Bu arada sen önce içerde kes yorumları sonra yaparızVatanXLydeR yazdı: Biz bu kel i içerde kestiğimizde nasıl bişi uydurucaksınız acaba![]()
Örse yakın kestiniz !
Merdivende Kestiniz sayılmaz bu !
O kenan gibi kolay zaten konu acmayın !
# Bir Raiders of Anatolia Başarısı (İsmetgül'ün Suçu Ne?)
Re: # Bir Raiders of Anatolia Başarısı (İsmetgül'ün Suçu Ne?)
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Ha yani sırf sen yorum yapasın die biz sizin için içerde ismet kescez
böle konusmayı bırakıpda sizde handanı denemek isteseniz ? en azından yada ismeti dısardan kesmeyi planlayın bakalım o kadar kolaymıymış
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
Bekle birazdan handanı taa kalenin içine kadar qirip kesitiğimiz fotoları paylaşcamLASTDRAGON yazdı:Ha yani sırf sen yorum yapasın die biz sizin için içerde ismet kescezböle konusmayı bırakıpda sizde handanı denemek isteseniz ? en azından yada ismeti dısardan kesmeyi planlayın bakalım o kadar kolaymıymış
Emekli İKV Oyuncusu...
Saffet Yılmaz
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Kuklacı serwerinde böle bişey yapabilirsen sana helal olsun diyorum hayri meydan
Koyamazsanda bidaha bu konuya yorum yapma !
En son LASTDRAGON tarafından 13 Mar 2011 16:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
İzle ve qörr ''LASTDRAGON''... :!:
:!:
Emekli İKV Oyuncusu...
Saffet Yılmaz
Sunucuma iyi bakLASTDRAGON yazdı:Kuklacı serwerinde böle bişey yapabilirsen sana helal olsun diyorum hayri meydanKoyamazsanda bidaha bu konuya yorum yapma !
Emekli İKV Oyuncusu...
Saffet Yılmaz
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
IIxDRaCuLaxII yazdı:İzle ve qörr ''LASTDRAGON''... :!:![]()
![]()
:!:
Yahu arkadaşım git serwerine neyi kesiyosan kes sıkıysa gel burda kuklacı serwerinde o işlemini yap kendi kendine gelin güvey oluyosun git kendi serwerine ne yazıosan yaz benim bizim burda yapmıs oldugumuz basarı ya karsın nie farklı serwerden milletin yapmıs oldugu basarıyı buraya koyuyosun ? anlamıyorum ya Nese buda son yorumum budur
BURASI KUKLACI SERWERİ................................[/color]
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
Arkadaşım ben senin kesimine bişey demedim ki kendi kendine qelin qüvey olan sensin olay senin büyütmenden ibarettir :!:
Emekli İKV Oyuncusu...
Saffet Yılmaz
- STRAZBOURG
- Sahaf Yardımcısı
Maden konu tekrar açılmış bizde tekrar tebrik etmesinide biliriz yahu; Gayet profesyonelce hazırlanmış bir suikast ve sonuç başarılı.
Erolçigdem
Erolçigdem
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !
TLOO Erolçigdem
TLOO Erolçigdem
Çok teşekkürler erol keşke bütün lodoslar senin gibi olsa. Aslında ben eski konuyu güncelliyecektim fakat Arama butonu çalışmıyordu ben de linkleri kaydetmiştim ve yeni konu açtım.
Açma amacım, bir gerginlik çıkarmak değil. Amacım tebrik edilmek bile değil. Sadece yaptığımız şeyleri inkar eden oyuncular hitaben koydum.
Açma amacım, bir gerginlik çıkarmak değil. Amacım tebrik edilmek bile değil. Sadece yaptığımız şeyleri inkar eden oyuncular hitaben koydum.