Biz silah yükseltme maden arttırıcı ve yağma arttırıcı olsun dedik herşey akçe ile olsun demedik.Gittiniz karekter aktarmayı bıle akçeli yaptınız.Tamam 3 tane olan hakkımızı bıtırdıkten sonra aktarmak ısterken akçe alın ama 3 hakkımızıda kaldırdınız bu nasıl adelet daha hiç birini bile kullanmadım.
İşin iyice maddiyata dönüşmesi beni üzdü.Artık nefes almak ıcın bıle akçe verecez.
İş İyice Maddiyata Dönüştü !
-
- İri Fare Avcısı
Re: İş İyice Maddiyata Dönüştü !
3 Hak Kaldırdımı :?
-
- İri Fare Avcısı
DawLish yazdı:3 Hak Kaldırdımı :?
Lathander yazdı:
Karakter Transfer Hakkı'nın limiti var mıdır?
Hayır limit yok. Satın aldığınız Karakter Transfer Hakkı kadar transfer yapabilirsiniz. Daha önce var olan üç transfer hakkı limiti kaldırılmıştır.
Malesef ki evet.
En son SagopaKajmer tarafından 13 Mar 2011 22:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
O Zaman Yakında Belirli Bir Süre Kalmada Akçeyle Olursa Şaşırmayalım ( 5 Dk Oyunda Durmak 100 Akçe Gibi ) Sonumuz Hayrolsun
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
İkv Destek foruma Akçe ile aktarım yapılsın diye mesaj Atmaz OlaydımSagopaKajmer yazdı:DawLish yazdı:3 Hak Kaldırdımı :?Lathander yazdı:
Karakter Transfer Hakkı'nın limiti var mıdır?
Hayır limit yok. Satın aldığınız Karakter Transfer Hakkı kadar transfer yapabilirsiniz. Daha önce var olan üç transfer hakkı limiti kaldırılmıştır.
Malesef ki evet.
Siz istemiştiniz akçeyle karakter aktarmayı.Artık karakter aktarma Akçeyle !
Tabiki bu istenmedi ama. 3 aktarım hakkımız gitti.
Tabiki bu istenmedi ama. 3 aktarım hakkımız gitti.
YalnızYolcu
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Ya adamlar oyunun ihtiyacı olan güvenliği bile parayla yapıyolar böyle bir yönetimden ne hayır bekliyosunuz allahtan oyunu seviyorum diğer oyunlara göre kazık değil
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
Aynen Bende Karakterlerimde 2 Hak Kullanmıştım 3. yü Kullanayım Dedim
Aktarma Hakkınız Yok Diyor. Biraz Paranı Düşünme Oyuncularını Düşün İkv Yönetimi
Fevkalade Saçmaladın İKV Yönetimi !
Aktarma Hakkınız Yok Diyor. Biraz Paranı Düşünme Oyuncularını Düşün İkv Yönetimi
Fevkalade Saçmaladın İKV Yönetimi !

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
KaraXHayalet yazdı:Ya adamlar oyunun ihtiyacı olan güvenliği bile parayla yapıyolar böyle bir yönetimden ne hayır bekliyosunuz allahtan oyunu seviyorum diğer oyunlara göre kazık değil

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

-
- İri Fare Avcısı
Oyunumuz ücretsizken şuan tamamiyle ücretli bir hal aldı.Plussuz oyuna bile girilmiyor bunu anlıyoruzda karekterlerı aktarmak neden akceyle onu anlamıyoruz.