En doğru sonuç SeRRuh'un ki sanırımSeRRuh yazdı:SHooT yazdı:bak abdullah kardeşim açıklayayım ikv ekibini bende sevmem o ayrı ama şunu anlaman gerekir %60/20 diyor değilmi peki ne bu 20ye 60
plus paketin varsa yüzde 50 ihtimalle torba sana artı 60 puanında 50+60=%110 kestiğiniz şeff de ne varsa sana ve senin gibi kaç kişi varsa ona yüzde yüzon yani kesinlikle düşer ama şeffde hiçbişey yoksa ozamanda devreye yüzde 20 denen şey girer
peki yüzde 20 ne demek yüzde 20 ihtimalle bosstan şaheser yada nadide eşya düşecek demek bu oran giren kişi sayısına göre artar 5 kişide bu paketi almışsa 5x20=100 yani yüzde yüz ihtimalle bostan şaheser düşecek ve giren 5 kişiyede şaheser düşecek demektir yani söylediklerine göre sana düşmemesinin sebebi girdiğin guruplarda bi tek senin bu pakete sahip olman olabilir dediğim gibi en az 5 kişi bu pakete sahipken bi gir dene ve gör istersen ben savaşçıma bi girişte maraton ayak ve ışık hanım yüzük düşürdüm sığınak ve migrat toplarken artık şunuda eklemelisiniz yağma artırıcısı olan gelsin bu şekilde girerseniz düşecektir açıp açıklamayı okuyabilirsin
saygılarımla türkçeyi biraz katlettim ama acelem var:D
tabi tabakhane beklemez :lol: :lol: :lol: :lol:
Söylediklerinin hepsi yanlış %110 gibi bir şans yok !
Misal junondan size zırh düşme oranı %20 olsun eğer yağma arttırıcınız varsa bu %20lik şansınızın %60 artmasına neden olur buda %32 civarında bir değere denk gelir. Yani kesin diye birşey yine yoktur. Bu konuda İKV ekibinin yeterli açıklama yapmamasının nedeni fazla akçe satmak diye düşünüyorum. Söylenen ile söylenmek istenen farklı yani ..
Ama maden şansı gayet iyi artıyor bilesiniz4 saatte 8 menekşe 6 akik 2 sibiryalı düşüren arkadaşlarım var inanılması güç ama işe yaradıgı ortada
dolandırıcı ikv ekibini kınıyoruz
Re: dolandırıcı ikv ekibini kınıyoruz
ikv ana sayfadan açıklama
Migrat Yağma Arttırıcı (%60/%20) 1 Aylık
Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için Migrat bölgesinde bulunan şef yaratıklardan %20 daha fazla efsunlu eşya düşme olasılığı verir, düşen eşyanın size çıkma olasılığını %60 artırır.
Bu %60 plus paketten gelen %50 ile toplanır. Hem plus pakete hem bu ürüne sahipseniz ihtimaliniz %110 artar!
Şefin %20 luk efsunlu eşya düşürme artışı bu ürüne sahip her oyuncu için toplanır. Örneğin 6 kişilik bir grupta herkes bu ürüne sahipse efsunlu eşya düşürme olasılığı 6 x %20 = %120 artar!
NOT: Aynı ürünlerin, farklı yüzdeli versiyonlarında etkiler TOPLANMAZ, her iki ürünü de alırsanız etkisi büyük olan geçerli olur.
Bknz:http://www.istanbuloyun.com/StoreProducts.aspx?c=2
direk kopyala/yapıştır yaptım buda size tıpa olsun:D herzaman derim bişey yapacaksan en iyisini yapacaksın bişey alacaksan açıklamasını okuyacaksın!...
Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için Migrat bölgesinde bulunan şef yaratıklardan %20 daha fazla efsunlu eşya düşme olasılığı verir, düşen eşyanın size çıkma olasılığını %60 artırır.
Bu %60 plus paketten gelen %50 ile toplanır. Hem plus pakete hem bu ürüne sahipseniz ihtimaliniz %110 artar!
Şefin %20 luk efsunlu eşya düşürme artışı bu ürüne sahip her oyuncu için toplanır. Örneğin 6 kişilik bir grupta herkes bu ürüne sahipse efsunlu eşya düşürme olasılığı 6 x %20 = %120 artar!
NOT: Aynı ürünlerin, farklı yüzdeli versiyonlarında etkiler TOPLANMAZ, her iki ürünü de alırsanız etkisi büyük olan geçerli olur.
direk kopyala/yapıştır yaptım buda size tıpa olsun:D herzaman derim bişey yapacaksan en iyisini yapacaksın bişey alacaksan açıklamasını okuyacaksın!...
açıklamayı sisteme giriş yapıp okuduum için oradan direk göremezsiniz üzerine bi kere tıklamanız yeterli
bilip bilmeden konuşuyon şerruh efendi maksat muhalefet olsun :lol:
bu tür şeyleri seninde sonx lonca başkanınında bilmemesi doğrusu beni çok şaşırttı:D
bu tür şeyleri seninde sonx lonca başkanınında bilmemesi doğrusu beni çok şaşırttı:D
Re: ikv ana sayfadan açıklama
Tamam %120 artar diyor. Fakat eşya düşürmen %120 artar demiyor. Eşya düşürme olasılığın %120 artar diyor. Yani bir eşya düşürme olasılığın %20 ise o oran %120 artıyor ve %44 olur...SHooT yazdı:Migrat Yağma Arttırıcı (%60/%20) 1 Aylık
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
arkadaşlar yorumlaeınızı okudum fakat göz ardı ettiğiniz olay var ki bu olay asl olan olay dır, yahu 100m para gerçek para verdim bunun karşılığında 60 madalya aldım siz nyi tartışıyorsunuz bunlar dolandırıcı değilde nedir. hatırlıyormusunuz madenlere günclleme geldiğinde demedilermi bundn sonra saf madenler daha çok çıkacak falan filan güncellemeden sonra 1 tane bile saf maden çekemedik neden ? hani maden fiyatları düşsün diuye bu tip bi uygulama yapmışlardı ? bu oyunculardan para kazanmak için sadece basit bir tuzak madeneartı basan çeer basmayan dolanır durur allah kahretsin' ki bu oyunuda b.k ettiler mevlüt dinç e sesleniyorum iyi kandırıyorsun çocukları. bu oyunu cafelerden oynayan çocuklar ne yapacak acaba düşünen varmı gerçi düşünmeye gerek yok ne yaparlarsa yapsınlar babalarının cep tel inden gizlice akçe yüklesinler kimin umrunda bu ikv ekibinden bi cacık olmaz biz burd ane kadar yazarsak yazalım kim ne derse desin bunlar egoist, bencil, tamahkar, vurdum duymaz ve dolandırıcılığa devam edecekler taki biz bu oyunu bırakana kadar.
oyuna yeni başlayan bir oyuncu en fazla 5 gün oynuyor bu oyunu sonr abırakıyor bana son 5 ay içinde bu oyuna başlayıp devam eden bir oyuncu gösteremezsiniz.
sadece ikv ekibine yazıklar olsun diyorum ve alayından nefret ediyorum (kindar hariç)
oyuna yeni başlayan bir oyuncu en fazla 5 gün oynuyor bu oyunu sonr abırakıyor bana son 5 ay içinde bu oyuna başlayıp devam eden bir oyuncu gösteremezsiniz.
sadece ikv ekibine yazıklar olsun diyorum ve alayından nefret ediyorum (kindar hariç)
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Okuduğu anlama yetenegide olsa ne güzel olacak da malesef o yok sendeSHooT yazdı:açıklamayı sisteme giriş yapıp okuduum için oradan direk göremezsiniz üzerine bi kere tıklamanız yeterli
En yerinde açıklama bu olsa gerek ...sonxlazz yazdı:arkadaşlar yorumlaeınızı okudum fakat göz ardı ettiğiniz olay var ki bu olay asl olan olay dır, yahu 100m para gerçek para verdim bunun karşılığında 60 madalya aldım siz nyi tartışıyorsunuz bunlar dolandırıcı değilde nedir. hatırlıyormusunuz madenlere günclleme geldiğinde demedilermi bundn sonra saf madenler daha çok çıkacak falan filan güncellemeden sonra 1 tane bile saf maden çekemedik neden ? hani maden fiyatları düşsün diuye bu tip bi uygulama yapmışlardı ? bu oyunculardan para kazanmak için sadece basit bir tuzak madeneartı basan çeer basmayan dolanır durur allah kahretsin' ki bu oyunuda b.k ettiler mevlüt dinç e sesleniyorum iyi kandırıyorsun çocukları. bu oyunu cafelerden oynayan çocuklar ne yapacak acaba düşünen varmı gerçi düşünmeye gerek yok ne yaparlarsa yapsınlar babalarının cep tel inden gizlice akçe yüklesinler kimin umrunda bu ikv ekibinden bi cacık olmaz biz burd ane kadar yazarsak yazalım kim ne derse desin bunlar egoist, bencil, tamahkar, vurdum duymaz ve dolandırıcılığa devam edecekler taki biz bu oyunu bırakana kadar.
Ben son zamanlarda hiç yeni char görmüyorum eminönünde oyunun suyunu çıkarttılar ama kimse iplemiyor . Adamlar cebe girecek parayı düşünüyor . Oyuncuyu kim ne yapsın demi ? Bizler onların birer maskotu olmuşuz . Her yeniliğe atlayıp hata yapıyoruz aslında . Haa ama akıllandım arkadaş . Bi yağma artırıcı aldım kazanadığım tek şey gani gani madalya .Ama bundan sonra yağma artırıcı alan Melih'in ta ...
Her neyse sizlere kısa bi özet geçmek istiyorum bu yağma artırıcı ile ilgili ;
Söz sizde ...G0kTurk yazdı:Yazıklar olsun !
Dün gece "Sığınak Yağma Artırıcı(sözde)" paketimin süresi doldu ve bu zaman diliminde toplam 43 kez sığınak yaptım . Ve bu sığınaklarda toplam "105 Madalya + 13 İksir Seti + 5 Motorin" düştü . Yağma artırıcıdan aldığım tek eşya "Madalya" idi . Bugün yapmış olduğum sığınakta ise "Bilge Cevriye Mor Asa + Kıyamet Alevi Kolye " düşürdüm .
Fark ortada sanırım ...
Hakkınız var ise verdiğim para son kuruşuna kadar "Helal Olsun ! " ama eğer emeğiniz yok ise " Allah Belanızı Versin ! "
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
GOKTURK | SpaNNunGxHanDsUp
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
alkışlıyor ve katılıyorumG0kTurk yazdı:En yerinde açıklama bu olsa gerek ...sonxlazz yazdı:arkadaşlar yorumlaeınızı okudum fakat göz ardı ettiğiniz olay var ki bu olay asl olan olay dır, yahu 100m para gerçek para verdim bunun karşılığında 60 madalya aldım siz nyi tartışıyorsunuz bunlar dolandırıcı değilde nedir. hatırlıyormusunuz madenlere günclleme geldiğinde demedilermi bundn sonra saf madenler daha çok çıkacak falan filan güncellemeden sonra 1 tane bile saf maden çekemedik neden ? hani maden fiyatları düşsün diuye bu tip bi uygulama yapmışlardı ? bu oyunculardan para kazanmak için sadece basit bir tuzak madeneartı basan çeer basmayan dolanır durur allah kahretsin' ki bu oyunuda b.k ettiler mevlüt dinç e sesleniyorum iyi kandırıyorsun çocukları. bu oyunu cafelerden oynayan çocuklar ne yapacak acaba düşünen varmı gerçi düşünmeye gerek yok ne yaparlarsa yapsınlar babalarının cep tel inden gizlice akçe yüklesinler kimin umrunda bu ikv ekibinden bi cacık olmaz biz burd ane kadar yazarsak yazalım kim ne derse desin bunlar egoist, bencil, tamahkar, vurdum duymaz ve dolandırıcılığa devam edecekler taki biz bu oyunu bırakana kadar.
Ben son zamanlarda hiç yeni char görmüyorum eminönünde oyunun suyunu çıkarttılar ama kimse iplemiyor . Adamlar cebe girecek parayı düşünüyor . Oyuncuyu kim ne yapsın demi ? Bizler onların birer maskotu olmuşuz . Her yeniliğe atlayıp hata yapıyoruz aslında . Haa ama akıllandım arkadaş . Bi yağma artırıcı aldım kazanadığım tek şey gani gani madalya .Ama bundan sonra yağma artırıcı alan Melih'in ta ...
Her neyse sizlere kısa bi özet geçmek istiyorum bu yağma artırıcı ile ilgili ;
Söz sizde ...G0kTurk yazdı:Yazıklar olsun !
Dün gece "Sığınak Yağma Artırıcı(sözde)" paketimin süresi doldu ve bu zaman diliminde toplam 43 kez sığınak yaptım . Ve bu sığınaklarda toplam "105 Madalya + 13 İksir Seti + 5 Motorin" düştü . Yağma artırıcıdan aldığım tek eşya "Madalya" idi . Bugün yapmış olduğum sığınakta ise "Bilge Cevriye Mor Asa + Kıyamet Alevi Kolye " düşürdüm .
Fark ortada sanırım ...
Hakkınız var ise verdiğim para son kuruşuna kadar "Helal Olsun ! " ama eğer emeğiniz yok ise " Allah Belanızı Versin ! "
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
Forum Kuralları
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
Konu, kural ihlalleri yaptığı için kilitlenmiştir.
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
Konu, kural ihlalleri yaptığı için kilitlenmiştir.