Cenqiz'den (Son Veda)
Re: Cenqiz'den (Son Veda)
HıRSıZz daRkBRaİnII
- YeNiLMeYeNAdaM
- İri Fare Avcısı
Arkadaslar bu salaga inanmayın, 15-16 yasinda bir sübyandır.Milleti kekliyor bu ve tayfası.. Hepsi hırsızdır. LeONaR,LeoJosep,Cenqiz hepsi aynı b.k
Cengiz serefsizini biliyorsunuz yüzlerce konu açıyor gidicem diye ama hala buralarda cirit atıyor pis sı çan, orosbu çocugu hırsız...
Sammaramo adlı karakteri çaldın, OOBiÇeROo adlı karakteri çaldın, sonrada bıraktım diyosun. Sen skimi ye
sadece kılık degistiriyosun pij kurusu seni :arrow: :lol:
Bu oyundan s i k t i r g i t an ne si kaşarlı cengiz, bu leonar,leojosep,cenqiz ücünüzüde sokak kopeklerini toplayıp gotten si k tir tecem lan :mrgreen:
YeNiLMeZzZ :arrow: hijodedios
Sammaramo adlı karakteri çaldın, OOBiÇeROo adlı karakteri çaldın, sonrada bıraktım diyosun. Sen skimi ye
Bu oyundan s i k t i r g i t an ne si kaşarlı cengiz, bu leonar,leojosep,cenqiz ücünüzüde sokak kopeklerini toplayıp gotten si k tir tecem lan :mrgreen:
YeNiLMeZzZ
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..
- darkxxcxx
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raıders Of Anatolıa
Kardeşim yolun açık olsun senle kısa ama güzel bir dostluğumuz oldu
ZiRveDe KaRtaLLaR Da BuLuNuR, YıLaNLaRDa; AnCaK ZiRvEyE BiRi SüZüLeReK DiğERi iSe SüRüNeReK GitMişTiR..
OruçReiss
TonyMontana
IFETİHI

- xXxJOSEPxXx
- İri Fare Avcısı
Saçmalama doqu soymadıqın car kalmadı bana ayak cekme bıde fazladan forum ehsabı acınca onlardanda yorum atınca adm olunmuor kendını temıze cıkarmaya calısıor aslın sen şerefsizin tekısın adısın sen adm olmamamssın olmucanda Bana iftiralar atıosun. sen kendıne baq bı kımlerın canını yaktın bu oyunda kımlerın kanını emdin nalet pislix defol gıt oyundan ecellı carımı calıp onu satıp snrada kazandıqın paraylada ejder uretıosun sımdı Cenqize laf atma defol gıt lan oyundan.... kaybol :evil: .YeNiLMeYeNAdaM yazdı:Arkadaslar bu salaga inanmayın, 15-16 yasinda bir sübyandır.Milleti kekliyor bu ve tayfası.. Hepsi hırsızdır. LeONaR,LeoJosep,Cenqiz hepsi aynı b.kCengiz serefsizini biliyorsunuz yüzlerce konu açıyor gidicem diye ama hala buralarda cirit atıyor pis sı çan, orosbu çocugu hırsız...
Sammaramo adlı karakteri çaldın, OOBiÇeROo adlı karakteri çaldın, sonrada bıraktım diyosun. Sen skimi yesadece kılık degistiriyosun pij kurusu seni :arrow: :lol:
.
YOLUN AÇIK OLSUNN
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
La aLt tarafı oyun kım bu zıkkımı Bırakıorsa Bıraksan yurt dısına qıdıorsan orda ındır oyna
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
Sammaramo adLı karakter Bızım Burda samet adında cocuk oynardı 39 sevıye zamanında Pekı ne oLdu cenqız caLdıYeNiLMeYeNAdaM yazdı:Arkadaslar bu salaga inanmayın, 15-16 yasinda bir sübyandır.Milleti kekliyor bu ve tayfası.. Hepsi hırsızdır. LeONaR,LeoJosep,Cenqiz hepsi aynı b.kCengiz serefsizini biliyorsunuz yüzlerce konu açıyor gidicem diye ama hala buralarda cirit atıyor pis sı çan, orosbu çocugu hırsız...
Sammaramo adlı karakteri çaldın, OOBiÇeROo adlı karakteri çaldın, sonrada bıraktım diyosun. Sen skimi yesadece kılık degistiriyosun pij kurusu seni :arrow: :lol:
Selamlar,
Oncelıkle Dün Aksam İndim Ucaktan,Ve Yurtdısındayım.Sadece Bı Forma Gırıym Dedım Ama Bakıyorum Gerçekten İyi Bi Acı Vermişim Sizlere,Evet Sammaramo Karakterinde Samet Diye Birisi Oynuyormuş Ve Bunu Volkanla'da Konuşmuştum.Karakteri Sadece Aldıktan Sonra ogrendım ve hatta volkana soyledım vereyımmı dedım ? volkan ecel bastın rutbe yaptın okadar emegın var verme dedı.
Ve Sunu Ogrenmek ıstıyorum sadece sız benı sammaramoyla tehtıt edıyosunuz
onumuze pısırıp pısırıp koyuyorsunuz yokmu benm baska mazeretım ha sıpalar 
Oncelıkle Dün Aksam İndim Ucaktan,Ve Yurtdısındayım.Sadece Bı Forma Gırıym Dedım Ama Bakıyorum Gerçekten İyi Bi Acı Vermişim Sizlere,Evet Sammaramo Karakterinde Samet Diye Birisi Oynuyormuş Ve Bunu Volkanla'da Konuşmuştum.Karakteri Sadece Aldıktan Sonra ogrendım ve hatta volkana soyledım vereyımmı dedım ? volkan ecel bastın rutbe yaptın okadar emegın var verme dedı.
Ve Sunu Ogrenmek ıstıyorum sadece sız benı sammaramoyla tehtıt edıyosunuz

-Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar ! Devam Edin RekLamın İyisi Kötüsü OLmaz
Where Are BeST Alayına ResT >
CenqiZII
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
voLkanın Bır sey bıLdıgı yok zaten artık oyunuda Bıraktı cunKu onu sızden cok tanırım nede olsa arka mahalleden :=) sana qeLınce Hıcmı Sormadın Bu karakterı aLırken Kımındı Neyın nesıydı ? voLkanLa Konuscaqına cocukLa konussaydın Ya sonucta sahıbı o :=)CenqizV yazdı:Selamlar,
Ve Sunu Ogrenmek ıstıyorum sadece sız benı sammaramoyla tehtıt edıyosunuzonumuze pısırıp pısırıp koyuyorsunuz yokmu benm baska mazeretım ha sıpalar