paylaşım neye göre yapıldı....

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
selo46
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

paylaşım neye göre yapıldı....

Mesaj gönderen selo46 »

Öncelikle herkese selamlar..

merakım için özür dilerim sormak istediğim bir husus var,

Oyunumuzda forum yetkililerinin ve sonradan GM olan arkadaşların hangi kriterler baz alınarak seçildiklerini ve bu seçimlerde kimlerin etkin rol oynadığını merak ediyorum ...

Yanlış anlaşılmasın belki de arkadaşlar çok değerli insanlardır tanımadığım için bilemiyorum, ama bir seçim olması ve seçilen arkadaşların göreve gelmeleri daha mantıklı olmazmıydı..

belkide gönüllü olacak kişiler veya seçilince daha faydalı olacak arkadaşlarımız da mevcut olabilir aramızda...
FabuLox
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: paylaşım neye göre yapıldı....

Mesaj gönderen FabuLox »

Yönetim ekibine alınan arkadaşlar elma armut gıbı toplama değiller.Hepsi saygın, bu işi bilen geçmişi temiz insanlardır.

Oyun yapımcıları tarafından ekibe alınırlar.
Kullanıcı avatarı
zembekoğlu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen zembekoğlu »

Merhabalar;

Biliyorsunuz ki artık oyun içi görevli alımlarımız ya da oyun içi yönetici uygulamamız şu zamanda yok. Yalnızca ticket görevlileri zaman zaman alınmakta ve bu kişileri referans yolu ile almaktayız.

GM alımları ise çok hassas bir konu olduğundan seçimle ya da bir başka şekilde alınmamaktadır. GM alımları, tecrübesi karakteri ve uyumu baz alınarak yine sizlerin arasından seçilmektedir.

Teşekkürler...

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kullanıcı avatarı
selo46
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen selo46 »

cevap için teşekkür ederim zembekoğlu,

Umarım dediğiniz gibi özenle seçilmiştir,ve umarım artık İKV rantçılardan ( TT , oyun içi çar satıcıları , konum kullanarak reel para kazanma peşindeki kişiler ) kıyakçılardan ( Bazı eski yöneticiler ve onlara göz yuman Eski GM !!) kurtularak düzgün bir yönetim ile yola koyulmuştur.

İKV çok güzide ve aklı başında insanlarını yönetim kargaşası yüzünden kaybetmiştir ve artık kaybetmeden daha iyi bir şekilde yönetilmesi , herkesi tatmin edecek bir seviyeye ulaşması temennisi ile iyi eğlenceler ...

saygılarımla..
Kullanıcı avatarı
zembekoğlu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen zembekoğlu »

İyi dileklerin için teşekkür ederim. En iyisi için buradayız.

Teşekkürler...

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kullanıcı avatarı
SaZoBaLi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen SaZoBaLi »

Orda çok daha hakeden bir isim var.

Öyle bir soğuttunuz ki adamı belkide bu göreve gelmeyi istemedi bile.
İyi Forumlar.

Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

Walla benım fıkrım oyunun ılk anlarından berı oyunda olan 4-5 oyuncunun su an yonetımı olusturdugu bır gercek bunalrda ıste kımınle muhabetı ıyı kıme guvenıyorsa yada bunun daha baska turlude acılımlarıda olurda orası bızı ılgılendırmez :) onu rutbece bır alt bır ust yonetıme eklıyorlar mantıken bakarsan dogru gıbı gorunsede boyle devasa oyun portalı ıcın cok cocukca ve amotorce bır sıstem ... E ılerlemenın hızı ve ben bıldım bılelı bır sızlanma oyun ıcınde olduguna gore cokda ıyı yonetılmedıgımız ortada :.. hAYILRI ısler.....
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön