime hak vermiyorum. daha destekleyici şeyler getireceklerine daha köstekleyici şeyler getirdiler. evet biz yenilik istedik. ama yeniliği iyi yönde istedik.
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
rockipsiz yazdı:Aynen kardeşim. Ben de hep destekledim. Hiç bir zaman isyan etmedim. Etsek de bir şey değişmeyecek zaten. Ne zaman bir isyandan sonra böyle önemli güncellemeleri geri aldılar ki ? Ama artık işin cıvkını çıkarttılar. Artık yönetimin karşısındayım. :idea:Rapid yazdı:bu güne kadar yönetimi hep destekledim, sonuçta para kazanmak zorundalar haklılar dedim. bu günden sonra bende yönetime hak vermiyorum. daha destekleyici şeyler getireceklerine daha köstekleyici şeyler getirdiler. evet biz yenilik istedik. ama yeniliği iyi yönde istedik.
Zamanında bangır bangır bağırdığımızda bu durumdu zaten bizim..
Nerdeyse oyun başladıgından beri bu dünyanın içindeyim kaç kişiyi başlattım bu oyuna allah bilir ama toplu bi şekilde bırakma oldu
Para verirdik bi miktar eheee nede olsa türk oyunu destekliycez dimi !
Yönetimde yüz buldu sömürmeye başladı geçmişe bakarak aşamalarını görürsünüz ne isyanlar geldi geçti..
Yönetim tamamen paragöz olmuş durumda aksini idda eden cıkamaz karşıma destekleyemez artık..
Adamlar para yüzünden elimize verdiği 3 hakkı bile alıyosa daha ne diyebilirsinki

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Ne diyebiliriz kiKurtlarxjunior yazdı:rockipsiz yazdı:Aynen kardeşim. Ben de hep destekledim. Hiç bir zaman isyan etmedim. Etsek de bir şey değişmeyecek zaten. Ne zaman bir isyandan sonra böyle önemli güncellemeleri geri aldılar ki ? Ama artık işin cıvkını çıkarttılar. Artık yönetimin karşısındayım. :idea:Rapid yazdı:bu güne kadar yönetimi hep destekledim, sonuçta para kazanmak zorundalar haklılar dedim. bu günden sonra bende yönetime hak vermiyorum. daha destekleyici şeyler getireceklerine daha köstekleyici şeyler getirdiler. evet biz yenilik istedik. ama yeniliği iyi yönde istedik.
Nerdeyse oyun başladıgından beri bu dünyanın içindeyim kaç kişiyi başlattım bu oyuna allah bilir ama toplu bi şekilde bırakma oldu
Yönetimde yüz buldu sömürmeye başladı geçmişe bakarak aşamalarını görürsünüz ne isyanlar geldi geçti..
Yönetim tamamen paragöz olmuş durumda aksini idda eden cıkamaz karşıma destekleyemez artık..
Adamlar para yüzünden elimize verdiği 3 hakkı bile alıyosa daha ne diyebilirsinki
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Yaw bırakın arkadaşlar neyin kavgasını ediyonuz. ReeL hayattada böyLe değilmi zaten parası olan her ortamda kral bunu artık kabullenin
Kimse size gelinde akceyi plusı zorla alın demiyor. Beğenmiyorsan akçesiz plussız oynarsın
herkes eşit olacak diye bir kavram yok artık bunu anlayın kasmayın kendinizi
Paranı cok düşünüyosan oyunu plussız akçesiz oyna paran cebinde kalsın
:lol:
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Diyebileceğimiz çok birşey yok. En güzelini Musa Eroğlu söylemiş : Unutmak kolay mı deme, unutursun Mihribanım. Oğlun kızın olsun hele, unutursun unutursun Mihribanım..Kurtlarxjunior yazdı:rockipsiz yazdı:Aynen kardeşim. Ben de hep destekledim. Hiç bir zaman isyan etmedim. Etsek de bir şey değişmeyecek zaten. Ne zaman bir isyandan sonra böyle önemli güncellemeleri geri aldılar ki ? Ama artık işin cıvkını çıkarttılar. Artık yönetimin karşısındayım. :idea:Rapid yazdı:bu güne kadar yönetimi hep destekledim, sonuçta para kazanmak zorundalar haklılar dedim. bu günden sonra bende yönetime hak vermiyorum. daha destekleyici şeyler getireceklerine daha köstekleyici şeyler getirdiler. evet biz yenilik istedik. ama yeniliği iyi yönde istedik.

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)