27 Şubat 2011 tarihinde İ.K.V Dükkan İ.K.V dünyasına geldi.Geldiği günden bu yana dükkan,bir çok tepki aldı.İyi ve kötü yönde olarak ancak Akçe - Dükkan sistemi kötü yönde daha fazla tepki aldı.
İstanbul Kıyamet Vakti oyuncularını anlamış değilim.Zoraki kabullenemezsiniz hiçbirşeyi.Akçe sistemine gelen tepkiler,silah yükseltmesi parlaması 20 TL olur mu ? Oyunu paraya döktüler,oyun oyun olmaktan çıktı.İ.K.V'nin diğer oyunlardan pek farkı kalmadı vs.
İstanbul Kıyamet Vakti,gelişiyor.Evet ama neye gelişiyor ? İnsanları oyundan soğutmaya mı ? Evet,bence fazlasıyla başarıyor.
İstanbul Kıyamet Vakti oyuncuları,Dükkan'ı kabullenmiş ve Akçe'ye herkes yüklenmiş durumda.Peki ya siz değil miydiniz bu sisteme kötü tepki veren ? Birde şu var,Dükkan'da satılanın daha fazlası isteniyor.Şunun gibi '' Kazığın sadece ucu sivridir. '' İ.K.V oyuncuları kazığın ucunu atlatmış hatta seviye atlamış durumda.Dükkan geldi madem,Karekter isim değiştirme,Karekter Tipi değiştirme gibi...
Ama İ.K.V yönetimi napıyor ? Oyuncuların istekleri üzerine yenilik deniyor ancak,hangi oyuncu karekter güvenliğini gerçek para ile korumak ister ? Yapmayın ama,oyunu oyunluktan çıkardınız.
İstanbul Kıyamet Vakti oyuncuları,daha fazlasını istiyorsunuz.Ama nereye kadar gidersiniz Allah bilir.Nerde o ilk günkü verdiğiniz tepki nerde ? Birşey yapmadan önce düşünün,yetmiyorsa iki kez düşünün,yetmiyorsa 3 kez düşünün ama pişman olmayacağınız birşey yapın.Siz o tepkiyi verdiniz,İ.K.V yönetimi kaldırmaz bu tepkiyi dedim,Dükkan çöker.O da ne ? 2 gün sonra Forumda konular açıldı. Yok şu gelsin,yok bu gelsin. Arkadaşlar, '' biraz kendiniz olun. ''
İyi forumlar.
Biraz kendin ol.
Biraz kendin ol.
Bir kadın var solumda,soluğumda...
Kahraman Tazeoğlu
Kahraman Tazeoğlu
Re: Biraz kendin ol.
Haklısın
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Olan 3 karakter aktarma hakkınıda kaldırdılar artık
karakterlerinizi akçeyle tek tek alark aktarcaksınız..

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Harbi mi ? :shock:Kurtlarxjunior yazdı:Olan 3 karakter aktarma hakkınıda kaldırdılar artıkkarakterlerinizi akçeyle tek tek alark aktarcaksınız..
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi

Lathander yazdı:
Karakter Transfer Hakkı'nın limiti var mıdır?
Hayır limit yok. Satın aldığınız Karakter Transfer Hakkı kadar transfer yapabilirsiniz. Daha önce var olan üç transfer hakkı limiti kaldırılmıştır.
Buyur cevabını bizzat Lathanderden

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kurtlarxjunior yazdı:Lathander yazdı:
Karakter Transfer Hakkı'nın limiti var mıdır?
Hayır limit yok. Satın aldığınız Karakter Transfer Hakkı kadar transfer yapabilirsiniz. Daha önce var olan üç transfer hakkı limiti kaldırılmıştır.
Buyur cevabını bizzat Lathanderden
Desene dükkanın b*kunu çıkardılar... :?
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi

Sömürüyolar
Açın gözünüzü bıakın şu oyunu bassınlar gitsinler bak bakıyım o zaman o dükkan mükkan nasıl kaldırıyolar parasız yapıyoalr oyuncu kalmıyınca..
Adamlara bi anda bir şey oldu yüz verince astar istediler..
Yap yönetim yap yeni oyuncular cıkar

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Biz bıraksak da herkes bırakmaz ki. Bu oyunda tuzu kuru olanlar da var. En fazla dükkandan aldıkları aylık miktar düşer. Ama kaldıracakları kadar düşmez.Kurtlarxjunior yazdı:SömürüyolarAçın gözünüzü bıakın şu oyunu bassınlar gitsinler bak bakıyım o zaman o dükkan mükkan nasıl kaldırıyolar parasız yapıyoalr oyuncu kalmıyınca..
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi

rockipsiz yazdı:Biz bıraksak da herkes bırakmaz ki. Bu oyunda tuzu kuru olanlar da var. En fazla dükkandan aldıkları aylık miktar düşer. Ama kaldıracakları kadar düşmez.Kurtlarxjunior yazdı:SömürüyolarAçın gözünüzü bıakın şu oyunu bassınlar gitsinler bak bakıyım o zaman o dükkan mükkan nasıl kaldırıyolar parasız yapıyoalr oyuncu kalmıyınca..
Oynayıp napıcaksın peki sende katılıcaksın sömürülenler kervanına..
Knıght metin gibi oyunlarda belli bir miktar para veriyosun kat kat kat üstü fiyata satıyosun metindede aynen öyle peki ya i.k.v !
Güzel bi para veriyosun her şey için ama karakter satmak yasak neden ? Ticaret olamazmış zart zurt..
E-pın alıyosun satmak yasaktı falan filan daha sonra yararları için olan isim değiştirme hakkını nasıl açık hale getirdiler
Ah şu yönetim kendini çok akıllı zannediyo
Oynama arkadaşım paranda cebinde kalsın buraya 20 lira vericegine her ay 12 lira plus parası vericegine kalsın paran cebinde..
Cocugun varsa git bişeyler al sevinsin ule hiçmi bişey bilmiyosun fakir çocuklarına birşey al o parayla sevaba girersin hiç bi halta yaramayan şu oyun sayesinde sadakan olur hiç yoktan
daha nasıl anlatıyım !!

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Sen de beni bunlara her ay para yatıran biri belledin yaKurtlarxjunior yazdı:rockipsiz yazdı:Biz bıraksak da herkes bırakmaz ki. Bu oyunda tuzu kuru olanlar da var. En fazla dükkandan aldıkları aylık miktar düşer. Ama kaldıracakları kadar düşmez.Kurtlarxjunior yazdı:SömürüyolarAçın gözünüzü bıakın şu oyunu bassınlar gitsinler bak bakıyım o zaman o dükkan mükkan nasıl kaldırıyolar parasız yapıyoalr oyuncu kalmıyınca..
Oynayıp napıcaksın peki sende katılıcaksın sömürülenler kervanına..
Knıght metin gibi oyunlarda belli bir miktar para veriyosun kat kat kat üstü fiyata satıyosun metindede aynen öyle peki ya i.k.v !
Güzel bi para veriyosun her şey için ama karakter satmak yasak neden ? Ticaret olamazmış zart zurt..
E-pın alıyosun satmak yasaktı falan filan daha sonra yararları için olan isim değiştirme hakkını nasıl açık hale getirdiler
Ah şu yönetim kendini çok akıllı zannediyo
Oynama arkadaşım paranda cebinde kalsın buraya 20 lira vericegine her ay 12 lira plus parası vericegine kalsın paran cebinde..
Cocugun varsa git bişeyler al sevinsin ule hiçmi bişey bilmiyosun fakir çocuklarına birşey al o parayla sevaba girersin hiç bi halta yaramayan şu oyun sayesinde sadakan olur hiç yoktan
daha nasıl anlatıyım !!