Öncelikle merhaba dün akşam facebook ' ta Bil kazan etkinliğine katıldım doğru cevabı 8. yanıtlamama rağmen Oğuzhan Erdoğan İsimli bir şahıs bana yukarıda belirttiğim mesajı yolladı. Böyle Kişilere Aldırış etmeyiniz . İlk gördüğümde bende inanmıştım ama Kullanıcı adı ve şifre Gördüğüm anda Anladım bu hilebazlığı Böyle mesajlara aldırış etmeelim . .Merhaba!
İstanbul Kıyamet Vakti Hafta Sonu Bil Kazan Programında Soruya Doğru Yanıt Vererek 1 Adet Mavi Topaz'ı Hakettiniz! Ödülünüzü almak için 5 dakika içerisinde şu forumu doldurup mesajı cevaplayınız.{GM}Erdoğan
Karakter:
Sunucu:
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Karakter İsmi:
Bil kazan Etkinliği / Çakma erdoğan
- oligarshi
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Aldem
Bil kazan Etkinliği / Çakma erdoğan
* Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.
2007 - ?
2007 - ?
Re: Bil kazan Etkinliği / Çakma erdoğan
bunun {GM} erdoğan mı göndermiş yoksa sahtesimi?

''TeRaZiNiN iKi TaRaFıNDa KiMiN DuRDuĞuNuN öNeMi YoK.öNeMLi oLaN KeFeYi TuTaN DeMiR.''
Sahtesi söylemiştir elbette. Şunu unutmayınız ki hiçbir [GM],[DEV] sizden Kullanıcı Adı ve Şifrenizi istemez.ScReaMS yazdı:bunun {GM} erdoğan mı göndermiş yoksa sahtesimi?
2009-2013
:arrow:
Sahtesi söylemiştir elbette. Şunu unutmayınız ki hiçbir [GM],[DEV] sizden Kullanıcı Adı ve Şifrenizi istemez.
Ödül kazandığınızda sizden istenecek olan bilgiler şu şekildedir:
Sunucu adı:
Karakter adı:
İletişim E-Posta adresi:

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
oligarshi yazdı:Öncelikle merhaba dün akşam facebook ' ta Bil kazan etkinliğine katıldım doğru cevabı 8. yanıtlamama rağmen Oğuzhan Erdoğan İsimli bir şahıs bana yukarıda belirttiğim mesajı yolladı. Böyle Kişilere Aldırış etmeyiniz . İlk gördüğümde bende inanmıştım ama Kullanıcı adı ve şifre Gördüğüm anda Anladım bu hilebazlığı Böyle mesajlara aldırış etmeelim . .Merhaba!
İstanbul Kıyamet Vakti Hafta Sonu Bil Kazan Programında Soruya Doğru Yanıt Vererek 1 Adet Mavi Topaz'ı Hakettiniz! Ödülünüzü almak için 5 dakika içerisinde şu forumu doldurup mesajı cevaplayınız.{GM}Erdoğan
Karakter:
Sunucu:
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Karakter İsmi:
' Bil kazan ' bi etkinlik . Program değil . Madem soyacak düzgün bi açıklama yazabilseydi sivri zekalı arkadaş