Kandırılıyorsunuz Farkına Varın

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SheRqann
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Kandırılıyorsunuz Farkına Varın

Mesaj gönderen SheRqann »

Arkadaşlar paylaşmak istediğim konu bizlerin nasıl kandırıldığını basit bir örnekle sizlere açıklamaktır.
İkv Şans arttırıcılar gelmeden önce madenlerimizin sayısı az fakat süreleri 3-5 dakika civarıydı.Beş dakika olarak ele alalım.Bir saatte 12maden çekebiliyoruz (hani birde plusumuz varsa sözüm ona saf maden çekme oranını arttırır)
Eee güncellemeden sonra ne oldu peki!
Madenlerimizin sayısı arttı fakat 20dakika gibi bir yenilenme süresi oluştu.
Bu da bir saatte sadece 3maden demek yani şans arttırıcın varsa olur sana 3*2=6maden
İkv Yönetimi kendini maddiyata çok fazla kaptırmış olmuyormu sizce.
Bu oyun üyeliği olan herkese ücretsiz fakat oyunun her alanında bulunabilmek isteyen oyuncu bize para vermek zorunda demek olmuyormu sizce! Kandırmayın Bizleri Yönetim LÜTFEN
Saygılarımla
Yanlız Kaldım Diye Üzülme Sakın Öyle Bir Dostun Varki Şah Damarından Bile Yakın
Sherqan SherqannMeCZuP
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Kandırılıyorsunuz Farkına Varın

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Bir kere yeni güncellemeyle maden çıkma süresi 15 dk ya indirildi zaten her bir maden sayısı 16.Eskiden 1-39 arası madenler 4 tane ve 4-5 dk da çıkıyordu artık 16 tane 15 dk da çıkıyor. Üstelik 40-45 arası madenler de 2 taneydi şimdi 16 tane çıkma süresi yine 15dk.Sen matematiiğine güveniyorsan hesapla.Kişisel olarak düşünürsen doğru sonuca ulaşamazsın ama şöyle düşün.Eskiden 2 tane osmiridyum madeni vardı ve 1 saatte 5 dakikadan hesaplarsan 2x(60/5)=24 tane maden çekilebiliyordu.Şimdi 1 saatte 16x(60/15)=64 tane maden çekiliyor piyasalara etkisini düşün istersen.
Kullanıcı avatarı
SheRqann
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen SheRqann »

15 dakika düşünsen bile o madeni sadece çekebilen sen değilsin yine yanlış yoldasınız siz böylece devam edin artık maden lazım olduğunda hergün 3,45tl yi ikv ye bahışlarsınız daha ne denir ki.
Bizler sizin gibi parayı sokakta bulamıyoruz sanırım keşke bende öyle olabilseydim :)
Yanlız Kaldım Diye Üzülme Sakın Öyle Bir Dostun Varki Şah Damarından Bile Yakın
Sherqan SherqannMeCZuP
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

SheRqann yazdı:15 dakika düşünsen bile o madeni sadece çekebilen sen değilsin yine yanlış yoldasınız siz böylece devam edin artık maden lazım olduğunda hergün 3,45tl yi ikv ye bahışlarsınız daha ne denir ki.
Bizler sizin gibi parayı sokakta bulamıyoruz sanırım keşke bende öyle olabilseydim :)

yazımı düzgün oku ondan sonra konuş .KİŞİSEL DÜŞÜNME DİYORUM. sonuçta hergün çekilen maden sayısı arttı bunu düşünemeyecek kadar mısın sen ? en azından eskiden bi günde 10 iridyum çıkıyorsa şimdi 30 tane çıkıyor. Çğnkü gün içinde çekilen maden sayısı arttı bu da piyasaları düşürür.Ben yanlış yolda değilim güncelleme geldiğinden sonraki 2 gün içinde normalde 1 haftada çektiklerimi çektim çok da memnunum işi çok küçük düşünüyosun senin hatan burda.
oyundan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen oyundan »

Arkadaşlar paylaşmak istediğim konu bizlerin nasıl kandırıldığını basit bir örnekle sizlere açıklamaktır.
İkv Şans arttırıcılar gelmeden önce madenlerimizin sayısı az fakat süreleri 3-5 dakika civarıydı.Beş dakika olarak ele alalım.Bir saatte 12maden çekebiliyoruz (hani birde plusumuz varsa sözüm ona saf maden çekme oranını arttırır)
Eee güncellemeden sonra ne oldu peki!
Madenlerimizin sayısı arttı fakat 20dakika gibi bir yenilenme süresi oluştu.
Bu da bir saatte sadece 3maden demek yani şans arttırıcın varsa olur sana 3*2=6maden
İkv Yönetimi kendini maddiyata çok fazla kaptırmış olmuyormu sizce.
Bu oyun üyeliği olan herkese ücretsiz fakat oyunun her alanında bulunabilmek isteyen oyuncu bize para vermek zorunda demek olmuyormu sizce! Kandırmayın Bizleri Yönetim LÜTFEN
Saygılarımla

ŞAHSEN BEN YÜZDE 60 SARRAF ALDIM ESKİDEN MADENLER 3 DK YDI 600 ELMAS ÇEKTİM 1 MENEKŞE ÇIKMAMIŞTI ŞİMDİ 250 ELMAS ÇEKTİM 5 MENEKŞE ÇIKTI İKV YÖNETİMİ İLK KEZ İŞE YARAR Bİ İŞ YAPTI

“Genel Etkileşim” sayfasına dön