Yönetici arkadaşlarım bildigimiz gibi bazı sunuculara (Eminönü,Teşkilet,Beyazköşk) girerken ''Bağlantınız kesildi çünkü sunucu dolu(Plus'lu üyeler beklemeden girebilir!). Yazıyor...
Peki Plus Paket alamayan bizler ne olacağız lütfen ! Bunu kaldırılmasını sizlerden ARZ ediyorum!( :!: )
NOT:(Bugün Tam 01:30 saat girmeye çalıştım ama Banamısın demedi
SUNUCU DOLU*
- alifurkanyalcin
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
SUNUCU DOLU*
Xali
alifurkanyalcin
speeder
O gemi gelecek..

alifurkanyalcin
speeder
O gemi gelecek..

Re: SUNUCU DOLU*
Aynı derdi çeken biri olarak bir çok kez dile getirmiş ama cevap alamamış biri olarak çareyi TTNetli olmakta buldum. Tavsiye ederim.
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Pluslu Üyelerin ayrıcalıklarından biri olan bu olay [Plussuz üyeler için bir 'sorun'] v [Pluslu üyeler için bir' Ayrıcalık'] Bana sorarsanız eğer. İkv büyümek amacındaysa böyle bir ayrımcılığı kaldırması uygun olabilir.Arkadaşımızın anlattığı gibi 1.5 saat boyunca İkv'ye girememek sanırım ' Çok Büyük Bir Sorun '
ISTANBULFATİHİ
Kuklacı
ISTANBULFATİHİ
Kuklacı
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- PaTRoN42
- Sahaf Yardımcısı

Merhabalar
Katılıyorum Öncedende girmiş olsan bile sıgınak veya mıgratta dustun mu bı daha mumkun deıl gırmek helekı haftasonu ıse hıc gıremıyoruz sonra mıgrattakı yada sıgınaktakı arkadaslarımıza ayıp oluyor ne yapalım plussuzlar mıgrat ve sıgınaga da gırmesın o zaman bunuda koyalım ıstersenız sayın yonetıcıler ..!
Iyı Forumlar ..
Katılıyorum Öncedende girmiş olsan bile sıgınak veya mıgratta dustun mu bı daha mumkun deıl gırmek helekı haftasonu ıse hıc gıremıyoruz sonra mıgrattakı yada sıgınaktakı arkadaslarımıza ayıp oluyor ne yapalım plussuzlar mıgrat ve sıgınaga da gırmesın o zaman bunuda koyalım ıstersenız sayın yonetıcıler ..!
Iyı Forumlar ..
byAYYILDIZasLan
- mrnikotin
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Mevlana
plus paketin ayrıacalığı bu zaten sunucuya beklemedngirmek için alıyoruz plusuzda rahat girilirse kimse plus almaz bunedenle gerçekleşmiyecek bi öneridir
mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
- alifurkanyalcin
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Lonca: Fıerce
mrnikotin yazdı:plus paketin ayrıacalığı bu zaten sunucuya beklemedngirmek için alıyoruz plusuzda rahat girilirse kimse plus almaz bunedenle gerçekleşmiyecek bi öneridir
Sende doğru diyorsun ama herkes alamıyo işte ...
Xali
alifurkanyalcin
speeder
O gemi gelecek..

alifurkanyalcin
speeder
O gemi gelecek..

TTNetli olunca ne değişiyor :?: Bir de üyelik mi TTNet olcak yoksa İnternet aboneliğimiz mi TTNet olcak :?:KUTLUBEY yazdı:Aynı derdi çeken biri olarak bir çok kez dile getirmiş ama cevap alamamış biri olarak çareyi TTNetli olmakta buldum. Tavsiye ederim.
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Öncelıkle İnternet Abonelıgın TTNET Üzerinde Olursa TTNET kullanıcı Adın ve Şifren İle TTNET Üzerinden Oynayabilirsin.TTNET li Olmak Sunucuya Girerken Sana Öncelık Hakkı Tanır.Yanı Buda Nerdeyse Pluslu Gibi Oyuna Direk Girmeni ,Ekstradan da Sana Biraz Daha Fazla Tecrübe Puanı Ve Örsü Yarı Yarıya Kullanmanı Sağlar Malum TTNET Oyunun Sponsoru Olduğu İçin TTNET Kullanıcılarına Kıyak Geçmiş..IIxDRaCuLaxII yazdı:TTNetli olunca ne değişiyor :?: Bir de üyelik mi TTNet olcak yoksa İnternet aboneliğimiz mi TTNet olcak :?:KUTLUBEY yazdı:Aynı derdi çeken biri olarak bir çok kez dile getirmiş ama cevap alamamış biri olarak çareyi TTNetli olmakta buldum. Tavsiye ederim.
Redstrom
Bilgi için sağol :idea:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Merhaba,Redstrom yazdı:Öncelıkle İnternet Abonelıgın TTNET Üzerinde Olursa TTNET kullanıcı Adın ve Şifren İle TTNET Üzerinden Oynayabilirsin.TTNET li Olmak Sunucuya Girerken Sana Öncelık Hakkı Tanır.Yanı Buda Nerdeyse Pluslu Gibi Oyuna Direk Girmeni ,Ekstradan da Sana Biraz Daha Fazla Tecrübe Puanı Ve Örsü Yarı Yarıya Kullanmanı Sağlar Malum TTNET Oyunun Sponsoru Olduğu İçin TTNET Kullanıcılarına Kıyak Geçmiş..IIxDRaCuLaxII yazdı:TTNetli olunca ne değişiyor :?: Bir de üyelik mi TTNet olcak yoksa İnternet aboneliğimiz mi TTNet olcak :?:KUTLUBEY yazdı:Aynı derdi çeken biri olarak bir çok kez dile getirmiş ama cevap alamamış biri olarak çareyi TTNetli olmakta buldum. Tavsiye ederim.
18.01.2011 tarihi itibari ile tüm TTNET üyelikleri (TTNET Oyun, TTNET Müzik vs) TTNET Tek Şifre üyeliği adı altında değiştirilmiştir.
Bu geçiş sürecinde TTNET tarafından alınan karar gereği (bknz TTNET Tek Şifre Hakkında )TTNET ADSL eşlettirmesi yapmamış TTNET Tek Şifre üyeliklerinin TTNET ücretsiz abonelik * avantajlarından faydalanmaları için TTNET ADSL abonelikleri ile TTNET Tek Şifre üyeliklerini eşleştirmeleri gerekecektir.
Eşleştirmesini gerçekleştirmemiş TTNET Tek Şifre üyelikleri 01.02.2011 tarihi itibari ile TTNET ücretsiz abonelik avantajlarından yararlanamayacaklardır.
*TTNET ücretsiz abonelik avantajı nedir?
TTNET ADSL abonelerine sunulmuş, ek ödeme gerektirmeden ücretsiz olarak faydalanılan bir pakettir. Plus Paketi olmayan ve TTNET ADSL eşleştirmesi yapmış TTNET Tek Şifre üyeliklerinde geçerlidir. Avantajları;
-%10 daha fazla tecrübe puanı (XP)
- OOK'lere eşya satışında 1/5 yerine 1/4
- GBM 0 ile yetenek sıfırlarken 1/2 fiyatına yap.
- Örs tamirlerini 1/2 fiyatına yap.
- Ölünce normalin 1/2 si kadar para kaybet.
- Sunuculara girerken normalden daha öncelikli ol!