yeni sunucu
- flieqendx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
yeni sunucu
oyuncu sayısı çok arttı.yazın facebookta 5 bin kişi beğenmişken şimdi 15 bin kişi oldu adım başı insan var plussız zor giriyoruz.bence yeni bir sunucu getirilmeli en son 2008de gelmişdi sanırsam.3 yılda hiç mi oyuncu artmadı.desteklerinizi bekliyorum
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Re: yeni sunucu
Aslında yeni sunucu iyi fikir,flieqendx yazdı:oyuncu sayısı çok arttı.yazın facebookta 5 bin kişi beğenmişken şimdi 15 bin kişi oldu adım başı insan var plussız zor giriyoruz.bence yeni bir sunucu getirilmeli en son 2008de gelmişdi sanırsam.3 yılda hiç mi oyuncu artmadı.desteklerinizi bekliyorum
İkv yi Baştan sonra kadar, Bir sunucuda oynamak, Aynı gün herkes 1 wlw de başlıyorlar, xD Eğlenceli olurdu.
o sunucuda ilk şaheser üretenler xD
- flieqendx
- Sahaf Yardımcısı
aynen yeni sunucu gereklikuccukhusam1 yazdı:Aslında yeni sunucu iyi fikir,flieqendx yazdı:oyuncu sayısı çok arttı.yazın facebookta 5 bin kişi beğenmişken şimdi 15 bin kişi oldu adım başı insan var plussız zor giriyoruz.bence yeni bir sunucu getirilmeli en son 2008de gelmişdi sanırsam.3 yılda hiç mi oyuncu artmadı.desteklerinizi bekliyorum
İkv yi Baştan sonra kadar, Bir sunucuda oynamak, Aynı gün herkes 1 wlw de başlıyorlar, xD Eğlenceli olurdu.
o sunucuda ilk şaheser üretenler xD
kesinlikle gerekli yeni sunucu eminönü teşkilat beyazköşk gibi sunucuların yeni başlayan oyuncular için hiçbir oynanabilirliği kalmadı artık bunun yanında bazen o kadar çok insan oluyorki bilgisayar kasmaya başlıyor oyun falan oynanmıyor bence kesinlikle yeni sunucu açılması lazım hemde bir tane değil birkaç tane
Gakgoşbey
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
yeni sunucu açılması güzel olur ama o kadar emeğimi bırakıp başka bir sunucuya geçmeyi hayatta düşünmem!
ama yeni başlayanlar için çok güzel olur!
ama yeni başlayanlar için çok güzel olur!
http://bit.ly/qM7njk
- flieqendx
- Sahaf Yardımcısı
bencede çok güzel olur yeni sunucu şart
-
- İri Fare Avcısı
Ne yenı sunucusu siz manyak mısınız ? Yeni sunucu gelecek sunucular rahatlayacak herkez rahat rahat girecek plusa gerek kalmayak ? Ne olacak yönetim para kaybedecek hiç getirir mi yeni sunucu.
Anka'da tenha ama orası zaten pluslu sunucu.
Anka'da tenha ama orası zaten pluslu sunucu.
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
Yeni Sunucumu
ne yani yönetim yeni sunucu açıp size boş boş vericeginimi sanıyosunuz
Orayada anka gibi akçeyle giriş sağlarlar bunlardan her bişey beklenir..

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Arkadaşım tam benim kafadansınKurtlarxjunior yazdı:Yeni Sunucumune yani yönetim yeni sunucu açıp size boş boş vericeginimi sanıyosunuz
Orayada anka gibi akçeyle giriş sağlarlar bunlardan her bişey beklenir..
- Perceus
- Sahaf Yardımcısı
Arkadaşlar Herkes Yönetim yeni Sunucuyu Acmaz,Masrafa Girmez Filan Dior Fakat Bişeyi Atlıosunz
Oraya Pluslı Oyuncu Gelicek Sunucuda ARtı bişi Yapamayanlar.. Ve Coqu Kişi Plus aLamasa Bile Hızlıca Level aLmak İcin Exp ArtırıcıLar Alacak Düükkandan
Plus + Ex ARtırıcıdan Emin oLun Bir Haftada Gelir Tavan Yapar