kontforum62 yazdı:bukalemuncum ben seninle tartışıp kendimi yerlere düşürmek istemiyorum sen yine renk değiştirmeye devam et,bulursun sen yakında yıne bı lonca ona katılırsınmelodrama44 yazdı:çok fark var kont oyunu bıraktım böyle oyuna lanet olsun der oyuna bağımlı oldunuz der ismini oOJOKEROo yapar oyununu oynar.![]()
bekle 27 martta senın ıcın donecem oyuna sırf senın İçin o zaman bi foto al oyunda oldugum zaman bakar bakar hayıflanırsın Asosyal İnsan.
BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
kont garip kontum benim forumdan yazarsın yetenek şu yetenek bu bide oyunda göremedik ki seni ah kont ah oturda biyoloji derslerine çalış sen 27 martta gelde . senin lonca işlerinide biliriz yavrum ben nereye gidersem arkamdan geliyodun ne iş garip kont. bana bi kerede başka bişey söle be kont loncaymış senide biriliriz milletin kp çarlarını kesip sonrada ben değilim diye inkar etmeyi. alman kurdum(kont) ergenekona 2. kere girişimde çok şaşırmıştın nası girdin diye sormuştun bi gün sonra bi baktım sende ordasın civcivim. neyse kuçu kuçu he söyliyim de çarının ismini tekrar kont yapda print alıyım biraz yerleri öperken canım benim.