Sizce Güzel olmazmı ? ( ATAxWHİTE )

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
ATAx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Sizce Güzel olmazmı ? ( ATAxWHİTE )

Mesaj gönderen ATAx »

Merhaba TıLsım uzun bir süreden sonra Buradayım.
Bildiğiniz gibi ATAxWHİTE & ATAxWHITE karakterlerım KARAKTERSİZ haysiyetsiz aşşalık kişiler tarafından Plusu olmadığı zmaanda silinmiştir. Bende desteğe benim gibi mağdur ve oyuna geri dönmek isteyen kişileri ilgilendiren bir mail gönderdim. Char'ı emek hırsızları tarafından silinen kişilerin AKÇE karşılığı bu karakterlerini geri alma gibi bir ihtimal sunmalarını talep ettim en azından benım gibi oyuna dönmek isteyipde dönemeyen kişilerin yüzü gülücektir. Sizce bu şekiL de bir uygulama güzel oLmazmı ?

iyi oyunlar & Forumlar.

Bu oyunda güçlüysen Zenginsen DOStUN çok Sıfıra düştüğünde Abi Abi diye arkanda dolanan kişiler SELAM'ını almaz hal'e gelirler haberiniz oLsun bizzat şu anda yaşıyorum!
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sizce Güzel olmazmı ? ( ATAxWHİTE )

Mesaj gönderen asim3428 »

ATAx yazdı: Bu oyunda güçlüysen Zenginsen DOStUN çok Sıfıra düştüğünde Abi Abi diye arkanda dolanan kişiler SELAM'ını almaz hal'e gelirler haberiniz oLsun bizzat şu anda yaşıyorum!
Ya oyun sonuçta kimin kimden çıkarı varsa ona yanaşıyolar ben çoook yaşadım artık takmıyorum bile öyle yapanları :)ama hiç sıfıra düşmedim Allaha çok şükür
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kullanıcı avatarı
barneykster
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Lonca: BOZOK

Mesaj gönderen barneykster »

ATAx yazdı:Bu oyunda güçlüysen Zenginsen DOStUN çok Sıfıra düştüğünde Abi Abi diye arkanda dolanan kişiler SELAM'ını almaz hal'e gelirler haberiniz oLsun bizzat şu anda yaşıyorum!
İşte gerçek dostlarını böyle zamanlarda görürsün arkadaşım. Bundan sonraki arkadaş seçimlerini bu olayı göz önünde bulundurarak yap ki bi daha böyle bir duruma düşmeyesin. Sen sadece sana sahip çıkanların kıymetini bil . Bol ama boş arkadaşların olacağına az ama öz arkadaşların olsun daha iyi...
BaRNeY - Barneyy - cCcOğUzBoyLUcCc
Kullanıcı avatarı
girayankara
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Kara

Mesaj gönderen girayankara »

Bu oyunda güçlüysen Zenginsen DOStUN çok Sıfıra düştüğünde Abi Abi diye arkanda dolanan kişiler SELAM'ını almaz hal'e gelirler haberiniz oLsun bizzat şu anda yaşıyorum!
:o :o :( :( :cry: :cry:
Hal olur tüm sorunlar canını sıkma...
Resim
Resim
arnol34
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen arnol34 »

ATAx yazdı:Merhaba TıLsım uzun bir süreden sonra Buradayım.
Bildiğiniz gibi ATAxWHİTE & ATAxWHITE karakterlerım KARAKTERSİZ haysiyetsiz aşşalık kişiler tarafından Plusu olmadığı zmaanda silinmiştir. Bende desteğe benim gibi mağdur ve oyuna geri dönmek isteyen kişileri ilgilendiren bir mail gönderdim. Char'ı emek hırsızları tarafından silinen kişilerin AKÇE karşılığı bu karakterlerini geri alma gibi bir ihtimal sunmalarını talep ettim en azından benım gibi oyuna dönmek isteyipde dönemeyen kişilerin yüzü gülücektir. Sizce bu şekiL de bir uygulama güzel oLmazmı ?

iyi oyunlar & Forumlar.

ıyı guzel demıssınde dun senın arkadasın sen pıyasada yokken onun carını ortaklasa kullandıgınız adam sanırım kımden bahsettıgımı bılıyorsun ataxdehset bu nık sana bısye hatırlattımı kardes senın uckagıtcı eskı loncanda kurtlar loncasında baya bı kısılerı dolandırdıgın ve onların carlarını çalıp lodoslarla dostluk kurdugunu anlattı dun gece sanırım ne demek ıstedıgımı bılıyorsun neden feryat ısmını değılde atakan ısmını kullandıgın bu yuzdenmıs bıze bı uyarıda bulundu onunle sakın dostluk ve arkadaslık etmeyınız gun gelır sızede tekme vurur dedı senın en ıyı arkadasın bunları soyluyor sımdı dıyıceksın kı o kım arkadas can cıger dolastıgın adam sana bunu dıyorsa ben her yonuyle ınanırım bu arada su atakan ısmınıde bırak feryat oldugunu soylede elalem ne oldugunu anlasın o zman sana derler evt bu o feryattır dıye neden bahsettıgımı anladın hadı kal sağlıcakla bunca gunahın altından nasıl kalkıcan oda mechul ne dıyım allah yardımcın olur dolandırdıgın adamlar haklarını helal ederde sende dıger tarafta rahat edersın the end
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

arnol34 yazdı:

ıyı guzel demıssınde dun senın arkadasın sen pıyasada yokken onun carını ortaklasa kullandıgınız adam sanırım kımden bahsettıgımı bılıyorsun ataxdehset bu nık sana bısye hatırlattımı kardes senın uckagıtcı eskı loncanda kurtlar loncasında baya bı kısılerı dolandırdıgın ve onların carlarını çalıp lodoslarla dostluk kurdugunu anlattı dun gece sanırım ne demek ıstedıgımı bılıyorsun neden feryat ısmını değılde atakan ısmını kullandıgın bu yuzdenmıs bıze bı uyarıda bulundu onunle sakın dostluk ve arkadaslık etmeyınız gun gelır sızede tekme vurur dedı senın en ıyı arkadasın bunları soyluyor sımdı dıyıceksın kı o kım arkadas can cıger dolastıgın adam sana bunu dıyorsa ben her yonuyle ınanırım bu arada su atakan ısmınıde bırak feryat oldugunu soylede elalem ne oldugunu anlasın o zman sana derler evt bu o feryattır dıye neden bahsettıgımı anladın hadı kal sağlıcakla bunca gunahın altından nasıl kalkıcan oda mechul ne dıyım allah yardımcın olur dolandırdıgın adamlar haklarını helal ederde sende dıger tarafta rahat edersın the end
bak şimdi...
konuyla hiç bir alakamız yokken bu lafı demen benim bu konuda cevap hakkımı doğurdu...
biz kurtlarx loncası olarak şu anda zor günlerden geçiyor olabiliriz.
ama bir zamanlar 50den fazla üyesi olan başarılı yada başarısız (tartışılır) bir loncaydık....
sen şimdi bir kişi yüzünden ki bu kişinin o kişi olduğunu bilmiyorum... bahsettiğin kişiyi de bilmiyorum... tüm bir loncanın hakkında bu şekilde önyargı ile konuşamassın.... bu hakkı sana kimse veremez.... ayrıca bu kişinin bizim loncamızdaki Kurtlarxferyat olduğu8nu düşünüyorsan.. o arkadaş ailevi meselelerinden dolayı oyunu bıraktı diye biliyorum ben...
sen kimsin onu da bilşmiyorum 5 ileti açmışsın gelip burda birilerinin ismini karalamaya çalışlıyorsun

amacım bu konuyu açan kişiyi savunmak değil tanımıyorum bile... ama şunu unutma KURTLAR LONCASININ GENELİ HAKKINDA Bİ YORUM DAHA YAPARSAN BU SENİN İÇİN HİÇ İYİ OLMAZ.......

UMARIM BEN YANLIŞ ANLAMIŞIMDIR. YAPMAN GEREKEN Bİ DÜZELTME VARSA YAP ŞİMDİ...
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
arnol34
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen arnol34 »

Kurtlarxkadriye yazdı:
arnol34 yazdı:

bak şimdi...
konuyla hiç bir alakamız yokken bu lafı demen benim bu konuda cevap hakkımı doğurdu...
biz kurtlarx loncası olarak şu anda zor günlerden geçiyor olabiliriz.
ama bir zamanlar 50den fazla üyesi olan başarılı yada başarısız (tartışılır) bir loncaydık....
sen şimdi bir kişi yüzünden ki bu kişinin o kişi olduğunu bilmiyorum... bahsettiğin kişiyi de bilmiyorum... tüm bir loncanın hakkında bu şekilde önyargı ile konuşamassın.... bu hakkı sana kimse veremez.... ayrıca bu kişinin bizim loncamızdaki Kurtlarxferyat olduğu8nu düşünüyorsan.. o arkadaş ailevi meselelerinden dolayı oyunu bıraktı diye biliyorum ben...
sen kimsin onu da bilşmiyorum 5 ileti açmışsın gelip burda birilerinin ismini karalamaya çalışlıyorsun

amacım bu konuyu açan kişiyi savunmak değil tanımıyorum bile... ama şunu unutma KURTLAR LONCASININ GENELİ HAKKINDA Bİ YORUM DAHA YAPARSAN BU SENİN İÇİN HİÇ İYİ OLMAZ.......

UMARIM BEN YANLIŞ ANLAMIŞIMDIR. YAPMAN GEREKEN Bİ DÜZELTME VARSA YAP ŞİMDİ...

orayı yanlıs okudun ben senın loncayı karalamadım su kurtlarxferyatı karaladım anladın sımdı yanlıs anlasılma olmus orda
Kullanıcı avatarı
emrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen emrah »

Ben senle az kavga etmedim ama carının calınmasına üzüldüm.Ben desteklerim böyle bir olayı bence herşeyi düsünen Gm ve devlerimizde (Akçe) karşılığı carların geri alınmasına destek benden

Exxr
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Talep ve dileklerinizi buraya açmanın bir anlamı yok.
İkv Destek bu konular için var.
Güzelce yazar gönderirsin.
Olurlarını alırsan hayata geçer projen.

LAkin burada bu tip gereksiz konular açmanın hiç bir anlamı yok...

“Genel Sohbet” sayfasına dön