Selamlar,
Sözü kısa ve öz olarak tanımlamak istiyorum.
İş icabı oyunu kısa süreliğini bırakmak zorundayım. Hem ibadetlerime hemde işime daha fazla zaman geçirmem gerek. Oyun kaçmıyor eğer ölmediysek yarın-öbürgün tekrar gelebilirim. Oyuna stres atmak için geliyoruz fakat artık eskisi gibi değil oyun içerisi durumu çok farklı. Dostlar görünmez, düşmanlar süzülmez oldu.
Karakterlerime (benden başka) sadece MenziLLixKıtmir giriş yapmaktadır. Şu iki ay içerisinde sadece MenziLLixKıtmir'i karakterimde görebilirsiniz. Başka tanıdığım, hesabımın bilgilerini bilen yoktur. Dikkat ediniz.
Önemli Not: Profilimin imza bölümündede görüldüğü gibi sadece Esedullahşifa ve Kronicxesadullah karakterlerim bulunmaktadır. Oyun içerisinde sizlere 'ben esedullah' diyenlere dikkat etmeniz rica olunur.
Sizleri seviyorum Tılsım fakat; İş ve ibadetlerim, oyundan daha önemli!
Saygılarımla,
Muhammed Ali
Ayrılık zor be Tılsım!
Ayrılık zor be Tılsım!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- AmisosxxPittBuLL
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: Ayrılık zor be Tılsım!
Allah razı olsun.AmisosxxPittBuLL yazdı:Allah yolunu açık etsin.
Geriye kalan hayatında üstün başarılar dilerim.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Yolun acik olsun Muhammed. Aynen dedigin gibi oyunun bir yere kacdigi yok. Islerini yoluna koyunca vakit buldukcayine girersin saten. Sana Hayatinda basarilar dilerim. Allaha emanet olasin.

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
- Arenos
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
AmisosxxPittBuLL yazdı:Allah yolunu açık etsin.
oOo Arenos oOo
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo
oOo Relaxxarenos oOo
♥ Osmanlı ♥
oOo VMurad oOo
oOo Morphyy oOo
oOo Relaxxarenos oOo
♥ Osmanlı ♥
Bize Her Sevdadan Geriye Kalan Sadece GALATASARAY!

Allah razı olsun kardeşim. Diğer arkadaşlarada tavsiye ediyorum. Oyuna fazla kapılmışız, geriye dönüp ne kaybettiğimize bakmak gerek. Daha geç sayılmış olmayız. Kazanacağımız çok şeyler vardır Allah c.c'ün izni izle.Beyzade yazdı:Yolun acik olsun Muhammed. Aynen dedigin gibi oyunun bir yere kacdigi yok. Islerini yoluna koyunca vakit buldukcayine girersin saten. Sana Hayatinda basarilar dilerim. Allaha emanet olasin.
ÖZGÜR FİLİSTİN
AmisosxxPittBuLL yazdı:Allah yolunu açık etsin.
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
Masterlid yazdı:AmisosxxPittBuLL yazdı:Allah yolunu açık etsin.
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Görüşmek üzere Ali, Allah yolunu açık etsin, yardımcın olsun, geri geleceğin ve rekoru kıracağın günü sabırsızlıkla bekliyorum
Allah'a emanet...
Allah'a emanet...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi