Merhabalar:
Sığınaklara girmek istiyorm ve 1113 şifam war.
İtemlerim:
İbni Cevriye Kolye
İbni Cevriye Yüzük
İbni Cevriye Ayakkabı
İbni Cevriye Eldiven
İbni Sina Modeli Asa
İbni Sina Modeli Shen Kuo İcadı Pant
m2 Şifa
Mağara şamanı ceket
Sorun şu herkes 1200 + istiyor ama ben en fazla bu kadar yapabiliyorm.Hiç sığınağa girmeden daha fazla yapılamaz ki en fazla 1120 olur.Herkes tecrübe istiyor.Herkes ilk girerken tecrübesizdir.Ama ne gibi bir tecrübe gerekiyor ki.Şifalamanın dışında daah ne yapıcaz.
Sığınak
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Sığınak
Şifa zor sınıftır . Eğer iyi bir şifacı olmak istiyorsan gönlünü verceksin şifacılığa . Aslında forumdan öğrenmiyceksin bu tür taktikleri . Kendi kendine deniyip öğrenceksin . Ama yinede 1-2 taktik veriyim .
Kudretin senin herşeyindir . O bittimi gruptakilerde bitmiş demektir .
Kudretini dikkatli kullanacaksın . Devamlı şifa yapma ck at yeterli .
Canı 50 nin altına düştüğünde şifala . Veyahut mesela 2 kişi çeviriyolar canı 40 fakat ona dalmıyor ise sadece ck at . Can kurtaran etkisini gösterdikten sonra şifa yap .
Motorda çevirmelerde değdirdiğinde kanatma atıyo . Kanatma attığında ilk büyü bozma yap ( bu arada büyü bozmaya 5puan yeterli ) sonra çevirenleri tekrar ckla .
Bunları yapmak pek zor değil fakat kenan işte zurnanın zırt dediği yer
Sadece kendini ckla . Gözün gruptakilerin nicklerinde olsun . Birinde zehir gördüğün an bb yap . Yoksa ölürler .
Dirençleri bittimi direnç aç . Şifa basmıycağın için eline inat al mediyi aç kudret doldur . Kudretini pek harcama .
Kenanda yapcakların Kavrulacaksın diyeceği için kendine ck atmak . Kavrulacaksınızda soldaki şalter tutanları etkilemiyor onun için onlara ck atmaya pek gerek yok .Ama yinede ben Öleceksin XXXX dediğinde bb yapamam dersen ck atacaksın.Şifacıda panik yaptığın an herşey biter . Panik yapmamaya çalış .
Bu arada o büyü şifa ile seni sığınağa alırlar .
Kudretin senin herşeyindir . O bittimi gruptakilerde bitmiş demektir .
Kudretini dikkatli kullanacaksın . Devamlı şifa yapma ck at yeterli .
Canı 50 nin altına düştüğünde şifala . Veyahut mesela 2 kişi çeviriyolar canı 40 fakat ona dalmıyor ise sadece ck at . Can kurtaran etkisini gösterdikten sonra şifa yap .
Motorda çevirmelerde değdirdiğinde kanatma atıyo . Kanatma attığında ilk büyü bozma yap ( bu arada büyü bozmaya 5puan yeterli ) sonra çevirenleri tekrar ckla .
Bunları yapmak pek zor değil fakat kenan işte zurnanın zırt dediği yer
Dirençleri bittimi direnç aç . Şifa basmıycağın için eline inat al mediyi aç kudret doldur . Kudretini pek harcama .
Kenanda yapcakların Kavrulacaksın diyeceği için kendine ck atmak . Kavrulacaksınızda soldaki şalter tutanları etkilemiyor onun için onlara ck atmaya pek gerek yok .Ama yinede ben Öleceksin XXXX dediğinde bb yapamam dersen ck atacaksın.Şifacıda panik yaptığın an herşey biter . Panik yapmamaya çalış .
Bu arada o büyü şifa ile seni sığınağa alırlar .
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Çok teşekkürler ama şu kenan işini biraz daha anlatsan.Yani nasıl şalter tutanları etkilemiyor.Ölceksin dediğinde kime bb kime ck atmak lazım.Şalter olayı tam olarak nasıl ve neden sadece kendimize ck atıyoruz kenanda.Ya da düşünen falan keserken ne yapmak lazım.Tekrar saol
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Birde son olarak bb 5 puan yaparsam meditasyonu mu yapmıycam.Ashabım yok onu da söylersen sevinirm.Çnkü yenleme süresi 90 oluyor ve daha çok dolduruyor.
Kavrulacaksınızda kenanın çevresi etkileniyor. Fakat şalter tutanlar uzakta olduğu için kavrulacaksınızda etkilenmiyorlar . Şalter tutmak için ; şaltere dikkatlice bak yukarı çıktığı an sağ tıkla kapat de .
Büyü bozmayı 5 puan yap yoksa zorlanırsın . Mesela motorda kanatma attığında öncekinin kanatmasını bozarsın daha fazla beklemek zorunda kalırsın . Beklerkende canı azalacağı için şifa basmak zorunca kalacaksın . Ee noldu kudretin bitti . Onun için büyü bozmaya 5 puan verceksin . Kudretini az dikkatli kullan zaten zorlanmazsın . Mesela kendi karekter adımdan örnek vereyim ; Öleceksin Börteçinexvif dediği anda hemen grup penceresinden üstüme tıklıycaksın büyü bozma yapcaksın . Kolay yolu şu gruptakilerin nicklerinin üstüne odaklan . Kimde zehir görürsen hemen ona büyü bozma at . Kavrulacaksınızda kendine ck at yeterli. Tanklar zaten etkilenmiyor . Solda şalter tutanlarda uzak olduğu için onlarda etkilenmiyor. Ama ben Öleceksin Börteçinexvif dediğinde yetişemem dersen herkese ck at kenanın canı 65'den sonra ..
Büyü bozmayı 5 puan yap yoksa zorlanırsın . Mesela motorda kanatma attığında öncekinin kanatmasını bozarsın daha fazla beklemek zorunda kalırsın . Beklerkende canı azalacağı için şifa basmak zorunca kalacaksın . Ee noldu kudretin bitti . Onun için büyü bozmaya 5 puan verceksin . Kudretini az dikkatli kullan zaten zorlanmazsın . Mesela kendi karekter adımdan örnek vereyim ; Öleceksin Börteçinexvif dediği anda hemen grup penceresinden üstüme tıklıycaksın büyü bozma yapcaksın . Kolay yolu şu gruptakilerin nicklerinin üstüne odaklan . Kimde zehir görürsen hemen ona büyü bozma at . Kavrulacaksınızda kendine ck at yeterli. Tanklar zaten etkilenmiyor . Solda şalter tutanlarda uzak olduğu için onlarda etkilenmiyor. Ama ben Öleceksin Börteçinexvif dediğinde yetişemem dersen herkese ck at kenanın canı 65'den sonra ..
Yusuf ATMACA

-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Tamam çok teşekkürler.Çok yardımcı oldun.Büyü bozma 5 yapıcam o zaman.2 direncinde 15 olması lazım demi.Ben iyileştirme çemberi 15 denedim 1500 şifaya kadar rahat çıkıyor kritikle.Elemen 15 ama fizikseli 15 yapmadım.Gbm yapıyımmı?
İyileştirme & Bilgisi 15FeArOfNiGhT yazdı:Tamam çok teşekkürler.Çok yardımcı oldun.Büyü bozma 5 yapıcam o zaman.2 direncinde 15 olması lazım demi.Ben iyileştirme çemberi 15 denedim 1500 şifaya kadar rahat çıkıyor kritikle.Elemen 15 ama fizikseli 15 yapmadım.Gbm yapıyımmı?
Can Kurtaran & Kaldırma 15
Dirençler 15
Büyü Bozma 5
Geriye 3 puan kalıyordu heralde onuda meditasyona ver .
Yusuf ATMACA

- kafemeze
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: We Are Family
Kardeşim en iyi girme taktiği benim sallamasyon
benim iyileştirmem 900 ken 1200 diyordum öyle öyle giriyordum ve şimdi 1400 oldu ve şimdi onlar istiyor
Sna tavsiyem
şifanı yüksek söyle elbet yükselir o şifa
benim iyileştirmem 900 ken 1200 diyordum öyle öyle giriyordum ve şimdi 1400 oldu ve şimdi onlar istiyor
Sna tavsiyem
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Yalan söylemek ne kadar kolay olmuş..kafemeze yazdı:Kardeşim en iyi girme taktiği benim sallamasyon
Sna tavsiyem
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Klan: Arzın Çocukları
Sığınakta 1000 şifalar abartılı 500 + olsun yetiyo