Cenqiz'den (Son Veda)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
45oguz10
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Re: Cenqiz'den (Son Veda)

Mesaj gönderen 45oguz10 »

HıRSıZz daRkBRaİnII
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeYeNAdaM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen YeNiLMeYeNAdaM »

Arkadaslar bu salaga inanmayın, 15-16 yasinda bir sübyandır.Milleti kekliyor bu ve tayfası.. Hepsi hırsızdır. LeONaR,LeoJosep,Cenqiz hepsi aynı b.k :D Cengiz serefsizini biliyorsunuz yüzlerce konu açıyor gidicem diye ama hala buralarda cirit atıyor pis sı çan, orosbu çocugu hırsız...

Sammaramo adlı karakteri çaldın, OOBiÇeROo adlı karakteri çaldın, sonrada bıraktım diyosun. Sen skimi ye :D sadece kılık degistiriyosun pij kurusu seni :arrow: :lol:

Bu oyundan s i k t i r g i t an ne si kaşarlı cengiz, bu leonar,leojosep,cenqiz ücünüzüde sokak kopeklerini toplayıp gotten si k tir tecem lan :mrgreen:

YeNiLMeZzZ :arrow: hijodedios
YeNiLMeZzZ
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..
Kullanıcı avatarı
darkxxcxx
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raıders Of Anatolıa

Mesaj gönderen darkxxcxx »

Kardeşim yolun açık olsun senle kısa ama güzel bir dostluğumuz oldu
ZiRveDe KaRtaLLaR Da BuLuNuR, YıLaNLaRDa; AnCaK ZiRvEyE BiRi SüZüLeReK DiğERi iSe SüRüNeReK GitMişTiR..

OruçReiss
TonyMontana
IFETİHI

Resim
Kullanıcı avatarı
xXxJOSEPxXx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen xXxJOSEPxXx »

YeNiLMeYeNAdaM yazdı:Arkadaslar bu salaga inanmayın, 15-16 yasinda bir sübyandır.Milleti kekliyor bu ve tayfası.. Hepsi hırsızdır. LeONaR,LeoJosep,Cenqiz hepsi aynı b.k :D Cengiz serefsizini biliyorsunuz yüzlerce konu açıyor gidicem diye ama hala buralarda cirit atıyor pis sı çan, orosbu çocugu hırsız...

Sammaramo adlı karakteri çaldın, OOBiÇeROo adlı karakteri çaldın, sonrada bıraktım diyosun. Sen skimi ye :D sadece kılık degistiriyosun pij kurusu seni :arrow: :lol:

Bu oyundan s i k t i r g i t an ne si kaşarlı cengiz, bu leonar,leojosep,cenqiz ücünüzüde sokak kopeklerini toplayıp gotten si k tir tecem lan :mrgreen:

Saçmalama doqu soymadıqın car kalmadı bana ayak cekme bıde fazladan forum ehsabı acınca onlardanda yorum atınca adm olunmuor kendını temıze cıkarmaya calısıor aslın sen şerefsizin tekısın adısın sen adm olmamamssın olmucanda Bana iftiralar atıosun. sen kendıne baq bı kımlerın canını yaktın bu oyunda kımlerın kanını emdin nalet pislix defol gıt oyundan ecellı carımı calıp onu satıp snrada kazandıqın paraylada ejder uretıosun sımdı Cenqize laf atma defol gıt lan oyundan.... kaybol :evil: .
.
Kullanıcı avatarı
ReFLeXxX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ReFLeXxX »

HoŞÇaKaL CeNqiZ..... :cry:
.
kavak42
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen kavak42 »

YOLUN AÇIK OLSUNN
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Serserixkratos »

La aLt tarafı oyun kım bu zıkkımı Bırakıorsa Bıraksan yurt dısına qıdıorsan orda ındır oyna :D
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

YeNiLMeYeNAdaM yazdı:Arkadaslar bu salaga inanmayın, 15-16 yasinda bir sübyandır.Milleti kekliyor bu ve tayfası.. Hepsi hırsızdır. LeONaR,LeoJosep,Cenqiz hepsi aynı b.k :D Cengiz serefsizini biliyorsunuz yüzlerce konu açıyor gidicem diye ama hala buralarda cirit atıyor pis sı çan, orosbu çocugu hırsız...

Sammaramo adLı karakter Bızım Burda samet adında cocuk oynardı 39 sevıye zamanında Pekı ne oLdu cenqız caLdı ;)

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
CenqizV
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen CenqizV »

Selamlar,

Oncelıkle Dün Aksam İndim Ucaktan,Ve Yurtdısındayım.Sadece Bı Forma Gırıym Dedım Ama Bakıyorum Gerçekten İyi Bi Acı Vermişim Sizlere,Evet Sammaramo Karakterinde Samet Diye Birisi Oynuyormuş Ve Bunu Volkanla'da Konuşmuştum.Karakteri Sadece Aldıktan Sonra ogrendım ve hatta volkana soyledım vereyımmı dedım ? volkan ecel bastın rutbe yaptın okadar emegın var verme dedı.

Ve Sunu Ogrenmek ıstıyorum sadece sız benı sammaramoyla tehtıt edıyosunuz :) onumuze pısırıp pısırıp koyuyorsunuz yokmu benm baska mazeretım ha sıpalar :)
Resim

-Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar ! Devam Edin RekLamın İyisi Kötüsü OLmaz

Where Are BeST Alayına ResT >
CenqiZII
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

CenqizV yazdı:Selamlar,

Oncelıkle Dün Aksam İndim Ucaktan,Ve Yurtdısındayım.Sadece Bı Forma Gırıym Dedım Ama Bakıyorum Gerçekten İyi Bi Acı Vermişim Sizlere,Evet Sammaramo Karakterinde Samet Diye Birisi Oynuyormuş Ve Bunu Volkanla'da Konuşmuştum.Karakteri Sadece Aldıktan Sonra ogrendım ve hatta volkana soyledım vereyımmı dedım ? volkan ecel bastın rutbe yaptın okadar emegın var verme dedı.

Ve Sunu Ogrenmek ıstıyorum sadece sız benı sammaramoyla tehtıt edıyosunuz :) onumuze pısırıp pısırıp koyuyorsunuz yokmu benm baska mazeretım ha sıpalar :)
voLkanın Bır sey bıLdıgı yok zaten artık oyunuda Bıraktı cunKu onu sızden cok tanırım nede olsa arka mahalleden :=) sana qeLınce Hıcmı Sormadın Bu karakterı aLırken Kımındı Neyın nesıydı ? voLkanLa Konuscaqına cocukLa konussaydın Ya sonucta sahıbı o :=)

“Genel Sohbet” sayfasına dön