Uzan Bi aradan sonra yaklaşık 1,5 sene önce bıraktığım oyuna geri dönüyorum D
Yeni Bi Devrim yapmaya geliyorum
Ekibimi Kurdum ..
Ve de Yazın Başlangıcı Kabul Edilen 06 Mayıs Tarihinde
Davamızı yeniden başlatacağız ..
-Vahşete 56 Gün :mrgreen:
****Wolfpack****
AvasT Team &WolfpacK TeaM 2007 MarT -2010 NisaN TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
evsahibi yazdı:Uzan Bi aradan sonra yaklaşık 1,5 sene önce bıraktığım oyuna geri dönüyorum D
Yeni Bi Devrim yapmaya geliyorum
Ekibimi Kurdum ..
Ve de Yazın Başlangıcı Kabul Edilen 06 Mayıs Tarihinde
Davamızı yeniden başlatacağız ..
-Vahşete 56 Gün :mrgreen:
****Wolfpack****
"Gürültüden korkma" der bir atasözü ve devamıda şöyle gelir "o yalnızca geçicidir..."
ve bir başka atasözünde şöyle der " Sessizlik en büyük kabusumuzdur ... Şekillendiremediğimiz ender varlıklardan biridir o ... "
Umarım anlamışsındır ...
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
kimmiş bu hırsız takımı çok merak ettim du bi tahmin ediyim şava sotkalı barıştr türkadmin kurtadmin... vs vs daha bazılarını tanımıyorumda herneyse atalarımız ne demiş;
Havlayan değil havlamayan itten korkacaksın gelin bakalım
sizin atasözler ile ders vermenize bayılıyorum :mrgreen: Ben Hırsızlıkla alakalı Birşey Demeden Atlıyorsunuz..
Ben sadece Davamı Kaldığı Yerden Devam Ettircem Dedim..
Ekibimde En yakın Arkadaşlarım..
havlayan köpek ısırmazmış.. Ama şunuda bilin..
Havlayan köpek ya ısırır yada kaçırır .
ben oyuna girmedikçe meranın "hırsız var"haykırışları azalmış yaf olmuo bu..
Aziz e Selam
BarışTR e Selam
ŞAvaa - Lodvert e Selam
Zeydan a Selam
Kral Geri geliyo.. :mrgreen:
Meranı Çokk Değiştircemm Çookk :mrgreen:
o zaman bana böyle söz sarfedenler görecekler Neydi ne oldu Meran.. :mrgreen:
Hiç kimse unutmasın
2009 Ramazan ayı bittiği anda 100 çar patlaması yapmıştık :mrgreen:
inanmayanlar eski foruma girebilir..
hırsızlığa devam etmiyecektim ama meranın desibelini yükseltmek lazımmış
AvasT Team &WolfpacK TeaM 2007 MarT -2010 NisaN TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
Bırakın Allah aşkına.. Hırsızlıkmış :lol: :lol: 56 gün nedir ? Okulların kapanma tarihi mi ?? Yahu insanlar saf olupta size şifre vermeseler siz kim hırsızlık kim .. Gülünç duruma düşürmeyin kendinizi.. Avast team'miş :lol: :lol:
Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Tryagain yazdı:Bırakın Allah aşkına.. Hırsızlıkmış :lol: :lol: 56 gün nedir ? Okulların kapanma tarihi mi ?? Yahu insanlar saf olupta size şifre vermeseler siz kim hırsızlık kim .. Gülünç duruma düşürmeyin kendinizi.. Avast team'miş :lol: :lol:
aslında bi bakıma doğruyu sölüyorsun enayiler kendi elleriyle şifre veriorlar bize :mrgreen:
şavaa- barış bunu inkar etsede :mrgreen: program yok bu oyunda.. kullanıcı adını veya msni almak yeter bana :mrgreen:
SHooT yazdı:kimmiş bu hırsız takımı çok merak ettim du bi tahmin ediyim şava sotkalı barıştr türkadmin kurtadmin... vs vs daha bazılarını tanımıyorumda herneyse atalarımız ne demiş;
Havlayan değil havlamayan itten korkacaksın gelin bakalım
Kız kardeşin ile birlikte kendini koymayı unutmuşsun listeye :mrgreen: