Hızlı Destek Paneli (!)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
oligarshi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Aldem

Hızlı Destek Paneli (!)

Mesaj gönderen oligarshi »

Hızlı destek panelindeki açılan tüm konuların cevabı aynı 'sorununuzu Desteğe yollayın' Bütün konuların cevabı bu olucaksa bu destek ne işe yarar kardeşim .

Göz boyamak için açılmış bir destek paneli kapatın daha iyi ,

Karakterelerimi Sobee 'den TTnet e Aktarmak istiyorum TTnet hesabınız eminönü sunucusunda bulunamamaktaır diyor. bana gelen cevap ise
Merhaba,

Hata aldığınız üyeliğe girip 1 seviye karakter açıp deneyiniz.Eğer aynı hatayo alıyorsanız.

Sorununuz ile ilgili bilgi sahibi olabilmemiz için aşağıdaki bilgileri İKV Destek Formu'ndan bildirim tipini İKV Karakter Transfer olarak belirleyip göndermenizi rica ederiz.

Kaynak Üyelik:
Kaynak Üyelik Tipi:
Hedef Üyelik:
Hedef Üyelik Tipi:

Adres: :arrow: www.istanbuloyun.com/support.aspx
2 gün geçiyor yeni bir konu açıp DEstek hattından cevap alamadığımı söylüyorum burada istenen bilgileri veriyorum Gelen cevap DEstek hattımız 5 gün içerisinde sizi yönlendirecektir Destek ten başka bir yerde sorununuz ile ilgili yanıt veremezyiz

Arkadaşım ben bilmiyormuyum Destek hattını kullanmayı ben Hızlı destek istiyorum Bize Sadece destek hattını kullanhın diyecekseniz kaldırın bu paneli ..!!!! .....
* Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.

2007 - ?
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Hızlı Destek Paneli (!)

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

O panelin işlevi sınırlı diye biliyorum.Zaten tüm işleri ordan yapılacak olsa asıl desteğin işi ne.Oradan daha küçük konulara cevap veriyorlar.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön