Merhabalar arkadaşlar.Bundan 2 ay kadar önce Şerruhla bir olay oldu.Şerruhn şifacısında bir cocuk varmıs yası 6 - 7 bilemednz 8 .Kendisi kanka olalım dedi.Şifre istedi falan.Bende foto aldım ve foruma koydum.Şerruhla bugün 30 dakika kadar konustuk.Tabiki insan gibi konustuk.Bende hatalı oldugumu olayın aslını astarını bilmeden foruma konu acmamın en büyük hatam oldugnu anladım.Özür diledim.Umarım Herşey iyi olacak
İyi ForumLar..
Brothersxevil
Kusura Bakma ŞeRRuh ...
Re: Kusura Bakma ŞeRRuh ...
Tazelemenin ne anlamı var ?
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
GOKTURK | SpaNNunGxHanDsUp
Evil forumda çok saçma konular açıyorsun
Kardeşim üç günlük dünya şu oyunda , ufak birşey için tartışıyoruz.Bu yüzden böyle bir konu açtım.Rahatız olan kişiler kusura bakmasın ben bu oyunu oynayacaksam insanları kırmadan oynamak isterim kimsede beni kırmasın iyi oyunlar ..
Bu tür şeyleri oyundan hallet özelden hallet. Buraya taşımaya gerek yok.Sahxyilan yazdı:Kardeşim üç günlük dünya şu oyunda , ufak birşey için tartışıyoruz.Bu yüzden böyle bir konu açtım.Rahatız olan kişiler kusura bakmasın ben bu oyunu oynayacaksam insanları kırmadan oynamak isterim kimsede beni kırmasın iyi oyunlar ..
Sen sus lanKrakos yazdı:Katılıyorum knka. buraya tasımaya ne gerek var
Kimsin olum sen :mrgreen: :mrgreen: Neyse konuyu kirletmeyelimKrakos yazdı:Sen sus klavye erkeği