işinize bakin abi
Silah ustaları ile GM'ler ........'ya karşı!
Re: Silah ustaları ile GM'ler ........'ya karşı!
gm ile savascam hemen akce alip silahimi yükseltmem gerek 
işinize bakin abi
işinize bakin abi
...
.... bu kadar basit bir şey olamaz bence. GM salonuna alınıp bir iki çeşit Çemberlitaş yaratığına ne dersiniz ? :roll:
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Adamlar resmen psikolojik olarak sömürüyo bizi yav valllaha bıraktıracaklar bu oyunuda be piyasada tarzıma uygun oyun olsa 1 dk durarsam ne olayım
....... ??????? kim bu korkusuz yaratık :?
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Serkana katılıyorum hıdralar artık eskidi çemberlitaştan bir kaç tane yaratık getirebilirler veya hıdranın biraz gelişmişini neden olmasın çünkü amansız kıyımda yaratıkları biraz değiştiriyorlar neyse beklemekten başka birşey yapamayızatabey yazdı:.... bu kadar basit bir şey olamaz bence. GM salonuna alınıp bir iki çeşit Çemberlitaş yaratığına ne dersiniz ? :roll:
En son Kinghero tarafından 14 Mar 2011 21:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
İKV Grup Bölgeleri özel sürüm olarak yayında! Hemen Satın Al !
http://www.istanbuloyun.com/IKVBox.aspx
Bu link ile İKV Dünyası hakkındaki fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.
www.istanbuloyun.com/support.aspx
CIRCUS Alpbey
http://www.istanbuloyun.com/IKVBox.aspx
Bu link ile İKV Dünyası hakkındaki fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.
www.istanbuloyun.com/support.aspx
CIRCUS Alpbey
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
Yaratık dediğine göre ikv yöneticilerinden biri olabilir, ama korkusuz sıfatı kafa karıştırıyor..TATLISU yazdı:....... ??????? kim bu korkusuz yaratık :?
Kim bu Çıkarcı ve Tek derdi para kazanmak olan yaratık deseydiniz; doğru cevap verme şansımız daha da artardı:
ki hatta ben o soruya cevap veriyorum bile; ikv yönetimi.
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Arkadaşlar etkinlikte para olarak sömürüldüğünüzü düşünüyorsanız katılmassınız. Kimse size zorla silahını yükseltte etkinliğe katıl demiyor. Biz para verip silahımızı yükselttik etkinliğede katılmak hakkımız. Kimse çıkar olarak düşünmesin bunu. 
- FromXXXhELL
- Cin Avcısı
Ya bu konuyu cıdıye alıpda cevap bıle yazmak ıstemıyorum ama ınsan ıste duramıyor ılla yazıcam
Yanı su olayı etkınlık dıye ıtelemeye calsıyorsunuzya dıyecek soz bulamıyorum hıcmı hayal gucunuz yok yada bunca oyuncu war bu kadarmı ayrımcılık yapmaya calısılır anlayabılene ask olsun .. Daha dun bır bugun ıkı dukkan acıldı anlasılan kepengı ındırmek uzerekı akıllara gelen etkınlık fıkrı bu cıkmıs beyın fırtınası takımından helal sıze.. Cıddı anlamda kendımı zorladım acaba benmı bır yerı atlıyorum dıye ama onca oyun oynuyorum elbette tıcarı getırısı onemlı konular olucak ama boyle ayrımın yapıldıgını ılk kez goruyorum.IKV' nın beyın takımını tekrardan bu sebeple tebrık eder boyle akıllara zarar fıkırlerle sureklı gormek dılegıyle........................Saygılar......................................
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
[/img]
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
bunun hidra falan olmadığı kesin. şu oyuna girerken gözüken makine falan olabilir, tahmin ediyorum sadece. canı 20 milyon kadar vardır heralde gmler falan katıldığına göre. herşeyi kötüye yormayın arkadaşlar, birde iyi tarafından bakın. bu yaratığı kesmek için tüm oyun davet edilseydi oradaki kasma ortamını bir düşünün. yönetim böyle bir şey düşünerek hem kazancını yükseltmeyi hemde savaşa katılacak kişileri belirlemeye hedeflemiş olabilir.

- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
Ulen amma güldüm he hele savunanlara bi hayli güldüm beyin bedava arkadaşım 
Şu olayı anlamıyomusunz ? Alıcaksın kardeşim artık etkinliğe katılmak için bile akçe alıcaksın karakter aktarmak için bile kçe alıcaksın başka çözüm yok anasını satayım..
Gm'lerle etkinlik yapıcakmışta onun için silah yükselmişler gelicekmiş..
Ule yaptıgınız Sıgınaklara ejderli büyü , ashaplı şifa diyenlerden farkınız ne ? bunlarımı savunuyorsunuz sizde ? öteki oyuncuların hiçmi değeri yok paragöz sistem..
Şunuda beliritiym oyunla hiç bir alakam kalmadı kalmazda zaten ama şu yaptıgınızıda görmezden gelen oyuncular cıkabiliyo ya hiç m.etme yönetim aç kalmazssınız beslerler
Şu olayı anlamıyomusunz ? Alıcaksın kardeşim artık etkinliğe katılmak için bile akçe alıcaksın karakter aktarmak için bile kçe alıcaksın başka çözüm yok anasını satayım..
Gm'lerle etkinlik yapıcakmışta onun için silah yükselmişler gelicekmiş..
Ule yaptıgınız Sıgınaklara ejderli büyü , ashaplı şifa diyenlerden farkınız ne ? bunlarımı savunuyorsunuz sizde ? öteki oyuncuların hiçmi değeri yok paragöz sistem..
Şunuda beliritiym oyunla hiç bir alakam kalmadı kalmazda zaten ama şu yaptıgınızıda görmezden gelen oyuncular cıkabiliyo ya hiç m.etme yönetim aç kalmazssınız beslerler

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı