5 deil 10 lira verelim ama adam gibi oyun oynayalim . Nete gdnler var 30dk actirsa 2 maden cekemeden zani bitiyor cikacaqida mechul gezssin dolassin tek akilli omu baskasida gezio ona maden kalmaz İKV para oyunu olacaksa 5 10 Liraya olsun ozaman ikv para oyunu olsun ama ad gibi oyun oynayalim plusa 15 tl isime 30tl vereqine 5 tl akceye ver 500akceyle istenilen madeni alRukio yazdı:Suya,elektiriğe,okuduğun gazeteye,internete o kadar para veriyorsunkalkan yazdı:way way way
Ülkemizin ekonomik şartlarına bakılacak olunursa ya büyük bir yerde fabrikan var var yada baban trilyoner...
bunu destekleme gibi gayem olamaz.Cünkü DEVler aklı başında insanlardır Umarım ...
Aylık 5 lira da şu oyuna verirsen çok büyük bir zararı olmaz sanırım plus paket yerine maden alırsın
Daha uygun olmazmı?
İKV Dükkan'da Maden Satilmasi
- EraySULUN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Büyük Selçuklular
Re: İKV Dükkan'da Maden Satilmasi
KATyPERRy KATyPERRyŞ
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
tamm kardeşim ecel latif asabı-keyf ejder asada satılsın bak o zaman bunları gecelerini gündüzüne katıpta üretebilen oyuncular isyan bayrağı acıyormu acmıyormu biraz mantıklı olun lütfen tamm düşünceniz güzel çirkin yada kötü demedim ama güzel olan hereşyde zordur beyler siz o 3 ganoyu satmak istemiyorsunuz ama birde şunu düşünün o ganoyu cekemeyen hatta oyuna başladığındna beri göremeyenelr var örnekmi en başta ben sibiryalı ben daha görmedim hiç 3.5 yıldır kızıl zümrüt görmedim hiç menekşe elamsı görmedim gano görmedim sadece 3 sefer mavi çektim o kadar görmediğim dediğim elime geçmemesi deyil hiç görmedim neye benzediklerini bile bilmiyorum buna ne diyeceksiniz peki ben bu durumdan şikayetcimiyim hayır deyilim neden ben zoru seviyorum diyeceksinizki sen cekmeye çalışmamışsındır madenler çoğaltılmadan önceki zamanda 110 civarlarında bir gecede amistat cektim apa bile çıkmadı buna rağmen vaz geçmiyom hala cekmeye çalışıyorum yani kısacası güzel olan herşey zordur diyeceğim buRukio yazdı:Oyunu para oyununa dönüştürmek iyi birşey olmazmı ?
Oyun gelişmiyor bizle ilgilenilmiyor diye sürekli ağlıyorsunuz
Bence gayette güzel bir öneri hem oyunumuzun gelişmesi için biraz daha fazla katkımız olur
Hemde herkes itemleriyle güzel oyun oynar vakti olan var olmayan var biraz daha düşünceli olun
Özellikle madenlerin dükkanda satılması Hesabı/Karakteri çalınan arkadaşlarımızın geri eski
Güçlerine kavuşması için büyük kolaylık yaratır

- EraySULUN
- Sahaf Yardımcısı
Zoru bende severim ama ulasamiyacaqin zoru nie sevesinki ejder satilsin demdk her hafta farkli bir hafta iridyum obur hafta saf demir satilsin mesela bunun gibi sana sorum ecelin ejderin latifin ashabin yok uretmek istion cafeye gidiyn 30 dk zamanin var maden mi cekersin yoksa maden almayimi secersin 30dk zamanin var beni yaniltma icin ters cvp vrme gonlunden geceni solr
KATyPERRy KATyPERRyŞ
Merhaba,
İKV Dükkan sadece aynı ürünler ile sınırlı kalmayacaktır. Yeni ürünler zamanla eklenerek dükkanımız daha da şekillenecektir.
İKV Dükkanlarından yer alacak ürünleri seçerken oyuncularımızdan gelen önerileri göz önünde bulunduracağımıza emin olabilirsiniz.
İlginiz için teşekkürler.
İKV Dükkan sadece aynı ürünler ile sınırlı kalmayacaktır. Yeni ürünler zamanla eklenerek dükkanımız daha da şekillenecektir.
İKV Dükkanlarından yer alacak ürünleri seçerken oyuncularımızdan gelen önerileri göz önünde bulunduracağımıza emin olabilirsiniz.
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
dükkan çok yavaş gelişiyor :idea:Schiller yazdı:Merhaba,
Harponxlider (49)[(^)Latif]
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
gönlümden geçenimi söyleyeyim diyorsun ben 10 lira veya 15 lira veripte maden almam çünki aldığımda o madeni satsam zevki çıkmaz kullansam emek olmaz buda zevki düşürür ben gerçi satılsada almam neden para veremm bir oyunda maden alacam diye 10 lira 15 lira veremm ben asla onu bulamayan insanlarda var ona şükür ediyorum ben benmi gönlümden gecenler bunlar canım kardeşimEraySULUN yazdı:Zoru bende severim ama ulasamiyacaqin zoru nie sevesinki ejder satilsin demdk her hafta farkli bir hafta iridyum obur hafta saf demir satilsin mesela bunun gibi sana sorum ecelin ejderin latifin ashabin yok uretmek istion cafeye gidiyn 30 dk zamanin var maden mi cekersin yoksa maden almayimi secersin 30dk zamanin var beni yaniltma icin ters cvp vrme gonlunden geceni solr

- EraySULUN
- Sahaf Yardımcısı
Eyw. Kardeşim benim paradan kastm 15 liraya maden alicam demedim 10 15 lira veririm adam gibi oyun oynarim dedim ki zaten 1 maden 15 liraya satilmaz satilsada alinmaz . Saygilarimla..
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.
KATyPERRy KATyPERRyŞ
- apomario
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:Rukio yazdı:Suya,elektiriğe,okuduğun gazeteye,internete o kadar para veriyorsunkalkan yazdı:way way way
Ülkemizin ekonomik şartlarına bakılacak olunursa ya büyük bir yerde fabrikan var var yada baban trilyoner...
bunu destekleme gibi gayem olamaz.Cünkü DEVler aklı başında insanlardır Umarım ...
Aylık 5 lira da şu oyuna verirsen çok büyük bir zararı olmaz sanırım plus paket yerine maden alırsın
Daha uygun olmazmı?
- apomario
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
Aynen öyle çok yavaş :SxARZx yazdı:dükkan çok yavaş gelişiyor :idea:Schiller yazdı:Merhaba,
- EraySULUN
- Sahaf Yardımcısı
Arkadaşlar,
Destek'den arkadasimizin dediqi gibi sekillencek ama suan isteklerimizi biz gene belirtmemis lazim desteqe mail atmami lazim Destek'de ki arkadaslarimiz binlerce mail okuyor bu yuzden bunlari onlara iletmemiz lazim bu yuzden hepimiz mail atarsak ancak bu maden sqtilmasi gerceklesir.
Te§ekkürler ve İyi Forumlar.
Destek'den arkadasimizin dediqi gibi sekillencek ama suan isteklerimizi biz gene belirtmemis lazim desteqe mail atmami lazim Destek'de ki arkadaslarimiz binlerce mail okuyor bu yuzden bunlari onlara iletmemiz lazim bu yuzden hepimiz mail atarsak ancak bu maden sqtilmasi gerceklesir.
Te§ekkürler ve İyi Forumlar.
KATyPERRy KATyPERRyŞ