ÇEMBERLİ HK. ÖZEL BULGULAR

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Aedan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: ÇEMBERLİ HK. ÖZEL BULGULAR

Mesaj gönderen Aedan »

Merhaba,
Bir kere şurada bir hata var.Okumaya çalıştığınız yazı,görünüşüz itibarı ile hiyeroglif.Ve Mısır hiyerogliflerine benziyor.
Ama siz diyorsunuz ki Latince "taş" demek bu.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :)

İkinci bir husus ise Meran Şehir yolu.O yolda da uzun sırlar var diyorsunuz da,o yoldaki duvarlardaki işaretler C/P ürünü.Yani aynı hep.Kopyalanmış.

Benim kanaatim,konuyu açarken bir kere de haritaya bakmanız.Zira Çemberlitaş'ın o kapıyla pek bir alakası yok :)

İyi Günler.
"Everything starts in the head"

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Sahxyilan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sahxyilan »

Aedan yazdı:Merhaba,
Bir kere şurada bir hata var.Okumaya çalıştığınız yazı,görünüşüz itibarı ile hiyeroglif.Ve Mısır hiyerogliflerine benziyor.
Ama siz diyorsunuz ki Latince "taş" demek bu.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :)

İkinci bir husus ise Meran Şehir yolu.O yolda da uzun sırlar var diyorsunuz da,o yoldaki duvarlardaki işaretler C/P ürünü.Yani aynı hep.Kopyalanmış.

Benim kanaatim,konuyu açarken bir kere de haritaya bakmanız.Zira Çemberlitaş'ın o kapıyla pek bir alakası yok :)

İyi Günler.

Merhabalar ,
Arkadaşımızın dediği sanırım doğru.Hiyeroglif yazılarına benziyor.Fakat biliyorsunuz ki istanbul kıyamet vakti sırlarla dolu.Adı üstünde İstanbul Kıyamet Vakti Derindeki Sır.Belkide arkadaşımız derinlerdeki esrarengiz sırrı çözecektir.İstanbul kıyamet vakti'nde meteor geldiğinden beri o kapı mevcut.Bu kadar zamandırda var olduğuna göre elbet bir nedeni vardır diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: İlk ve Son

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Oyunda karşılaşılan, karşılaşılacak her imgenin altında bir esrar söz konusu... Duvarlarda gördükleriniz, sürekli tekrarlanan şeyler olsalar da bir anlam taşıyor! Bu, oyunun tasarımcıları tarafından düşünülmüş ayrıntılardır. Ama Sizlerin bunlarla meşgul olması hedeflenmemiştir. Olması gerekenin bu olduğu düşünüldüğünden yapılmış şeylerdir. Yani yapımcı, Sizlerin dikkatini çekmekten ziyade kendisine soracağı (işini hakkıyla yapıp yapmadığına dair) sorulara cevab verebilmesi adına yapılmışlardır.

Ama Sizlerin bu ilgisi de yapımcıları mutlu etmektedir.

NOT: GameX Fuarında Kürşat ile yaptığımız sohbetin özeti... Eminönü sokaklarında kaç tane taşın kullanıldığı, bu taşların kaç farklı şekilde olduğu gibi...
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Detay ... Detay .. Detay .. ! ! ! ;)
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
sahinx60
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen sahinx60 »

İyi forumlar,

Güzel çok beğendim yaklaşımın, bakış açın mükemmel sorgulayan araştıran inceleyen bir mentalite...gerçek hayattada, yaptığın iştede bu yönde çabalar gösterirsen çok hoş olur bir çok konuda başarılı olursun.

Ayrıca oyunda ne bulunuyorsa taşından toprağına yazısına duvarına vs hepsi bir düşüncenin ürünüdür hesaplamalar yapılarak konmuştur.Meranda çivi yazısıyla duvarlara baktığımızda Meran yazıyor bir satırda devamını da siz araştırın eğer ilgiliyseniz :)

Herkese iyi eğlenceler...
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
Kullanıcı avatarı
Aedan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Aedan »

KIZILBEY yazdı:Oyunda karşılaşılan, karşılaşılacak her imgenin altında bir esrar söz konusu... Duvarlarda gördükleriniz, sürekli tekrarlanan şeyler olsalar da bir anlam taşıyor! Bu, oyunun tasarımcıları tarafından düşünülmüş ayrıntılardır. Ama Sizlerin bunlarla meşgul olması hedeflenmemiştir. Olması gerekenin bu olduğu düşünüldüğünden yapılmış şeylerdir. Yani yapımcı, Sizlerin dikkatini çekmekten ziyade kendisine soracağı (işini hakkıyla yapıp yapmadığına dair) sorulara cevab verebilmesi adına yapılmışlardır.

Ama Sizlerin bu ilgisi de yapımcıları mutlu etmektedir.

NOT: GameX Fuarında Kürşat ile yaptığımız sohbetin özeti... Eminönü sokaklarında kaç tane taşın kullanıldığı, bu taşların kaç farklı şekilde olduğu gibi...
Merhaba,
Benim dediğim yanlış anlaşılmasın,ben oyun tasarlanırken ilgisizce C/P ürünü yapıldı demiyorum.Elbette oyunda birçok detay var.Benim kastetmiş olduğum,o yoldaki şekillerin çoğunun benzer olması.Ha ama,bunların bir anlamı vardır,ona karışamam.Tasarımcıların hakkın yenmez :)
"Everything starts in the head"

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

Evet süper bir soru yöneticiler de desteklediğine göre burada bir sır var. Sürem olsaydı ben de araştırmaya katkıda bulunurdum ancak ne yazık ki o kadar giremiyorum. Konuyu güncel tutalım.
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen utku »

hangi dil oldugunu sölersen yani bulduklarınınkini bende alfabeleri bulup arayabilirim
Manyakk [49]
Kullanıcı avatarı
sasmaz
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sasmaz »

utku yazdı:hangi dil oldugunu sölersen yani bulduklarınınkini bende alfabeleri bulup arayabilirim
sağol elimde gerekli bilgi var
ResimResim

" Genç Bilgililer"
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen rockipsiz »

Bir kaç kelime çözebildin mi kardeşim ?