prodj yazdı:melıke ( yusuf ) ıkı yuzlu bı ınsan ... ve mıllete ıı davranarak maden , ıtem vb seyler alıp ustune yatmaya calısan bırıdır ...
Nirvan Loncası Üyeleri (Güncel liste)
- rewel
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: [RoN]
Re: Nirvan Loncası Üyeleri (Güncel liste)
" Son gün geldiğinde, bizde oyunumuzu oynayacağız ; İki ters, bir düz ! "
xREWELx
ReWeL
xREWELx
ReWeL
Arkadaslar 1 kisilık alım olabılır mi ? 49 lwl buyucuyum kabul ederseniz hemen ismmı degıstircem oyunda sizden brine ulasırım Büyücüxxkelleci bi tek kisiye yanlısımı goremessınız bekliyorum
Kod: Tümünü seç
Büyücüxxkelleci [(^) Ejder Asa]
Phxdevilboy
Kayserilixwolf
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Kusura Bakmayın Arkadaşlar. Su Günlerde Alım Yapmıyoruz :!:
Merhaba;
Sancak Sunucusu T.İ.T. Loncası' ndan, saygı ve selamlar, değerli Lonca üyeleri, biz İKV Camiası Oyuncuları , sanal alemin real bireyleriyiz, güzel ülkemize hizmet etme, gelecek nesillere yaşanabilir bir Türkiye bırakmak adına, sizlerden İ.K.V. Hatıra Ormanı Kampanyası teklifimize destek olmanızı istirham ediyorum. Verimli topraklar, nefes alınabilir bir ülke için İKV Camiası olarak atacağımız bir adım ( 700 Bin üyesi olan büyük bir topluluk ) geleceğimiz adına olumlu yönde büyük faydalar sağlayacaktır.
Genel Etkileşim' deki topik
/color]
Sancak Sunucusu T.İ.T. Ailesi Adına...
Sancak Sunucusu T.İ.T. Loncası' ndan, saygı ve selamlar, değerli Lonca üyeleri, biz İKV Camiası Oyuncuları , sanal alemin real bireyleriyiz, güzel ülkemize hizmet etme, gelecek nesillere yaşanabilir bir Türkiye bırakmak adına, sizlerden İ.K.V. Hatıra Ormanı Kampanyası teklifimize destek olmanızı istirham ediyorum. Verimli topraklar, nefes alınabilir bir ülke için İKV Camiası olarak atacağımız bir adım ( 700 Bin üyesi olan büyük bir topluluk ) geleceğimiz adına olumlu yönde büyük faydalar sağlayacaktır.
Genel Etkileşim' deki topik
Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=17058&start=0
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
-
- İskele Babası
:!: :!: :!:
-
- İskele Babası
eskiyi hatırladım .. :!: