Konu artık öldü arkadaşlar bunu kabul edelim 3. konu için şuan hiçbir çalışmam ve hiçbir birikimim yok Çünkü hikayelerden ulaşabileceğimiz kısmın sonuna geldiğimizi düşünmekteyim, buna rağmen bana bir yardımcı çıktığında 3. konuyu onunla beraber hazırlayabilirim.
Ancak görüyoırumki bu konuya hala mesajlar var...
Hançer diş ve çatal kuyruk meselesini ortaya atan arkadaşlardan dayandıkları kaynağı belirtmelerini rica ediyorum...
Bu konu üzerine kaynağa göre yoğunlaşabiliriz...
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Hançer diş ve çatal kuyruk, ikisi de bence sadece oyun hikayesinde geçen figüranlar...
Sadece hikaye yazılması için konmuşlar, oyunla hiçbir alakaları yok diye düşünüyorum...
Zaten bir Arz'ın Çocuğu neden işbirliği yaptığı kişiye düşman olsun?
Er Meydanından çıktığımızda KARAKÖY diye söylediğimiz yer bence Çemberlitaş'tır.
Karşıya nasıl geçilecek diye sorarsanız Datalarda Tekne/Vapur gibi Deniz ulaşım araçları var.
Resimdede görüldüğü gibi Deniz Kenarı tahminlerim buşekilde..
Louster yazdı:Er Meydanından çıktığımızda KARAKÖY diye söylediğimiz yer bence Çemberlitaş'tır.
Karşıya nasıl geçilecek diye sorarsanız Datalarda Tekne/Vapur gibi Deniz ulaşım araçları var.
Olaylar bu son zamanlarda çok karıştı.
Benim tahminim,
-Lonca sistemi akçe ile başlatılacak.
-Resimde büyücünün elinde bulunan hançer ve asa akçeyle satılacak.
Bknz:"İleride oyun içindeki tüccarlarda da Akçe ile alınabilecek özel eşyalar olacak mı?
Evet"
-Aynı seviyelerde farklı görüntülü itemler gelecek bunu herkes biliyor.
-Çemberlitaş geçişi ya iflisin kulesinden yada eminönündeki balıkçının kıyısından yapılacak.
-3 efsunlu itemler yerini 4 efsunlu itemlere bırakacak.
-Fare adamlar Gaffar Beyin emri altına girecek.
-Agah yerini bir başkasına bırakacak ve çemberlitaşa gidip Gaffarla ve adamlarına karşı savaşacak.
-Bilmiyorum saçma gelecek belki ama Junon ve diğer tüm bosslar ve yaratıklar bence Gaffar beyin üretimi.
Onun ve adamlarının bir makinadan bahsettiğini söylüyor. Belki Zahir Gaffar beyin yardımcısı ve makinayı bildiği için makinayı tekrar üretim aşamasına getirip yüksek Erg le birlikte tüm canlıların mutasyon geçirmesini sağlamış olabilir.
-ve son olarak Çemberlitaş eklentisi mayısın 1'iyle Haziranın sonlarına doğru gelecek.
Ayriyetten bu teknolojinin tüm sahibi bana göre Gaffar ve yardımcısı Zahir. Bütün bu yaratıklar ve mutasyonlar onların eseri.
Şifacıların kudreti müttefiklerini etkisi alacak.
Savaşçılar güçleriyle muhalefetlerin korkulu rüyası olacak.
Büyücüler erdemiyle tüm dengeleri bozacak.
Louster yazdı:Er Meydanından çıktığımızda KARAKÖY diye söylediğimiz yer bence Çemberlitaş'tır.
Konuya pek cevap yazmıyorum farkındasınızdır Çünkü konu içeriği bakımından artık ulaşabileceği yere ulaştı diye düşünüyorum.
Artık konu kaynak niteliğinde...
Fatih senin göstermiş olduğun resimin Çemberlitaş'la bir alakası yok Orası Karaköy dediğimiz bölgeye girmekte.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa