menzilsiz vs hakkında!...

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

menzilsiz vs hakkında!...

Mesaj gönderen SHooT »

Arkadaşlar vs demek itemlerin gücünü kıyaslamak değildir eğer öyle olsaydı karşılıklı yansıtır ben daha iyiyim derdik vs demek herşeyiyle kişinin karakterini nasıl kullandığını göstermesidir

Mesela buz itemi gurup bölgelerinde mükemmeldir fazla hiddet yaratmaz rahat ve bol hasar vererek oynatabilirsin elektrik çok hiddet werir meteroitte çok az vurur dolayısıyla gurup bölgelerinin favorisi bilge cevo.... klan savaşlarındada savaşçılar genelde ofansif olduğu için ve büyücülere meteroit çok iyi işlediği için ayrıca menzilide gayet mükemmel olduğundan favori item fevzi cevodur... vs de ise elektrik büyü bozma ile bozulmadığı için elektrik giyinirsin adam buz meteroitse buzuna menzil atar meteroitini bozarsın elektrik atarsın kesersin yok elektrik meteroitse meteroitini gene bozar elektrikleri kapıştırırsın yani elektriği ve elektriğe direnci fazla olan kazanır bu böyledir işte.. adam üstünü buz dizmiş menzil atınca vuramıyor sonra kalkmış menzil korkaklıktır kaçmaktır diyor kardeşim vs başladığı anda madem kaçıyor niye geberiyosun yiyorsa kendini koru eğer bu kaçmaksa seni öldürmemesi lazım ayrıca bu mantığa göre biz büyücüler bütün savaşçılara karşı korkağız kaçıyoruz onlarla dip dibe vs atmıyoruz!... ne alakası var Allah aşkına!... menzilsiz vs demek elektrik giyinenlerin sonu demek zaten elektrik başka hiçbiyerde kullanışlı değil buda beleşçilerin(buzcuların) işine geliyor eldivenle ayakkabı görevden veriyorya illa dipdibe vs atacak böyle saçmalık olmaz menzilsiz vs atanlara sesleniyorum aradaki mesafe ne kadar olacak onada sınır koydunuzmu eğer dibdibeyse tarshas giyinir tek atarım onada kabul etmezler:) ateşin menzilinde olmayacak ama buzun menzilinde olacak bu tamamen beleşçilerin/buzcuların/parası olmayan üstünü düzemeyenlerin uydurmasıdır...

varsa aykırı düşünen tartışalım buradan...
punq
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: menzilsiz vs hakkında!...

Mesaj gönderen punq »

Vs konusundaki fikirlerine bişey diyemem şahsen vs den anlamam :D ama hiddet konusunda atıp tutmuşsun :) elektriğin buzdan çok hiddet yarattığını ilk defa senden duyuyorum, hiddet hasarla alakalı bir durumdur, yüksek vurursan hiddet yaratırsın bu kadar basit, bu vuruşu buzla yapmışsın elektrikle yapmışsın farketmez. Ayrıca grup bölgelerinde en iyi hasar elektriktir. Zaten bir tek bizim sunucuda buz rağbet görüyor, diğer sunucuların hepsinde yüksek elektrik hasarı olanlar tercih ediliyor :D
"Before you embark on a journey of revenge, dig two graves" Confucius
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

punq yazdı:Vs konusundaki fikirlerine bişey diyemem şahsen vs den anlamam :D ama hiddet konusunda atıp tutmuşsun :) elektriğin buzdan çok hiddet yarattığını ilk defa senden duyuyorum, hiddet hasarla alakalı bir durumdur, yüksek vurursan hiddet yaratırsın bu kadar basit, bu vuruşu buzla yapmışsın elektrikle yapmışsın farketmez. Ayrıca grup bölgelerinde en iyi hasar elektriktir. Zaten bir tek bizim sunucuda buz rağbet görüyor, diğer sunucuların hepsinde yüksek elektrik hasarı olanlar tercih ediliyor :D
bende öyle sanıyordum hasarla ilgilidir diyordum ama değil işte az vurduğum halde bana dönüyor çok gördüm ben adamın elinde ejderi yok elektrik giyinmiş öbürü full buz ejderli ejderi olmayana yapışıp kalıyor haaa elektrikle canavar çevrilmezmi cevrilir eğer iki tarafta elektrikse ama risklidir sen 3kat vurursun o 3 kat vurmaz filan zor iş...
Kullanıcı avatarı
BiLGeKaGaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen BiLGeKaGaN »

punq yazdı:Vs konusundaki fikirlerine bişey diyemem şahsen vs den anlamam :D ama hiddet konusunda atıp tutmuşsun :) elektriğin buzdan çok hiddet yarattığını ilk defa senden duyuyorum, hiddet hasarla alakalı bir durumdur, yüksek vurursan hiddet yaratırsın bu kadar basit, bu vuruşu buzla yapmışsın elektrikle yapmışsın farketmez. Ayrıca grup bölgelerinde en iyi hasar elektriktir. Zaten bir tek bizim sunucuda buz rağbet görüyor, diğer sunucuların hepsinde yüksek elektrik hasarı olanlar tercih ediliyor :D

aynen ..
sadece bizde buz çok rağbet görüyor , elektrik ise biz hariç diger sunucularda :o .Ayrıca FuLL elektrik dizili bir büyücü , full buz giyinen bir büyücüden daha fazla hiddet yaratır ve Grub bölgeleri için en iyisidir kim ne derse desin ;)
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kfat4 »

Millet saptırmanın, tanklığın nasıl işlediğini anlamaya çalışırken biz hasar denemeleri yapıyorduk ve buzun grup bölgelerinde en ideal olduğuna kara verdim kendimce. Sebebi ise son derece basit. İlk zamanlar büyü kritikler 20 nin üstüne çıkamazken büyü buzun "direnci sıfırın altına düşmüşlere %25 daha fazla kritik gelme ihtimali" etkisini hesaba katarak yapmıştık. Hala inanıyorum ki Centurion hariç her boss için büyü buz benim için idealdir :)
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

kfat4 yazdı:Millet saptırmanın, tanklığın nasıl işlediğini anlamaya çalışırken biz hasar denemeleri yapıyorduk ve buzun grup bölgelerinde en ideal olduğuna kara verdim kendimce. Sebebi ise son derece basit. İlk zamanlar büyü kritikler 20 nin üstüne çıkamazken büyü buzun "direnci sıfırın altına düşmüşlere %25 daha fazla kritik gelme ihtimali" etkisini hesaba katarak yapmıştık. Hala inanıyorum ki Centurion hariç her boss için büyü buz benim için idealdir :)
Kesinlikle ;)
Kullanıcı avatarı
BiLGeKaGaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen BiLGeKaGaN »

Yıldırım daha iyi neden mi ? :idea:

üstünde 3 elektrik etkisi bulunan yaratıklara 3 kat vurarak daha fazla hasar vermesini sağlar. 3 kat etkiyi bir kere tutturursan da keyfine diyecek yoktur . Junonu ele alalım 4 buz büyücüsü junona toplamda 40 bin(hepsi kritik vurursa) vurur..ama 4 elektirik büyücüsü 52 bin(hepsi kritik vurursa)kişi bası 13 bin yapar.
:!: arada % 30 gibi büyük bir fark var :!:
bu göz ardı edilmemeli . Ayrıca, yıldırım büyüsünün, uygulandığı alanın etrafınada bir miktar hasar vermesi de bu büyüyü vazgeçilmez kılar....

:arrow: şimdide silah yükseltme geldi % 30 luk oran, % 43 lere kadar çıkabiliyor artık. :idea:
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

BiLGeKaGaN yazdı:

aynen ..
sadece bizde buz çok rağbet görüyor , elektrik ise biz hariç diger sunucularda :o .Ayrıca FuLL elektrik dizili bir büyücü , full buz giyinen bir büyücüden daha fazla hiddet yaratır ve Grub bölgeleri için en iyisidir kim ne derse desin ;)
hiddetten kastı etraftaki yaratıklara hasar vermemesi olabilir mi ?
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Genius »

Şunu söyleyeyim ; Bilge cevriye eldiven ve Ayakkabıyı görevden verıyor demişsin .. Azat cev eldıven ve pantolon vermıyor mu :) Üstelik 2 side mor . Bilge cevriye ayakkabı mor degil . Her şeyi göz önüne alarak yazı yazsan daha iyi olur :)
[ LyKaoN ] * * * [ Safequard ] * * * [ Lykaoon ]

Resim
Kullanıcı avatarı
SHooT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SHooT »

Genius yazdı:Şunu söyleyeyim ; Bilge cevriye eldiven ve Ayakkabıyı görevden verıyor demişsin .. Azat cev eldıven ve pantolon vermıyor mu :) Üstelik 2 side mor . Bilge cevriye ayakkabı mor degil . Her şeyi göz önüne alarak yazı yazsan daha iyi olur :)
haklısın azat cevo eldiven veriyor ama pantolonu görevden vermiyor benim o pantolonu düşürene kadar anam ağladı belki 100 kere kestim anca düştü:D

“Genel Sohbet” sayfasına dön