G0kTurk yazdı:Yazıklar olsun !
Dün gece "Sığınak Yağma Artırıcı(sözde)" paketimin süresi doldu ve bu zaman diliminde toplam 43 kez sığınak yaptım . Ve bu sığınaklarda toplam "105 Madalya + 13 İksir Seti + 5 Motorin" düştü . Yağma artırıcıdan aldığım tek eşya "Madalya" idi . Bugün yapmış olduğum sığınakta ise "Bilge Cevriye Mor Asa + Kıyamet Alevi Kolye " düşürdüm .
Fark ortada sanırım ...
Hakkınız var ise verdiğim para son kuruşuna kadar "Helal Olsun ! " ama eğer emeğiniz yok ise " Allah Belanızı Versin ! "
bizim arkadaşda arttırıcı almıştı süresi bitti ertesi gün nuc. zırh düşürdü
Yağma Artırıcı Mı Dediniz ? Hani ??
Re: Yağma Artırıcı Mı Dediniz ? Hani ??

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
Re: Yağma Artırıcı Mı Dediniz ? Hani ??
Tokerx yazdı:G0kTurk yazdı:Yazıklar olsun !
Dün gece "Sığınak Yağma Artırıcı(sözde)" paketimin süresi doldu ve bu zaman diliminde toplam 43 kez sığınak yaptım . Ve bu sığınaklarda toplam "105 Madalya + 13 İksir Seti + 5 Motorin" düştü . Yağma artırıcıdan aldığım tek eşya "Madalya" idi . Bugün yapmış olduğum sığınakta ise "Bilge Cevriye Mor Asa + Kıyamet Alevi Kolye " düşürdüm .
Fark ortada sanırım ...
Hakkınız var ise verdiğim para son kuruşuna kadar "Helal Olsun ! " ama eğer emeğiniz yok ise " Allah Belanızı Versin ! "
bizim arkadaşda arttırıcı almıştı süresi bitti ertesi gün nuc. zırh düşürdü
parayı madalyaya veriyosun işte değmiyo valla şahsen madenci şansı aldım çok memnunum 1 günde safları söylemiyorum 3 irid çektim 2 saatte
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA