Kendi çalışmam.. ;)
Re: Kendi çalışmam.. ;)
bence sureli olması kotu. 7500 akce olsave suresşz olsa daha iyi
MoSTaR yazdı:bence sureli olması kotu. 7500 akce olsave suresşz olsa daha iyi
10000 akçeye gm olalım istersen ?
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Su sisteme iyi diyen Akla şaşarım !
Şaheserler 1 aylık 2000 akçe yapmışsın ; Ancak şimdiki sistemde şaheserler 1995 Süresiz..
Eğer senin dediğin oLsa oyuncu bulamazsın oyunda Lütfen oyuncuların akıllarını karıştıracak sisteme güzel demeyin. Ancak Emek var ortada bende saygı duyuyorum Emeğine sağlık. Ancak sistem kötü
ops:
Şaheserler 1 aylık 2000 akçe yapmışsın ; Ancak şimdiki sistemde şaheserler 1995 Süresiz..
Eğer senin dediğin oLsa oyuncu bulamazsın oyunda Lütfen oyuncuların akıllarını karıştıracak sisteme güzel demeyin. Ancak Emek var ortada bende saygı duyuyorum Emeğine sağlık. Ancak sistem kötü
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Biz boşuna mı urettık saheserlerı ?
- apomario
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
Çoğu üreteni gördük. Herkes girdikleri loncalar sayesinde üretti. Emek falan demeyin bana. Emek lonca kurucusunun ve yardımcı olanların emeğidir. Loncaya girip ona şaheser üretilen kişilerin konuşmaya hakkı yoktur bence. Bu benim fikrim. Ben bunlara karşılık böyle çalışmalar içerisine giriyorum...
yanlış anladın sanırım veya o yükseltme değil şaheser almadır .ISTANBULFATIHI yazdı:Su sisteme iyi diyen Akla şaşarım !
Eğer senin dediğin oLsa oyuncu bulamazsın oyunda Lütfen oyuncuların akıllarını karıştıracak sisteme güzel demeyin. Ancak Emek var ortada bende saygı duyuyorum Emeğine sağlık. Ancak sistem kötüops:

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
ona yatıracağım parayı giderim arkadaşlara veririm parayı, oturturum başına, maden çektirtirim xD en geç 1 haftada şaheser hazır :lol:
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Emeğin için teşekkürler ancak banada saçma geldi kaldı ki böyle birşey olacağını hiç ama hiç zannetmiyorum! şu anda ki sistem gayet iyi diye düşünüyorum adı üstünde şaheser herkeste olsa şaheserin anlamı ne.

- evrybodycry
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Aşırı derecede saçma bir şey.Şaheser satılcak olsa süreli olmaz.Örneğin 2000 akçeye 1 aylık ecel aldın. 1995 akçeyede + bastın.1 Ay sonra bu 1995 akçe çöp olup gidecek.. :geek: :geek:
GÖKxIIxCeDRiCxII===49 lwl
AFTERLİFE

AFTERLİFE

Loncaya Girenlere Hayrına mı üretiyorlar sanıyorsun ? Herkez haftalık veya aylık bir miktar para katıyorlar . Şahsen bizim loncada öyle . Diğer Loncalardada aynı şekilde olduğunu düşünüyorum ...apomario yazdı:Çoğu üreteni gördük. Herkes girdikleri loncalar sayesinde üretti. Emek falan demeyin bana. Emek lonca kurucusunun ve yardımcı olanların emeğidir. Loncaya girip ona şaheser üretilen kişilerin konuşmaya hakkı yoktur bence. Bu benim fikrim. Ben bunlara karşılık böyle çalışmalar içerisine giriyorum...
Ben Bu Çalışmayı fazla beğenmedim , Fakat saygım sonsuz .