Yıllar su gibi akıp gidiyor. Dönüp ardıma baktığımda, sizlerle beraber olduğum günlerden hep güzel şeyler hatırlıyorum. Zor günlerde el ele vermenin hazzını, kalbimin derinliklerinde hissediyorum. Şairin dediği gibi, Evet zor günlerdi… Geldi geçti... Ama yüreğimi deldi geçti. Şimdi taze umutlarla yeni bir başlangıca doğru yol alıyorum. Çalışma hayatımda, arkadaşlarıma, gözyaşlarımı satırlara akıtarak veda ettiğim dönemler oldu. Ama bu defa öyle bir burukluk yaşamayacağım. Çünkü, beni büyüten kent için, yeni bir hayatı inşa etme arzusunun heyecanı var yüreğimde.
yaşamım boyunca hep pişman olmayacağım şeyleri yapmaya çalıştım ve de yaptım. Sadece yapmak da yetmiyor, ‘zamanlama’ da çok önemli. Bir şeyi geç olmadan yapmak, yapabilmek. Galiba bu, o işi yapmaktan, o kararı uygulayabilmekten daha da zor. İşte bizler de yeni başlangıçlara yer açabilmek, yeni yolculuklara çıkabilmek, yeni yerler yeni yolcular tanıyabilmek, sadece kendimize değil başkalarına da bu imkanı verebilmek için veda zamanını, hüzünle ve aynı zamanda da sevinçle de yaşayabilme cesaretini gösterebilmeliyiz.
Dostluğumuz Hep Sürecek
Yıllar boyu, uçsuz bucaksız yerlerde bir birine paralel şekilde, bir birine destek olarak uzayan giden rayları düşünün. Daima beraberdirler. Birbirine paralel şekilde, olmayacak yükleri taşırlar. Omuzlarında taşıdıkları yüklerden hiç gocunmazlar, hiç yorulmazlar. Üzerlerinden binlerce, yüz binlerce yolcu, yük, hayal, sevinç, ayrılık, kazanç ve kayıp geçer durur. Her hava şartına birlikte karşı koyarlar. Ama hiç yılmazlar. Sonra bir kavşağa gelirler. İşte bu kavşak onları ayıran kavşaktır. Ne yapsalar bunu engelleyemezler.
Teşekkür ve İyi Dilekler
Ben de sizlerle böyle bir yolculuk yaptım... Hiç unutmayacağım bir yolculuk bu... Sizlerle var oldum, imkansızları ve zoru hep sizlerle birlikte var ettik. Hep beraber güçlü olduk. Bugünden sonra artık yolunuza bensiz devam edeceksiniz. Ama bilin ki başarılarınızı büyük bir gururla izliyor olacağım. Hepinize bana verdiğiniz destek ve güven için, ayrıca bana inandığınız ve hayallerimi gerçekleştirme fırsatı verdiğiniz için de ayrıca çok teşekkür ederim. Yarın, hepimiz için yeni bir gün… Hava şartları ne olursa olsun, yürümeye devam... Yolunuz, yolumuz hep açık olsun… Sevgiyle kalın…”
Ben Dönene Kadar Herkes Kendine İyi Baksın Yoksa Terlik Gelir Kafanıza